RhoX Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 už jdu zabít toho gigantickýho kraba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trefcz Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Yian Kut-Ku tak těškej neni. Vem si na něj zbraň s ledovým nebo bleskovým atributem, sonic bomby a nějaký pasti. Jak se vyrabi ty bomby a pasti? Jako zbran sem udelal giadrom dual swordy nebo jak to je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michals1468623988 Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Jak se vyrabi ty bomby a pasti? Jako zbran sem udelal giadrom dual swordy nebo jak to je :-) 1. Shock trap: Trap tool+Genprey fang 2. Sonic bomb: Gunpowder+Screamer jinak Gunpowder získáš kombinací Fire herb+Nitroshroom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinq Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Prosím vás chtěl bych se vás zeptat jak je to s těma downloadnutelnejma questama. Mě jich de stáhnout jen 6 a víc mi to nedovolí ať mám místa na paměťovce kolik chci. Jak to mám udělat abych jich mohl mít více? Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 To nejde mají to blbě udělaný na MHP3rd už to tak neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Nazdar nevíte jak sehnat khezu special cut? Už sem párkrát kepnul khezu v G-rank questu a pořád nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Květen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2011 Zdar,zasekl jsem se u Urgent Questu na zabití Khezu... Mám Dark Scythe (624 a trocha green sharpu) a normal giaprey set s fialovou body a botkama (120 a 5 thunder res) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Máš skype? bylo by jednodušší ti to vysvětlit řeknu ti to jen tak lehce vyrob si lehkou kuš (light bow gun/LBG) chain ... stojí 400z a potřebuješ na ní šutry... u kheza počkáš v 1. Area a vlezeš na druhej z těch 2 stupínků když seš kousek od kraje nemůže na tebe to vyzkoušíš a ty do něj půjdeš u tutoho LBG normal lvl2 a flaming mělo by to stačit pro jistotu si vem něco nevíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
titi999 Odesláno Květen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2011 Skype mám FuSiOn™‹ ‹ jinak tu kuš myslíš chain blitz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Květen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2011 jo jo přesně ta střílí rychle normal lvl2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RhoX Odesláno Červen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2011 Čus nevěděli by ste jak sehnat rathalos ruby? Už sem ho 25x zabil u tý kočky v poslední sérii úkolu (toho obyčejnýho červenýho) a a pořád nic. Už z toho mám nervi v kýblu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Už jsem ti napsal na skype :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 nevíte co znamená ten balón jak v každé misi poletuje nad obzorem?:bash: Né že bych to nějak nutně potřeboval vědět ale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 nevíte co znamená ten balón jak v každé misi poletuje nad obzorem?:bash:Né že bych to nějak nutně potřeboval vědět ale. Když na něho zamáváš, tak ti to na chvíli zobrazí kde je monstrum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Moc díky :wohow:. to by mě snad ani nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Bunny Bunny tak teďs byl rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Mám zas malou otázku mám všechen materiál na sonic bow ale ten crafter nebo jak se jmenuje ho nemá v seznamu věcí na výrobu co mám dělat:?? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Já sem ale D...l:idea: jsem si spletl paralisis sac a electro sac :idea:ale stejně dík za rady.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 :D nemohu radit teď jsem u dědy jinak mam rozbitej PC -.- takže hraji taky na PSP, ale psát nemůžu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak a je tu další problém :bash:. Zabil jsem 6x Khezu a ani 1 mi nepadl electro sac tak mě zajímá v čem je chyba jestli ho mam sejmout meel atakem nebo co zkusil jsem ho i chytit a furt nic ani v gild questech. Zase díky předem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak zase nic vony mi nepřály procenta :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 :D:D:D tak to gratuluju to jsi dobrej jestli si už jen tak dáváš kheza :D kdybys měl jakýkoliv dotazy tak do zítra jsem tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 JJ určitě budou chci zkusit hunting horn nebo hamer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 hunting horn nenáí nejlepší věc pro sólo hraní, ale hammer je úžasná zbraň s kterou se dá projít celá hra. (je to jen můj názor :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eskarik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak jo já teda skusim hamer stejně se nemůžu rozhodnout jaký noty u hornu:psp:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.