Bunny1468622758 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 HR je Hunter Rank, jinak řečeno level.. Dá se říct...:D Když použiješ CWcheat tak vidíš HP monster, taky to někdy používám...:oops: Jinak hrát celou hru katanou neni nic dobrýho... Dá se to, ale časem zjistíš, že na každý monstrum je dobrej jinej styl zbraňě (např. na Rathalose hammer)... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emilio Eilem Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 no tak ohledne HP statusu sem to vyresil tak ze sem si vytvoril vlastni kombinaci CwCheatu :D v konecnem produktu (asi po 5 hodinach co sem ani nevedel co je recovery mod) sem dosahnul toho že mám bosy označené na mapě at je nemusím zdlouhavě nahánět a vidím jejich HP super! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 WoW to něco takovýho, že furt vidíš bossy jako na pain ballu je? HP monster nechci jednou mi to stim už nebavilo, ale nebaví mě hledat monstra a hraju jen arena questy to je rathian + pink rathian, Akantor a Ucamulbas co mě baví :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.