jeenik Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Existuje možnost připojit USB kabelem flashdisk do PSP, přišlo by mě to docela šikovný, cena flashdisků už není velká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Existuje možnost připojit USB kabelem flashdisk do PSP, přišlo by mě to docela šikovný, cena flashdisků už není velká... Flash disk musíš napájet a mám zato že mini usb na psp to snad neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 neslo by to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Flash disk musíš napájet a mám zato že mini usb na psp to snad neumí Hlavni je, ze konektor musi podporovat funkci USB Host - a tuto funkci PSP nema:-( Kdyby melo, nebyl by problem pripojit nejen USB klicenku, ale hlavne mys, klavesnici, nebo externi joypad;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Hlavni je, ze konektor musi podporovat funkci USB Host - a tuto funkci PSP nema:-( Kdyby melo, nebyl by problem pripojit nejen USB klicenku, ale hlavne mys, klavesnici, nebo externi joypad;-) Svatá pravda to mě už nedošlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Svatá pravda to mě už nedošlo :) Me taky, kdyz jsem se zamyslel nad tim, co by mohlo byt v nove verzi PSP pridano:-) Tohle je teda zrovna vec (a ne nijak slozite aplikovatelna), ktera by v te nove verzi (bude-li nejaka) mohla byt. Predstav si to. Logitech Playgear Pocket, v nem PSP, polozene na stole jako pri sledovani filmu. V USB (s funkci USB host) zastrceny bezdratovy analogovy ovladac - to by byla jizda;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DJSmajlo Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Me taky, kdyz jsem se zamyslel nad tim, co by mohlo byt v nove verzi PSP pridano:-) Tohle je teda zrovna vec (a ne nijak slozite aplikovatelna), ktera by v te nove verzi (bude-li nejaka) mohla byt.Predstav si to. Logitech Playgear Pocket, v nem PSP, polozene na stole jako pri sledovani filmu. V USB (s funkci USB host) zastrceny bezdratovy analogovy ovladac - to by byla jizda;-) NO jestli PSP2 takhle vychytaj tak to budu muset koupit mazlíka číslo 2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 POdle mě PSP USB Host a napájení podporuje - jak jinak by fungovala ta kamera?A navíc existuje program na streamování věcí z PC a ten se už USBHost jmenuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeenik Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 tak jak je to? :? http://forevergeek.com/psp/psp_usb_iso_loader_released.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 To bych dal do noveho FW :) To by ho pak kazdy bral! :D Ale mylsim ze tak do rady 8... tam nic noveho nebude.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeenik Odesláno Červen 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 tady je i odkaz na stažení, ale asi nefunkční... http://pspcrazy.com/index.php?page=Story&id=1076 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AzTeKK Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Hlavni je, ze konektor musi podporovat funkci USB Host - a tuto funkci PSP nema:-( Kdyby melo, nebyl by problem pripojit nejen USB klicenku, ale hlavne mys, klavesnici, nebo externi joypad;-) ale hlavne externi HDD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Ries Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 JA bych bral kdyby sla k psp pripojit mys..stacila by mala opticka na nootebook a paril bych medalal jak o zivot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 tak jak je to? :? http://forevergeek.com/psp/psp_usb_iso_loader_released.php tohle je k tomu že přes usb který máš píchlý k pc můžeš hrát hry co máš v pc a nemusíš je dávat na kartu,ale pokud nemáš malou kartu tak je to na prd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2007 Treba se jednou dockame :) Az bude FW 8.90.. :D :D :D Kdyz se bude porad zaplatovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr Crazy Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 O tyhle moznosti uz jsem premyslel, a opravdu je to dobry napad, co by SONY mohla vlozit do nejakej FW. Ale myslim, ze bychom se stejne dockali nejmene za 5 let :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Červenec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2007 Hlavni je, ze konektor musi podporovat funkci USB Host - a tuto funkci PSP nema:-( Kdyby melo, nebyl by problem pripojit nejen USB klicenku, ale hlavne mys, klavesnici, nebo externi joypad;-) tj o tom sme se tu kdysi bavili, ale jelikoz sony to hodne dlouho nevyda tak jedina moznost je zatim nejaky prostredni zarizeni (nejlip vyhovuje NB).....ale kdysi tu byl jeden mini hdd (nebo velky flashdisk) treba 40GB ktery pripojils pres usbcko, ale je tak 2x mensi nez psp takze porad jeste veliky...je to jak karta a psp pres usbcko normalne cte data, ale problem je ta velikost a vlastne neprakticnost...pred nejakym rokem tu byl odkaz i na cz shop kde to stalo kolem 4 tacu pokud me pamet nesali, takze tohle je jedna varianta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 Hlavni je, ze konektor musi podporovat funkci USB Host - a tuto funkci PSP nema:-( Kdyby melo, nebyl by problem pripojit nejen USB klicenku, ale hlavne mys, klavesnici, nebo externi joypad;-) tvl psp s mysi a klavesnici to by byl mazec :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.