asterix13 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 cus lidi koupili sme domu novou plasmu LG ale bohuzel je jenom HD ready je to 600hz ale kdyz sem k ni pripojil ps3 pres HDMI tak na zacatku je at potvrdim ze chci rozliseni 1080p jak je to mozne kdyz je jenom hd ready ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Tohle je běžná věc, TV si pak tens ignál stejně downscaluje na svoje rozlišení ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jde o to ze ps3 bude vysilat v 1080p to ze televize nema takove rozliseni ji nejspis nijak nezajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 já mám jiný názor.... televize má třeba certifikát HDReady ale přitom může podporovat 1080P...máme taky plazmu LG a mám to taky tak...na nálepce bylo HD Ready ale input na screenu ukazoval 1080P...a když jsem dal na 720P, obraz se jakoby opticky zvetsil..takze to asi FHD bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pluhín Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Přečti tohle http://www.sony.cz/article/id/1207064677510 A pak taky tohle a bude ti to jasné :-) http://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?t=18205 Prostě máš FullHD , jenže se za toto označení platí tak tam máš jenom nálepku HDReady. HDReady jsou všechny TV které musí mít nejméně 720 horizontálních linek (řádků).Což Je i FullHD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 No jasny, FULL HD, ac se to obecne vzilo a kazdej oznacuje a vnima FULL HD jako 1080p a HD Ready jako 720p, vlastne neni oficialni oznaceni a proste si lidi na to navykli. Coz znamena ze FULL HD muze bejt priplacnuty treba na mikrovlnce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 tak to jo moc diky :-) konecne uz hraju na HD veliky skok oproti CRT televizi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Březen 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 jeste sem se chtel zeptat co je lepsi na hry plasma nebo LCD ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Aaaa, klasicka debatni a war otazka :D Na hry se obecne doporucuje vic plasma nez LCD a to hlavne kuli cerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Já bych konkrétkně na hraní doporučil spíše LCD, ať se říka cokoliv, statické obrázky z her (např.: skóre v NHL, mapa v GTA IV) se vypalují do obrazu. Není to nic hrozného, ale pokud naběhne na TV černá je to vidět. Doma mám sám plazmu, příště kupuji LED TV, nebo zrovna 3D :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 vlk > jak je ta tva plasma stara? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AHOSO_VIDAHO Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 mam plasmu vieru P42S10E a parada.i kdyz parim celou noc, nic se nevypaluje a obraz je plynuly, krasny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Taky máme plasmu. Ale po nějaké době statického obrazu ta obraz zůstane :). Ale poměrně brzy zmizí. Také jsem četl (i v manuálu PS3), že některé LCD mají nějakou odezvu. Nevím co je na tom pravdy. Máme Panasonic Viera, 107 cm. Ale pokud to půjde, jdu už do 3D :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ano, LCD televize maji odezvu, uvadi se v milisekundach. To je zakladni udaj kterej se uvadu od jakziva, nevim co by na tom nemelo byt pravdy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Primátor: Myslel jsem tu viditelnou odezvu :). Na některých je prý znát, na některých ne, na LCD jsem viděl PS3 jen jednou a šlapalo to, tak nevim :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Nepochopil sem te, tak to nebudu resit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ahoj lidi. Omlouvám se ale když jsem to tady tak četl tak jsem se pousmál. Full HD bude mít lepší obraz ale zase ten televizní signál není zrovna až tak kvalitní takže stačí HD ready. Full HD bude plně bude využit až s příchodem DVB-T2 letošní Panasonic TV již mají (jen anglické modely) jelikož evropa ještě tento standart nepodporuje). Ale zase PS3 = FHD tudíž zase počítat i s tím že naplno chcem pokouchat :) (a až bude pro pány víc filmů :)))))))) ) Co se týče vypalování obrazu. Je to píí..... no prostě nebudu sprostej je to pitomost kterou si pár lidí vžili ze začátků těchto TV. Trvalé vypalování obrazu se nestane ani po 20hodinách stacionárního obrazu. Škoda jen těch 3D televizí. Panasonic plazmy 3D nádhernej obraz (to se teda týká všech letošních modelů) ale zase nebudou podporovat přepočítávání 2D obrazu (třeba DVD nebo jinej typ signálu) jako třeba Samsung. Ale budu tu teď dělat reklamu .... děti běžte s klidem letošní modely panasoniku koupit :)))) ale jen plazmy. LCD je LOST. Horší obraz, se stejnou úhlopříčkou vyšší spotřeba atd ... LED Panasonic sice nedělá ale co tam je přece na výběr mezi Sony a Samsungem. A ještě dodatek :) 42G20E - s cenovkou 18000s DPH hodně luxusní televizka :) a lidi nevěřte kecům 600Hz TV je to pitomost a jen reklamní trik. DLP TV (tedy 3D TV) mají minimálně 120Hz (60Hz na každé oko aby to bylo koukatelný) a z toho jasně vyplívá že by všechny telky už byly DLP tudíž 3D což není pravda. Zkuste si třeba NVIDIA 3D brejle pustit pomocí kompa třeba na loňských modelech TV který maj na krabicích 600Hz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vlkovec Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 vlk > jak je ta tva plasma stara? 1,5 roku stará Samsung 42" plazma. A kdo tady furt říká, že na plazmách se obraz nevypaluje, tak asi plazmu neviděl ani z projíždějícího vlaku, a nebo moje plazma je jediný model na světě na kterém se obraz vypaluje...:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 2vlkovec: ta tvoje plasma je hodne stara, 1,5 roku je dost, dneska sou plasmy uplne nekde jinde a nevypalujou se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 asterix13 Odesláno Březen 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 ja tedka mam plasmu asik tyden starou :D vrazil sem do ni dost penez a porovnaval sem to i s lcd ale plasma ma hezci barvy aspon podle mne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 2vlkovec: ta tvoje plasma je hodne stara, 1,5 roku je dost, dneska sou plasmy uplne nekde jinde a nevypalujou se... Kazda plazma sa vypaluje, ak sa o to "nestaras". Maju funkcie, ktore tomu mozu zabranit, resp. "opravit" uz naznaky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RodriguezTwiggy Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak tak. Každá plazma se vypaluje, ale teď už jsou na to ochrany. Mluvím z vlastní zkušenosti. Máme doma 50" Samsunga a obraz se vypaluje, ale po zapnutí ochrany zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Primátor: Myslel sem odezvu která je vidět a reálně zkresluje reakce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Ok ok, snad je to nak jasny :D 2trezzor: dokonce i tak, vidis. Cili je uplnej nesmysl ze dneska se uz plasmy vubec nevypalujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jookyn1983 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 2vlkovec ... chlape projíždějící vlak asi říká něco tobě :) ... Mám dost zkušeností z plazmou i LCD (pracovně přes 7let) a plazmy se vypalovali trvale kdysi dávno. Ale trvalé vypálení není už nějakou tu dobu. 1,5 roku stará plazma není stará jak tu tvrdí. Ale zkus někdy kouknout na reálný prodeje nebo tabulky výrobců. Samsung je top v LCD a LED a v plazmách koupit něco jinýho než Panasonic nebo Sony je sebevražda.To ty prachy dej raděj svý holce na novej make up. Stejně vyhozený prachy :). Třeba Computer nedávno otiskl článek kde se zamýšleli jestli LCD, LED nebo PLAZMU. Krásně napsanej pravdivej článek. A LED se mi do loňskýho roku líbilo strašně moc, ale letos se to vyrovnalo a opět plazma u mě (a dalších mých kolegů) vyhrává. Krátkodobé vypalování obrazu je pouze špatným nastavením TV. Prostě a jednoduše objektivní doporučení :) DVB T a anolog signál .... CRT televize stačí :) DVD, VIDEO a jiné CRT stačí :) Playstation3, PC, DVB S, DVB C a jiné HD signály: Panasonic nebo SONY plazma, SAMSUNG LED nebo kdo chce ušetřit SAMSUNG LCD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocour65 Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 tak ty tomu opravdu rozumis - kde sony prodava plazmu - mozna tak v p...... - pro vsechny - kdyz vite o elektronice prd tak radeji mlcte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
asterix13
cus lidi koupili sme domu novou plasmu LG ale bohuzel je jenom HD ready je to 600hz ale kdyz sem k ni pripojil ps3 pres HDMI tak na zacatku je at potvrdim ze chci rozliseni 1080p jak je to mozne kdyz je jenom hd ready ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.