rockyzz Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Ahoj, založil jsem tenhle topic abych se zeptal na vaše dojmy z dema hry Just Cause 2, já jsem touhle hrou abosolutně ohromen podle mě jedna z nejlepších her, i u toho dema bych vydržel pár hodin :) Tip: Když chcete doletět z padákem dál tak ho ve vzduch furt zapínejte a vypínejte doletí i o několikset metrů dál! Tip 2: (BUG/GLITCH) Když skáčete ze skály, neotevřete si pádák a nabouráte do skály (prostě se otočte na skálu při skoku a naplácněte si) tak vás to nezabije, ale budete se ze skály kutálet (je to fakt sranda) náraz o skálu vás muže zranit ale jak se kutálíte dolu tak se nic nestane... Tip 3: Když chcete zabít colonela a on o vás neví tak si prostě vemte pistolku a našijte mu to do hlavy, po dvou zasobnících je dole a to nepotřebujete ani samopal! Tip 4 : Pokud chcete hrát dál i po časovém limitu dema tak skuste tento GLITCH/BUG -- (tip od Winda)BTW: Hra vychází již 26.března, takže předobjednávejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 mě to teda vůbec nenadchlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 me se to celkem libilo je to hezky graficky zpracovany a celkem slusne vymysleny ikdyz ta kamera nekdy blbne no ale origo bych si asi nekoupil.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Mno, já mam full (LIMITED EDITION) už objednanou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skresa Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 jej :D:D neim jako ja tam jen lital bombardoval helinu a strilel ty policajty bo co to je jo a este jezdil v nejaky trikolce ktera rada jezdi furt po strese :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 Peckové demo a hlavně jízda tankem.U mě to nesmí chybět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
primery Odesláno Březen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2010 No v nekterych hrach mas spocitany kdyz skocis ze skaly.. no a tady jde o to se sikovne do neceho trfit a zijete dal.. u me dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Pro mě totální pecka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 11, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Tip: Když chcete doletět z padákem dál tak ho ve vzduch furt zapínejte a vypínejte doletí i o několikset metrů dál! Tip 2: (BUG/GLITCH) Když skáčete ze skály, neotevřete si pádák a nabouráte do skály (prostě se otočte na skálu při skoku a naplácněte si) tak vás to nezabije, ale budete se ze skály kutálet (je to fakt sranda) náraz o skálu vás muže zranit ale jak se kutálíte dolu tak se nic nestane... Tip 3: Když chcete zabít colonela a on o vás neví tak si prostě vemte pistolku a našijte mu to do hlavy, po dvou zasobnících je dole a to nepotřebujete ani samopal! BTW: Hra vychází již 26.března, takže předobjednávejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurasek32. Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Fešne takovy novodoby assassin creed myslim jako ze neco jako assassin c... akorad ze v jine dobe hode my ho to pripomina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 zkuste toto funguje to jinak hra pecková už se na ni tšim nejmin 2 roky a demo fakt stoji za to jen nechapu proc daj do DEMA tu nejtrapnejsi krajinu ze hry.ale ta grafika fakt luxus detaily vody rekl bych ze v podobnym zanru nemam konkurenci.jinak na PC to je rozjet chce taky dobry delo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Novej tip od winda: Tip 4 : Pokud chcete hrát dál i po časovém limitu dema tak skuste tento GLITCH/BUG -- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChristianeQ Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 hm... můj názor je taký že když jsem se na youtube koukal ne trailery atd.. tak mě to nadchlo jak něco ale po stažení mě tato hra velmi sklamala. Grafika good vše až na ovladatelnost která je velmi bizárdní:( 7/ 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Mhhhh, ovladatelnost je podle mě dost dobrá, ale to je tvoje věc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Hra vychází za 10 dní, čas na předobjednávku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Na PC mě Demo fakt moc bavilo, ale jen dělat kravinky, jinak mise by mě asi moc nebrali. Škoda, že ten bug pro hraní po limitu nejde na PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Nic moc hra no čekal jsem od toho více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Březen 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2010 Na PC mě Demo fakt moc bavilo, ale jen dělat kravinky, jinak mise by mě asi moc nebrali.Škoda, že ten bug pro hraní po limitu nejde na PC. Ale jde prodloužit ;)... http://www.eurogamer.cz/articles/prodluzte-si-demo-just-cause-2 sice jsem to nezkoušel(mám demo na PS3), ale snad to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2010 Už jen 1 týden a máme to tady, !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2010 Demo jsem ani nezkousel a sel jsem rovnou do plne hry, protoze jsem si byl jist ze to bude parada, jelikoz u jednicky jsem se neuveritelne byvil a to jsem ji ani nedohral (jen tak kravit bylo neuveritelne zabavne). A musim ricte ze po uvodni hodince jsem trosku rozpacity, grafika je fajn, ale zadny zazrak to neni, ale co je hlavni- ovladelnost. A ta mi prijde strasna. Popravde receno vubec nevim jak plachtit vzduchem a uz vubec ne s padakem. Mozna je to kiks hry z me strany ale s padakem jako bych jen padal, letel na miste. A proto jsem hned prvni misi udelal jen kvuli bugum. Celkove je ovladani trochu kostrbate, ale naprosto strasna je pak fyzika, kdy napriklad ricco vezi na rimse zaveseny na grapling hooku a kdyz se pritahne bvyleti 10 metru vysoko. Od téhle hry necekam nejoukou extra realnou fyziku, ale vsechno ma sve meze. Tohle my byt hra na odreagovani, o cemz sveci i system strileni, kdy dokaze hordy nepratel pokropit i 2 lete dite.Jinak se chci zeptat, zda taky mate problem s padakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDman360 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 ja teda hral jen demo ale mam uplne opacne dojmy, ta hra me totalne dostala a ovladani se me dostalo pod kuzi az tak po tretim hrani dema ale ted si nemuzu stezovat a padak je zcela OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Desmond, pouzivas vobec pri volnom pade a padaku obidve packy LS, RS??? :D Normalne sa da regulovat smer, tak neviem o com pises. A hra je arkada, to aby si vedel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Mno, já už tu budu mít fullku za 4 dny (limitovku) nemůžu se dočkat, protože i to demo bylo úúúúúúúúúúúúžasný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Desmond, pouzivas vobec pri volnom pade a padaku obidve packy LS, RS??? :D Normalne sa da regulovat smer, tak neviem o com pises. A hra je arkada, to aby si vedel. Tak to me skutecne nenpadlo, ja myslel ze si jen staci myslet kam ma ricco letet a on poleti sam :) Samozrejme jsem zkousel vsechno mozne, ale i kdyz se ricco nataci jak divi, furt pada proste jen dolu (po ose z). Chci znat nazor nekoho kdo hraje plnou verzi hry, vypalenou, konkretne region free, jeste konkretneji prvni verzi z threadu Just Cause 2 z share-rapid (ci tak neco). A kdy by sis precet muj prispevek cely nebo alespon poradne, vedel bys ze vim ze je to arkadove ladena hra a ze necekam extra realnost, ale ze ma proste vse sve meze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Desmond: hlavně se pochlub, kde jsi koupil plnou verzi? Pořád refreshuju obchody, ale zatím neúspěšně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.