Dunky Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jo tak hra je parádní mám full verzi a jsem nadšen ovládání mi příjde jednoduchý a grafika je trochu slabší oproti PC,ale nevím jestli o tom víte,ale na PS3 JC2 vypadá hůř.Fyzika je taková rozpačitá,ale s tím já si nelámu hlavu:D Jediné co mně fakt sere je,že mrtvoly a vybuchlé dopravní prostředky během 10 sekund zmizí to my fakt leze na nervi.Ale hra je úžasná nevím jestli jste to už zkoušeli,ale zkuste normálně vzít ňákého člověka a pomocí háku u připevněte k motorce třeba a normálně ho vláčíte je to fakt sranda takových věcí a srandiček tam je fakt haba děj.Zábava šílená a to nedělám mise,protože fakt se musím bavit :D:D 10/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Desmond:hlavně se pochlub, kde jsi koupil plnou verzi? Pořád refreshuju obchody, ale zatím neúspěšně... Hned v příspěvku nad tebou je napsaný, že ji stáhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jo tak hra je parádní mám full verzi a jsem nadšen ovládání mi příjde jednoduchý a grafika je trochu slabší oproti PC,ale nevím jestli o tom víte,ale na PS3 JC2 vypadá hůř.Fyzika je taková rozpačitá,ale s tím já si nelámu hlavu:D Jediné co mně fakt sere je,že mrtvoly a vybuchlé dopravní prostředky během 10 sekund zmizí to my fakt leze na nervi.Ale hra je úžasná nevím jestli jste to už zkoušeli,ale zkuste normálně vzít ňákého člověka a pomocí háku u připevněte k motorce třeba a normálně ho vláčíte je to fakt sranda takových věcí a srandiček tam je fakt haba děj.Zábava šílená a to nedělám mise,protože fakt se musím bavit :D:D 10/10 Co si stahoval za verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Co si stahoval za verzi? :D Verzia vysla zatial iba jedna - od Allstars...a ta je na roznych serveroch. Uz chapes co je verzia? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 :D Verzia vysla zatial iba jedna - od Allstars...a ta je na roznych serveroch. Uz chapes co je verzia? :D 1) Neptal jsem se tebe 2) Vim co je verze, tak ze me nedelej blbce, otazka mela znamenat odkud stahoval, protoze se snazim zjistit, proc mam zrovna ja problem s padakem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Co si stahoval za verzi? Stahoval jsem to tady od PCmakera z loadfiles. Možná se ti to špatně vypálilo skus to znovu vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Stahoval jsem to tady od PCmakera z loadfiles. Možná se ti to špatně vypálilo skus to znovu vypálit. Jo to asi udelam, ale stahnu to od jinud, neumim si predstavit, ze by se to vypalilo tak, ze by to bylo hratelny a delalo to tohle, mozna jsem to nejak blbe patchnul, ale o tom taky pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Myslím že je kravina,aby se kvůli špatnému vypálení blbě ovládal padák,možná to tak prostě má být,mě taky ten padák nějak moc extra dopředu neletí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Myslím že je kravina,aby se kvůli špatnému vypálení blbě ovládal padák,možná to tak prostě má být,mě taky ten padák nějak moc extra dopředu neletí. No šak si máš pomáhat tím vystřelovacím lanem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 No šak si máš pomáhat tím vystřelovacím lanem. Haha to bude asi jádro pudla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Haha to bude asi jádro pudla To asi nebude, napadlo me to, ale neni mozny abych vubec neletel, nemuzu udelat ani druhy ukol, kdy maz s padakem doletet do jakysi zakladny, dostal jsem se pres nej jen kvuli bugu, krom toho jsem videl video kde v demu lital s padakem dopredu tak, ze asi dvacet metru nad emi uletel asi pul kilometru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jaky furt bugy a padaky,hru jsem si hodinu skilloval.Po te mi hra nabidla neuveritelnou akci .Chvili to skilluj a uvidis sam,pro me patri mezi nejlepsi hry.Jednicku jsem prosel a takhle jsem si ani nepredstavoval dvojku ,fakt mazec hra.Nevim co mas za problem,ale ja kdyz litam padakem pritahuju se nebo vypnu padak pritahnu se a zase napnu padak,to se mi zda nejrychlejsi.Jinak se normalne rozhoupat s padakem.Mam odehrano 6 hodin a garantuji vam ze jsem nemel ani jeden bug.Fyzika aut je zajimava,stejne tak fyzika lidi apodobne ale ne zas spatna.A ver ze v dalsich misich ti vojaci daji slusne zabrat oproti jednicce.Nevim co vidite spatnyho na teto hre,ja se skvele bavim.V dobe vydani jdu si pro original,ta mi za to stoji.Just cause rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mě ta hra baví, ale je to normálně okopírované Mercenaries 2. Ať už se jedná o různé frakce na mapě, tak třeba mačkání tklačítek při krádeži vrtulníků atd. Ropné plošiny a já nevím co ještě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 jaky furt bugy a padaky,hru jsem si hodinu skilloval.Po te mi hra nabidla neuveritelnou akci .Chvili to skilluj a uvidis sam,pro me patri mezi nejlepsi hry.Jednicku jsem prosel a takhle jsem si ani nepredstavoval dvojku ,fakt mazec hra.Nevim co mas za problem,ale ja kdyz litam padakem pritahuju se nebo vypnu padak pritahnu se a zase napnu padak,to se mi zda nejrychlejsi.Jinak se normalne rozhoupat s padakem.Mam odehrano 6 hodin a garantuji vam ze jsem nemel ani jeden bug.Fyzika aut je zajimava,stejne tak fyzika lidi apodobne ale ne zas spatna.A ver ze v dalsich misich ti vojaci daji slusne zabrat oproti jednicce.Nevim co vidite spatnyho na teto hre,ja se skvele bavim.V dobe vydani jdu si pro original,ta mi za to stoji.Just cause rulezzz Nerikam ze musis mit ten problem taky, ale ja ho proste mam o vim ze to neni normalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
formelak Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Ta hra je úplně skvělá, je to prostě na odreagování a Mercenaries 2 se s tím rozhodně rovnat nemůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armstrogg Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Njn Mercenaries 2 ale kdo pořadně hrál GTA San Andreas tak jsi uvědomí že Just Cause 2 není tak blbá, když já jsem skákal se CJ z letadla bez padáku a nezabil se (health na max). Je to dobrá arcadovka, ale doufam že v delším postupu se hra nebude opakovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Jn přesně tak v GTA sa jsem skákal z mrakodrapu v los santos a CJ to přežil :D to docela hoši nedodělali :D mě teda osobně nejvíce co se týče volnosti bavil první díl just cause dvojku jsem zatím hrál jen demoi a dovolím si říci že to bude taky pecka .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mě taky demo na pc moc nebralo spíš jsem tam dělal ten bordel ale na xboxu to je hochu jiná věc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mě ta hra baví, ale je to normálně okopírované Mercenaries 2. Ať už se jedná o různé frakce na mapě, tak třeba mačkání tklačítek při krádeži vrtulníků atd. Ropné plošiny a já nevím co ještě... Normálně okopírované Mercenaries 2 ? Si snad děláš srandu ne ? Just Cause tady bylo dřív než Mercenaries ( aspoň myslim :D ) btw : hrál jsem pouze demo , zejtra dostáhnu Full takže uvidíme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
izi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Vypadá že bude více fanoušků na x360 než na pc podle ohlasů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Vypadá že bude více fanoušků na x360 než na pc podle ohlasů Na PC to má špatnou ovladatelnost,ale na PC to má zase lepší grafiku než na Xku nebo PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 s tou grafikou bych to tak vyrazne nevidel,spis jen nejaka nasviceni,moře udajne propracovanejsi,malickosti.Hra je to krasna.Mercenaries?kdyz jsem ho poprve zapl na xku myslel jsem ze hraju neco mezi ps 1 ps2 a xbox.Just cause dva ma i slusna hodnoceni, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nojo ma to sice lepsi grafiku na PC jen ze je tam problem uz nejde hrat na XP a proto to moc PC hracu nehraje dost jich ma porad jen XP a to je podle me duvod proc je malo ohlasu na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 nojo ma to sice lepsi grafiku na PC jen ze je tam problem uz nejde hrat na XP a proto to moc PC hracu nehraje dost jich ma porad jen XP a to je podle me duvod proc je malo ohlasu na PC Za tohle me chtel kamarad zabit. Jednicku mel opravdu rad a na dvojku se tesil, ale na xpecku si to nezapari, zavisti me div neprizabil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Lidi pls help. Nevíte kde je ten týpek co mi prodá zbraně? Nemůžu ho najít...Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.