Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Just Cause 2

rockyzz

Recommended Posts

• Odpovědi 187
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A zkoušel jsi ten Hook (přitahovák) ??

jO TO JE V POHO ALE BEZ NEJ JSEM PROSTE V RITI. PROSTE NEUDELAM ANI PRVNI UKOL, PATCHEM TO ALE OCIVIDNE NENI PAC JSEM TED ZKOUSEL NAPATCHLOU VERZI A ACTIVE ISEM A PROBLEM NEUSTOUPIL UZ JSEM POKURVIL 4 dvd, ASI TO FAKT BUDU MUSET STAHNOUT JINDE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jO TO JE V POHO ALE BEZ NEJ JSEM PROSTE V RITI. PROSTE NEUDELAM ANI PRVNI UKOL, PATCHEM TO ALE OCIVIDNE NENI PAC JSEM TED ZKOUSEL NAPATCHLOU VERZI A ACTIVE ISEM A PROBLEM NEUSTOUPIL UZ JSEM POKURVIL 4 dvd, ASI TO FAKT BUDU MUSET STAHNOUT JINDE

stahl jsem Allstars verzi, patchnul na Wave 3 a jede bez problemu. Mazecova hra, da se tam vazne vyborne vyradit :-D

Odkaz ke komentáři

Trosku me stve, ze si za poslane vozidla musis zaplatit, pamatuju si ze v jednicce sis temer kamkoliv a kdykoliv mohl poslat cokoliv a kolikrat si chtel a te moznosti jsem hojne vyuzival...Jo a poradite mi jestli jde to co v jednicce, totiz zahaknout se za auto a plachtit vzduchem...

Odkaz ke komentáři

Logika tvého uvažování je vskutku podivná.

No zatim mi přijde že ta tvá je nějaká zbržděná

UZ JSEM POKURVIL 4 dvd, ASI TO FAKT BUDU MUSET STAHNOUT JINDE

kdybs to udělal hned jak ti tady radil kdosi, nemusel bys ty 4 dvd pokurvit...ale to už je o tvé logice do který se tady navážíš....

.Jo a poradite mi jestli jde to co v jednicce, totiz zahaknout se za auto a plachtit vzduchem...

na tohle jsem taky ještě přišel

Odkaz ke komentáři

No zatim mi přijde že ta tvá je nějaká zbržděná

Tak si na tom asi podobne, protoze na prosbu o radu ze chci pomoc s problemem, protoze chci vyhodit do kose co nejmensi pocet dvd mi nepride adekvatni odpoved kup si orginalku

kdybs to udělal hned jak ti tady radil kdosi, nemusel bys ty 4 dvd pokurvit...ale to už je o tvé logice do který se tady navážíš....

Jak mi kdosi radil co...ze si to mam stahnout jinde, opravdu myslis ze by mohl byt problem zrovna v tomhle, kdyz mi samotny trezzor rikal ze erze je jen jedna

na tohle jsem taky ještě přišel

Tak jestlis na to přišel tak ses misto toho navazeni do me mohl taky poradit ty pane chytrej kterej ani nevi jak se previlo vrtulnik :) Fakt ma rad takovy frajery, ktery potrebujou poradit a kdyz to pak potrebuje nikdo jinej, tak se do nej zrovna oni navazej, ze je tak blbej a neprisel na to sam

Odkaz ke komentáři

Desmond, neviem co mas za problemy s ovladanim....vsak si to skusaj sam. Napr. mozes si aj nad cestou, odhadom 10 m vo vyske pomocou vystrelovacieho lana o zem a pritahovania, kludne paraglidingovat namiesto behania...trosku zrucnosti.

Jaky jsem mel problem jsem napsal, problem je ve hre takze at budu delat cokoliv nespravim to, ale nechci uz to resit, fakt jsem nevedel, ze kdyz se tadyclovek zepta jestli by mu mohl nikdo poradit s problemem tak se do nej vsichni takhle obujou

Odkaz ke komentáři

Jasne, ze ti tu poradime...len keby sme vedeli, ze kde budes mat problem, pretoze ho nik iny nemal. Niekedy sa tu riesi subjektivny problem, pricom ten problem iny nevidia. Neviem ako je to s tebou...tu moze byt iba dohadovanie.

Jedna pravda je, ze par bugov som zbadal...napr. chcel som ist cez most, ale autom som isiel pekne dole po svahu - presiel som cez vozovku :D Ale to vyriesil restart hry.

Odkaz ke komentáři

Jasne, ze ti tu poradime...len keby sme vedeli, ze kde budes mat problem, pretoze ho nik iny nemal. Niekedy sa tu riesi subjektivny problem, pricom ten problem iny nevidia. Neviem ako je to s tebou...tu moze byt iba dohadovanie.

Jedna pravda je, ze par bugov som zbadal...napr. chcel som ist cez most, ale autom som isiel pekne dole po svahu - presiel som cez vozovku :D Ale to vyriesil restart hry.

Taky nechci aby pomahal nekdo kdo k tomu nema co rict, ale kdyz teda nemate tak me alespon nechte v klidu a porblemy s padakem jsou, napriklad na oficialnim eidos forum to lze vypatrat, bohuzel jsou jine povahy nez ty me

Odkaz ke komentáři

Musím říct, že na rozdíl od jedničky jsou mise vskutku velice orginální a pekelně zábavné

Například mise kde se rozjede s motorkou do údolí kde následně doplachtíte na limuzínu, kterou unesete a unikáte polici v zběsilé honičce serpentinami

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu