DeSmond Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 prosím čti to po sobě a mlč už...dík Nevidím problém a mlčet bys měl spíše ty, když už si to několikrát slíbil. zameť si nejdřív před svým prahem....pak se pouštěj do debat...pac a pusu Popravdě řečeno vůbec nechápu co tím myslíš, asi jsi naleďenej na nějakou jinou vlnou (mou iteligencí to nebude) hlavně ať si ten problém vyřešíš a můžeš bezproblémů plachtit...dál už to nebudem rozebírat. To taky doufám, ale hru teď hraju s problém, protože se to dá a řšit to budu až po maturitě, teď dávám hraní na čas útrum. A už prosím nereaguj, kdyz tak PM :) fakt to tady timhle nechci zaplňovat takovými žvásty. Jo a nevíte někdo jak je to s nakupováním zbraní. Nejsem si jistej jestli u překupníka jen vylepšujete nebo i nakupujete, nechtěl jsem utrácet (i když vím, že bych to pak mohl loadnout), ale radši se zeptám. Mám totiž permanentní nedostatek střeliva :) Neviem, ci som to prehliadol, alebo si tu ani o tom nepisal...ty mas fw. 1.6??? Ze si chcel pouzit aj activate iso na nepatchnutu hru.Ja mam 1.2, resp. 1.4 a hry patchnute na wave2 cez 360WavesPatcher a nikdy som so ziadnou hrou nemal problem. Skoda, ze sem nedas svoje video ako ovladas padak LS a pohlad RS...rad by som to okomentoval, ked mas s tym ovladanim a pohladom problem - asi jediny z nas. Mám Fakt se mi to nechce točit, ale možná že se přemůžů, abyste mi to uvěřili :) Teď to každopádně neplánuju, jelikož na prázdniny jsem pryč a po nich začínají maturitní písemky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 zdar, sem se rozhodl letet stihackou na ten nejvetsi ostrov na mape, tak tam letim a najednou jaokby nejake ochranne pole mi znici stihacku tak se katapultuju a tak... pak sem sel tu jejich hlavni zakladnu jak tam maj nejaky ty věže a chci se zeptat co tam muzu delat nebo znicit? jestli nevite... dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Je to ostrov z Lost (serial) . Daji se tam najít věci ze serialů. Např poklop, na pláži napis + trosky letadla. A na videu jsem slyšel zvuk toho monstra (jakési troubení) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Je to ostrov z Lost (serial) . Daji se tam najít věci ze serialů. Např poklop, na pláži napis + trosky letadla. A na videu jsem slyšel zvuk toho monstra (jakési troubení) :D hele nedelas si pr*** ze je 1dubna?:Dto tam jako fakt neco takovyho je jako easter egg?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsacan Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Je to pravda a taky se tam dostanete během nějaké mise....BOMBA nápad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 :D hele nedelas si pr*** ze je 1dubna?:Dto tam jako fakt neco takovyho je jako easter egg?? Koukni na Youtube a uvidíš. v Just Cause je spousty zajímavích věci. Třeba ted jsem tam nalezl balon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Koukni na Youtube a uvidíš. v Just Cause je spousty zajímavích věci. Třeba ted jsem tam nalezl balon jo ja uz koukal...jako balon s kterym se da litat?tedka kvuli tomu budu instalovat 7ky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 jo ja uz koukal...jako balon s kterym se da litat?tedka kvuli tomu budu instalovat 7ky :D Normální horkovzdušný bálon který líta http://www.youtube.com/watch?v=Kg5a9IBiwZw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 je jasne ze kdyz tam letis se stihackou tak ti zhori a ty ztroskotas skoda zhe sem tam nenasel ledniho medveda xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 je jasne ze kdyz tam letis se stihackou tak ti zhori a ty ztroskotas skoda zhe sem tam nenasel ledniho medveda xD Prý je tam ale slyšet zvuk toho kouřovýho monstra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 tekze se tam nic delat neda? jinak diky za info o balonu atd:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Prý je tam ale slyšet zvuk toho kouřovýho monstra mnelo by to tam bejt,nekde sem cetl ze tam budou i ledni medvedi ovsem nejsou to uz by bylo pekne zajebane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Ještě na tom ostrově z LOST je jak kdyby pobřeží z 2. světové války jak bylo vylodění v Normandii a na té pláži jsou ostnatí ježci, kulometná hnízda a chodí tam vojáci :) a uprostřed ostrova,ta největší šedá skvrna na mapě, tam je taková divná základna :) a to pobřeží je na té mapě ostrova vpravo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Duben 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2010 Ještě na tom ostrově z LOST je jak kdyby pobřeží z 2. světové války jak bylo vylodění v Normandii a na té pláži jsou ostnatí ježci, kulometná hnízda a chodí tam vojáci :) a uprostřed ostrova,ta největší šedá skvrna na mapě, tam je taková divná základna :) a to pobřeží je na té mapě ostrova vpravo :) jo jak za 2 s.v. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 v JC2 se da najit i zralok(jen ploutev :D co plave ve vode dokola :D) a velryba ve ktery je health pack myslim... musite ji otevrit bricho granatem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 jc2 je prodte uplne free hra ve ktere muzes uplne vsetko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 nevíte co se třeba stane když dosbíram 100 Skull? (takovy ty křížky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Asi za to dostaneš archievement . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 ještě tam je bublinková pistole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 kolik mate ajchu? ja uz to skoro budu mit ale nektere veci jsem jeste neskusil jak sem tak koukal na youtube tak tam toho bylo opravdu hafo a ja sem neudelal ani polovic z toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nytram Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 cau, hele mám problém s dvěma ajchama:Conqueror of Panau- splň 9 stronghold takeovers misí, A Trusted Ally-splň 49 misí od frakcí, na mape mam vsechny místa zabraný frakcema az na ostrovy v pravo dole, když dám mapu Lt a hide all a ukázat jen fraction misons a stonghold takeovers nic na mapě není. nevité co stim pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Dneska jsem našel zajímavou věc. Mile High Club. Obrovská loď, která poletuje ve vzduchu, můžete na ní přistát, je z ní slyšet diskofilní hudba a je tam spousta veselých lidičků :D Tady jsem udělal pár screenů z televize, kvalitu omluvte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ved aj riadna misia je na vzducholodi...tak neviem co si svetaborne objavil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Ved aj riadna misia je na vzducholodi...tak neviem co si svetaborne objavil. Aha, já myslel, že to je další EasterEgg, jako ostrov LOST nebo lítací balón, přišlo mi to na to dost uhozený... Tak to se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Prosím o radu s jednou z posledních misí v JC 2 – jestli jste to už někdo dohrál . Doletím helikopterou na CARCAVODA MOUNTAIN PEAK rozbiji sochu a mám dopravit její hlavu na bod vzdálený 1,73 km daleko . Ale jakým způsobem , na to jsem nepřišel . Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.