Salazar Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Prosím o radu s jednou z posledních misí v JC 2 – jestli jste to už někdo dohrál . Doletím helikopterou na CARCAVODA MOUNTAIN PEAK rozbiji sochu a mám dopravit její hlavu na bod vzdálený 1,73 km daleko . Ale jakým způsobem , na to jsem nepřišel . Poradí někdo ? Ehmm . takhle daleko jsště nejsem ale použij " double hook " sežeň si vrtulník a zahákni tu hlavu za ten vrtulník a doporav jí tam kam máš . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ehmm . takhle daleko jsště nejsem ale použij " double hook " sežeň si vrtulník a zahákni tu hlavu za ten vrtulník a doporav jí tam kam máš . Tak to je tam i napsáno , ale nemohu přijít na to , jak se používá a jak tu hlavu zaháknout . Ať mačkám jakákoliv tlačítka na ovladači , tak se nic neděje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Prosím o radu s jednou z posledních misí v JC 2 – jestli jste to už někdo dohrál . Doletím helikopterou na CARCAVODA MOUNTAIN PEAK rozbiji sochu a mám dopravit její hlavu na bod vzdálený 1,73 km daleko . Ale jakým způsobem , na to jsem nepřišel . Poradí někdo ? Lanom cvaknes hlavu a potom ho spojis na helikopteru...ved pocas hry to asi davalo aj tutorial. Takto sa mozes v hre zabavat, prenasat napr. auta helikopterou, zhodit ich z vysky na zem - vybuch, atd...:D PS. tlacidlo RB sa bud klikne, alebo podrzi a vtedy to dava rozdielnu funkciu. Ine tlacidla sa pri tom zahaknuti nepouzivaju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyzuluzu Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 čus mám jen takovej dotaz, dá se hra ukládat během plnění misí? Jelikož když si hru sejvnu a pak mě picnou, dám load game a hra se mi pokaždy načte od checkpointu. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Nejde, je to tak, jak píšeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 včera sem začal hrát tuhle hru a připadá mi to strašně stereotypní...dojdu na úkol postřílím otevřu bránu, postřílím, zabiju snipera, kulomet, dojedou 2 auta a pak doletí vrtulník...přesně takto už je to 3 mise...bude to tak i dál?? Jo a co znamenají ty % ?? jak dosáhnout 100% ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 včera sem začal hrát tuhle hru a připadá mi to strašně stereotypní...dojdu na úkol postřílím otevřu bránu, postřílím, zabiju snipera, kulomet, dojedou 2 auta a pak doletí vrtulník...přesně takto už je to 3 mise...bude to tak i dál?? Jo a co znamenají ty % ?? jak dosáhnout 100% ?? Stereotypne? Potom aka hra stereotypna nie je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ne tak ale 3 mise po sobě uplně stejné?? a budou takové i ty další?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Ty mise, kde musíš zabrat území pro určitou frakci (modrá, žlutá, červená) budou podle toho, cos psal. Ale mise na zabraném území od frakce už jsou různorodé...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 a za co jsou ty %?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Za rozstřílené věci ( vodojem , transformátor , agitka , benzinka ) a posbírané bedny ( upgrade života, zbraní , vozidel , štítu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Až dosáhneš 100% Chaos Points tak se ti otevře příběhová mise ..... ty mise pro různé frakce sou hlavně proto, abyszískal ty CHAOS Pointy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SethLBC Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Dneska jsem s bráchou narazil na docela zajímavý problém. Chtěl si zahrát Just cause2 (zálohu, ikdyž tomu nepřikládám důležitost), a když si přihlásil svůj profil tak mu vyskočila tabulka, že zařízení na ukládání je plný s dvěma možnostma(hrát bez save, zvolit save device, přičemž to druhý nic nedělalo, jen ta tabulka odjela a zase přijela) přitom 1) na disku je přes 50GB místa 2) mě save fungují normálně 3) jemu v jiných hrách taky. Jediný rozdíl mezi profilama je že jeho je jen lokální na hdd, a můj je i Live. Setkal se s někdo s podobným problémem? vygooglil sem akorát kotel PCčkářskejch problémů. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 čau chtěl bych se zeptat můžu si někde schovávat svý auta našel jsem jeden hezkej sporťák ale ted uz ho nemam nebo jsem si koupil vrtulnik al taky uz ho nemam zmizi mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Na nic takového jsem nepřišel :( ,ale lepší mi příde to auto rozflákat. Stejně by si někde naboural . ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 Auta si někde schovávat nejde a vše , co si koupíš a potom o to přijdeš si musíš koupit znova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Květen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2010 A navíc na ostrově Panau získáš peníze rychle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Potřebuji poradit zakoupil jsem just cause 2 limitku a nevím jak dostat ty bonusové věci.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Ahoj ty máš limitku Just Cause 2 prosím tě jak dostanu ty bonusové věci třeba ten padák s lepkou dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik11 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Jsou v black marketu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 no já tam mám jen black marketu normální zbraně ale potřebuji dostat třeba ten padák s lepkou a ten tam není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik11 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Tak to nevám já tam měl všechno, i ty zbraně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 měl jsi tam i Ricos signature gun,bulls eye assault rifle,chevalier classic,chaos parachute. jestli jo tak daval jsi někde nějaký kod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik11 Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 jo měl sem tam všechno, žádný kód jsem nedával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klof Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Tak to je divné mám novou limited edition jsem první majitel a nemám tam ty bonusové věci. A myslíš ten black market ten vrtulník co ho přivoláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.