stevens129 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Čus něco jsem slyšel že na psp jsou nějaké pluginy které vám změní ikony v menu v psp tak pls název nebo nějaké stránky nemůžu to sehnat nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 jo, CXMB plugin, kterej nahrává do PSP CTF témata, ale na to potřebuješ CFW - a i ten plugin i ty samostatný témata musí bejt na JEDEN URCITEJ CFW (hlavne spravnej CFW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vnav Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2010 Jmenuje se to CT (custom theme) čili v překladu volitelné téma. Změní ti to jak menu, tak gameboot tak i Cintro (musí se vše nakopírovat do Flashi) Někdy bývá jen samostatné CT bez gamebootu a bez Cintra. Na PSP co mám v podpisu zprovozním jenom gameboot pomocí speedu a homebrew aplikace. Pro chod všech 3 položek musíš mít PSP s CFW (custom firmware) Pokud ho máš, tak se koukni do tutošů, kam co nakopírovat a do download sekce, kde si jich hafu stáhneš........ Edit:Typan Cz...rychlejší....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 díky moc lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Čus něco jsem slyšel že na psp jsou nějaké pluginy které vám změní ikony v menu v psp tak pls název nebo nějaké stránky nemůžu to sehnat nikde
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.