stevens129 Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2010 Čus něco jsem slyšel že na psp jsou nějaké pluginy které vám změní ikony v menu v psp tak pls název nebo nějaké stránky nemůžu to sehnat nikde Citovat
0 Typan Cz Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2010 jo, CXMB plugin, kterej nahrává do PSP CTF témata, ale na to potřebuješ CFW - a i ten plugin i ty samostatný témata musí bejt na JEDEN URCITEJ CFW (hlavne spravnej CFW) Citovat
0 vnav Odesláno Březen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2010 Jmenuje se to CT (custom theme) čili v překladu volitelné téma. Změní ti to jak menu, tak gameboot tak i Cintro (musí se vše nakopírovat do Flashi) Někdy bývá jen samostatné CT bez gamebootu a bez Cintra. Na PSP co mám v podpisu zprovozním jenom gameboot pomocí speedu a homebrew aplikace. Pro chod všech 3 položek musíš mít PSP s CFW (custom firmware) Pokud ho máš, tak se koukni do tutošů, kam co nakopírovat a do download sekce, kde si jich hafu stáhneš........ Edit:Typan Cz...rychlejší....... Citovat
Otázka
stevens129
Čus něco jsem slyšel že na psp jsou nějaké pluginy které vám změní ikony v menu v psp tak pls název nebo nějaké stránky nemůžu to sehnat nikde
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.