LuK4SO Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ahoj napadlo mně udělat takový menší průzkum ohledně webových prohlížečů :) Já používám Firefox a Operu a co vy? přidáno hlasování (můžete vybrat více než 1dnu možnost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Opera , Safari , Firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 IE & Opera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Firefox + Chromium (hlas jsem dal Chrome) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Firefox + Chromium (hlas jsem dal Chrome) hlas jsi mohl dát oboum dvoum :) je povolena volba ´´hlasovat pro více možností´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 firefox, opera posledni dobou nejak zlobi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 hlas jsi mohl dát oboum dvoum :) je povolena volba ´´hlasovat pro více možností´´ dal jsem hlas oboum, jen jsem tím chtěl říci, že místo Chromiu jsem dal hlas Chrome (rozdílů mezi nimi je tak málo, že to nevadí :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Opera :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Fajrfox,když nejde fajrfor tak v nejnutnějším případě IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digitalq Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Firefox + Opera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 podle toho na jakym pc :D ale na ntb chrome a na stolnim taky (někdy opera) :D ale chci jen něco jednoduchýho, rychlýho a aby to nezabíralo zbytečně moc paměti... poraďte :D (ne ff!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Firefox a někdy Operu, ale nějak mi tam blbne C-F // Někde je tady podobnej topic, ale nemůžu ho najít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Mozilla Firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Opera + IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 podle toho na jakym pc :D ale na ntb chrome a na stolnim taky (někdy opera) :Dale chci jen něco jednoduchýho, rychlýho a aby to nezabíralo zbytečně moc paměti... poraďte :D (ne ff!!) skus se kouknout sem : http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_cs.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Opera smrdi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 opera firefox a google chrome (mimochodem skvela rychlost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Sorry za OT,ale já tu hodím obrázek a hned se všichni opičí ... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 omg přestaňte to tady spamovat obrázkama!!§ že to udělal jeden neznamená že to musíte dělat všichni!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Opera, Chrome a IE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 Od té doby co sem nainstaloval operu nic jinýho nechci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 ja taky byl s operou spokojeny, ale pak mi zacala hrozne brzdit. Proste se to nacitalo hrozne dlouho, tak jsem se vratil k mozlle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Březen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2010 sasa.lohr zkus novou operu 10.51 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.