WoKo_O Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 delate pro sve telo neco nebo jen cumite do psp nebo do kompu.? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Já chodím na treniky (4x tydne) a táta mi vždycky vymyslí nějakou práci na zahradě, takže jsem pak rád když si můžu sednout k PC / PSP ... Jo a když už je chvíle čas tak sem moc línej (vždycky to plaánuju ,ale pak vyhraje PC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Jako ja si zacvičím, a pak jdu lhnout do postele, a jdu hrat, ale to pak pomalu nezmačknu ani čudlík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Jasně že chodím.Chodíl sem 5x týdně ale od jara sem to omezil na 4x.Je holt pěkně a chci jít tak někdy na brusle.PSP a pc není moje hlavní zábava.PSP vyplňuje jenom chvilky ve volnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hmmm, posilka:) Mam treninky 6x tejdne a z toho jednou posilku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 obcas jo, ale z 95% vzdy vyhraje PC ale kdyz uz nesmim na PC a hrozne se nudim tak posiluju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIESEL Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja chodil do posilky od zari do dubna, tes uz se mi nejak nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 jj posiloval sem asi 3 mesice a pak zacalo bejt takovy vedro ze sem jednou zved cinku a motala se mi hlava k sem se na to vysral ale neposiloval sem v posilce ale doma sem 20 min zvedel cinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ja uz to snad beru jako samozrejmost..necvicim pravidelne ale cvicim..jestli chci aby ze me neco bylo je to potreba.. EDIT:200 prispevku..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak to ja posiluju kazdy den uz asi 2. mesicem kazdy vecer, posiluji hlavne biceps a triceps ale nekdy i ramena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 A bereš něco?Myslím tím jen to legal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 tak to ja posiluju kazdy den uz asi 2. mesicem kazdy vecer, posiluji hlavne biceps a triceps ale nekdy i ramena.to nebude vypadat dobre az budes mit namakany ruce a plochej hrudnik a zadny nohy..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ni ja mam nak trea vrozeny to ze vypadam vod pohledu jak korba mam pste velky ramena na svuj vek i vetsi nez naky o 3 roky starsi kluci i prsní svaly taky mam sam od sebe jen ne moc ruce ty jako taky ale ne tolik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoss Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Tak já chodím 5x týdně trénovat a 1x týdně mám zápas... Ale taky si rád posedím u PC nebo u PSP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 zvedám jenom lahváče nebo pulitry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 cvicim u vycepu ... nekdy to je fuska vsechno zvladnout. Ale ja jsem cilevedomy a nakonec to vzdycky zvladnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 to: tekken tak tím bych se moc nechlubil.Přijedeš do svitav? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Niesom blbi.Posilovat fakt nepotrebujem.Mam toho dost v praci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 ..mam na to svuj trik :) ..dalsi a lepsi komixy naleznete TADY (reklama je nutna:) ) ..jinak neposiluju...neni zapotrebi...spis se usmivam nad tema "vypracovanejma capkama" z posilky.. ..mam ve dverich hrazdu a to je jedina vec kterou denne vyzivam... ..pokud chci na neko(nakou) zapusobit, tak ne mnozstvim svaloviny, ale tim co mam v hlave, hehehe..:) (stejne jako kdyz ma holka pekny poprsi, tak to neznamena, ze se mi libi :) ...celkove :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 já trénuju furt a na posliku neni čas, sem tam zajdu s týmem a dem posilovat hnáty.... jinak já taky posiluju na baru, to se mi líbí nejvíc :thumbup: a na pc hry nehraju a na psp zasmažim než du spát ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanDanDan Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 vuuuuuuuuuuuuubec me nebavi sport a to je nejvetsi potiz a posilovani me bavilo asi tejdem nekdy minulej rok takze by to chtelo minimalne zmenu ale co mam delat kdys vidim tu televiti ,kompa atd:dozey: jo a tekken90 tvuj styl posilovani se mi zamlouva asi nejvic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 to: tekken tak tím bych se moc nechlubil.Přijedeš do svitav? já se tim nechlubim a bylo to jen dneska výjimečně když byl ten konec roku a lezu dál do třeťáku :D.....jinak ty svitavy vidim marně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Ano posilujem svoj intelekt :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IZZA Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Asi tak:Od rána práce po práci práce na zahradě po práci na zahradě studium bojových umění po studiu a tréninku meditace a až pak všechno ostatní(Pc,psp etc.) :)Peace all and COWABUNGA 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Červen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2007 Hmmm ja kazdej den...Chodim s otcimem...Stavam od pondeli do patku v 5:30...V so + ne tak v 7:00...Stridam prsa, biceps, ramena, zada, triceps a nohy...Do toho pridavam kazdej den bricho...Takze to zacina rozscvickou, jedna z partii co je na rade, bricho, protahnuti a nakonec jeste kopy do pytle....A na uuuplne naprostej konec 2minuty svihadla....Tak 1hodinu to trva...Celkem narocny ale vyplati se to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.