Dzunk Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 no ja nwm me staci ta sila co am ted a to uz asi 2 mesice sem nesportoval jako dyz nepocitam jezdeni na kole a kdyz něco potřebuju nosit k to unesu svaly nemam a kdyz o tom premyslim tak s moji lenivosti ani nebudu chodit do fitka ........... to si radsi zajdu do meka budu chlastat hulit a poradne si uzivat zivota a nej bejt namakanec kerej jen cvici pste zajit do posiky 2x tydne to de ale vic uz ne me pste staci ze si kazdej vikend odjedu 20-40 km na kole a navic sem ve vyvinu kze ted hodne rostu tak nemuzu stloustnout i kdyz zeru 3x vic nez predtim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Upně s tebou souhlasím ... lepší je si jít někam zasportovat a pobavit se u toho než furt jen být v posilovně a dělat to jen z donucení... ja to delam pro sebe a ne z donuceni, do posilovny nechodim protoze vse co chci mam doma-cinky, rotoped, posilovaci lavice.... Nechci vypadat jak lemra ale ani nechci byt naky namakanec. EDIT: Kazdy na to ma vlastni nazor jak chce vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 a co sport? nemyslim posilovani ale nejakej sport jestli nekdo provozuje? hrate nekdo neco ? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Ja hraju kolo :D tedy lepe jezdim na kole,posilovani? Celkem dost makam na zahrade atd takze to beru jako posilovani a nevidim duvod zacit chodit do fitka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 a co sport? nemyslim posilovani ale nejakej sport jestli nekdo provozuje? hrate nekdo neco ? ? chtel bych zacit hrat fotbal ale jsem linej dojit na hriste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 chtel bych zacit hrat fotbal ale jsem linej dojit na hriste hm a kolik ti je ? protoze fotbal se zaci hrat v 6 letech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 hm a kolik ti je ? protoze fotbal se zaci hrat v 6 letech ... je mi 16, drive sem hral fotbal ale trener na nas byl docela tvrdej a tak me to prestalo bavit toze sem to hral jen pro zabavu a ne pro vysledky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ja to delam pro sebe a ne z donuceni, do posilovny nechodim protoze vse co chci mam doma-cinky, rotoped, posilovaci lavice.... Nechci vypadat jak lemra ale ani nechci byt naky namakanec.EDIT: Kazdy na to ma vlastni nazor jak chce vypadat. No nvm ,ale pochybuju že posiluješ protože tě to baví ,ale kvůli tomu abys vypadal dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 No nvm ,ale pochybuju že posiluješ protože tě to baví ,ale kvůli tomu abys vypadal dobře... moc me to nebavi, v tom mas pravdu, ale jak sem uz napsal-nechci vypadat jak lemra ani jak nakej svalovec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dooky Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 ja hraju zavodne tenis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 já dělám závodně kolo......maratony a půlmaratony MTB a časovky silnice...... neskutečnej nářez ty ,,bajky" tomu se řiká tvrďárna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 spim, hraju, žeru, se** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dinoss Odesláno Červen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2007 Já hraju fotbal, ale ted mně to přestává bavit asi tak jak říkal Han! Fotbal je fajn hra, ale hráči a trenér mi to znechutili! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 ja playu hokej a ten je nejlepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 obcas posilujem ale vzdy sem u psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 ja neposiluju vubec,mam trikrat tejdne trenink a jednou tejdne zapas a to mi staci,potom jeste taky se sam ucim capoeiru a jak rikal defuckto tak clovek v dnesni dobe nemusi bejt silnej ayb obstal,staci aby se 150 cmetrovej prcek naucil nejaky bojovy umeni a chtel bych videt jak by ho nekdo slozil kdyby to umel dobre....jinak zavodne hraju pinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 2 dooky: taky sem hral tenis asi 2 roky ale ted koncim je to nuda porad jen s ttrenerm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Já hraju fotbal, ale ted mně to přestává bavit asi tak jak říkal Han! Fotbal je fajn hra, ale hráči a trenér mi to znechutili! :( ..jj..ja taky odesel kvuli trenerovi :) (z viktorky zizkov..hura uz sou zas 1.lize :) )... ..pak sem hral "zavodne" za jednu vesnici...:) ..behem stredni sme s klukama hrali "hanspalku"... ..a ted si chodim zahra se znamejma...to je asi nejlepsi varianta, ptz clovek si de zahrat pro zabavu a nic se neroti... ..navic delat neco "zavodne" je pro me naprd...treningy skoro kazdej den vejkendy zapasy a clovek pak nemel na nic cas ..a dokonce nas trener nechtel pousten na skoly v prirode, coz byla na zakladce vzdycky nejvetsi akce...hmmm takhle nam kazit detstvi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 hm tak vidim ze je tady nekolik lidi na tom stejne jak ja :) myslim tim to s tim trenerem :D jinak ty skoly v prirode to je jasna vec .. pokud to hrajes trosku profi tak je to samozdrejmost - jdes do sportovni tridy napr. ja jsem od 4. tridy chodil do fotbalove tridy a misto skol v prirode byly soustredeni atp ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 hm tak vidim ze je tady nekolik lidi na tom stejne jak ja :) myslim tim to s tim trenerem :Djinak ty skoly v prirode to je jasna vec .. pokud to hrajes trosku profi tak je to samozdrejmost - jdes do sportovni tridy napr. ja jsem od 4. tridy chodil do fotbalove tridy a misto skol v prirode byly soustredeni atp ... ..no ja hral fodbal od 2 tridy..cca 7(8) let...a tak do 5 tridy se skolama v prirode nemeli treneri problem... ..ale pak to zacali resit a proste, ze tam nebudem jezdit, at nezameskame atd...fakt kravina... ..kdyz je cloveku 12-15 (nebo nevim kolik) tak skoly v prirode sou nejvetsi vyziti, a snad kazdej skolak se na to nejvic tesi z celyho roku.. ..ale nebylo to jen timhle..proste ten trener byl vocas...smutny kdyz diteti "znechuti" sport trener.. ..ja nastesti sel hrat s kamosem do ty vesnice(na rok), kam sme dojizdeli jen na vejkendy na zapasy..a to byla parada...uplne jinej pristup :) ..trener nejvetsi pohodar..cely to tam bylo jako velka rodina..po zapase nam zaplatil obeda v restauracce atd...proste to bral uplne jinak..8) ..a delat sport zavodne je hrozna nejistota...clovek vetsinou zanedba dost skolu, nebo dela nejakou "naoko"..nakej idividual, ale myslim, ze vetsina sportovcu pri tom vytizeni nema sanci se nejak "slusne vzdelat"... ..pak se clovek jednou zrani a vsechno je v haji..sportovat uz nemuze a vedomosti moc nepobral.. ..raci rekreacne8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 souhlas s atrym.....buď se věnovat jedný věci nebo nic.... ale myslim že každej rozumnej člověk by si měl určit priority a tou nejdůležitější a nehlavnější věcí by měla být škola.... často řešim tento problém, bohužel rád bych jezdil a trénoval víc, myslim že ten potenciál by tam byl (i ta motivace) ale přeci jen není mým cílem věnovat se po celý život kolu, cyklistice nebo jiným sportům, dělám to pro radost (na závodech se sejdou vždycky úžasný lidi, jedna z věcí kterou na bikách miluju, po závodě prostě všíchni společně zajdem na pívec, pokecáme o všem možnym a jedem domu) a tak by to mělo být..... a školy v přírodě a jiné akce?? dyt to je úplně ten největší mazec, holky, chlast, průsery no prostě parádní školský bezstarostný léta :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 Ja hraju jenom floorball.... A 6x tejdne mi to staci...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 no ja hral fotbal od 7 let do 16 to je skoro 10 let takze sem si toho docela uzi .. :) ted hraju futsal a pohoda ... treninky jsem mival 4-5x tydne + zapas o vikendu ... do toho tak min. 3 soustredeni do roka + ruzny turnaje atd ... takze vytizeni docela dost .... ale uceni i tak slo ... jinak ale myslim ze jsem si vybral dobre tim sportem protoze kdo vi v jakych kruzich bych se ted pohyboval kdybych nehral fotbal ... takze myslim ze sportovat v mladi je lepsi nez se nekde poflakovat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 loty dobre definoval skolu v prirode :lol:---->holky,chlast a prusery :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mleako Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 já každej den klikuju, schybuju občas i sedlehuju a jezdim na kole :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.