Kubo Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 cvicim denne az na piatok a pondelok...mam postaveny cvicebny plan a aj sypem.....uz vyse roka ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ja okrem utorku a piatku tam ma treningi ale ostatok vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 asi 15 let posiluji,tak 4krát týdne - taky mám za sebou 11let karate,ale to už nedělám kvůli zranění.A k tomu posilování v mojem věku se už kolikrát nechce,ale jelikož rád žeru a mám rád pivo tak musím,jinak bych za chvíli vypadal jako reklama na vepřové konzervy.jo a taky cvičím kvůli mé práci...s míma 169cm si na mě docela dovolujou,tak mě potom docela baví je vyvádět s omylu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 asi 15 let posiluji,tak 4krát týdne - taky mám za sebou 11let karate,ale to už nedělám kvůli zranění.A k tomu posilování v mojem věku se už kolikrát nechce,ale jelikož rád žeru a mám rád pivo tak musím,jinak bych za chvíli vypadal jako reklama na vepřové konzervy.jo a taky cvičím kvůli mé práci...s míma 169cm si na mě docela dovolujou,tak mě potom docela baví je vyvádět s omylu. ty vole.......kolko masty rokov ze uz 15 rokov posilovania ty musis byt dobre nabiti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 Já hodně chodim pracovat s tátou.Občas jsem u počítače skoro celej den,ale teď jsem pořád s tátou a k PC se dostanu až večer a na PSP teď vůbec nic nedělám.Tak asi 1 měsíc už ho skoro nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 taktéž posiluji....jak normálně...tak i během hraní na psp.......hravně když hraju rockyho.........:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 to je pořad něco bud jsem na treninku v jujitsu nebo ve fotbale a pak sem na posilovani moc unavenej! ale v tom jujitsu mi davaj zabrat :blink:! ale na nějaky to posilovaní se vždycky čas najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freecoolin Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 jojo... posiluju... každý pondělí mam se školou tělocvik v posilce... hoďka zadáčo... v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 jednou tejdne hodina v posilovne je uplne k nicemu..;) ale priznam se ze uz sem taky dlouho necvicil..kuli hokeji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 ja jsem linej, ale zase zacnu...problem je v tom ze nemam vuli a trpelivost :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 posiluju...po večerech se starou...nahoru dolů nahoru dolů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 2x tydne asi hodku a ctvrt, ale mam slachovitou postavu, takze nemusim moc, abych mel svaly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JD Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 svalova hmota se ani moc neztraci. Alespon ti zustane ta sila ale bez vzhledu svalu. Pred rokem sem delal cely 2 tejdny 500 kliku denne a muzu vam rict ze kdyz je fakt udelas tak ti sila stoupne jako prase. Ale to je jen ze zacatku, pak to jde pomaleji. Jeden kluk ze tridy vypada fakt namakane ale kdyz jsem si s nim daval paku OKAMZITE jsem ho pretahl. Neni to o vzhledu svalu ale o tom jak dobre delate cviky. U me si svaly hraji na schovavanou ale ted uz jsem nejsilnejsi kluk z cele skoly!!!EDIT:Ja sem zatim na sobe nezaznamenal zadny pokles sily i kdyz jsem necvicil asi 10mesicu. Zalezi jak posilujes jestli na hmotu nebo na silu. V tvem pripade jedes na silu a vytrvalost proto nemas svaly (co se objemu tyce). Jinak spravna strava je 80% uspechu pri posilovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JD Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 jednou tejdne hodina v posilovne je uplne k nicemu..;) ale priznam se ze uz sem taky dlouho necvicil..kuli hokeji.. Tak to vubec neni pravda. V 90% ani tak nejde o to jak dlouho, ale jak pravidelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 No kazdopadne jednou tejdne to nestaci..aby to k necemu bylo musel by posilovat mininalne 2x-3x tejdne..jak dlouho posiluje taky neni uplne jedno..nejlepsi je prej posilovat tak 50 minut..potom zacnou svaly vylucovat kyselinu mlecnou..nevim teda jestli je tech 50 minut uplne pravda..ale vim ze kdyz bude naplno posilovat 2 hodiny (coz by asi nedal) nebylo by to nejlepsi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 delam parkour a florbal hlavne pri parkouru kliky a behani:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Neposiluju , nebaví mě to a stím jak vypadám sem spokojenej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Já posiluju jenom výjimečně :) spíš si skočim na hřiště nebo na střelnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Já si dám denně pár kli©ků na myši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Já chodím hrát fotbal s kamarády a pak posiluju zvedáním půl litrů :-D. No, teď jsem měl zkouškové období ale už je to za mnou a mám prázdniny... Hodlám si koupit pernamentku a chodit do posilovny, ne za vidinu nějakých svalů :-D, ale je třeba být v kondici ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Jelikoz sem byl prijat na skolu ministerstva obrany kde se venujou bojovemu umeni a dalsi m aktivitam doufam tak sem by nucen dal posilovat ...jinak hraju airsoft a u toho musis mit taky kondicku abys nebyl uplna nula :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Ja mam 5x týdně trénink a ještě 3x týdně chodím do posilovny no nwm jak moc to jde na mně vydět ale jde my spíše o sílu takže my to stačí ale po trenimku du hned k pc tv a nedělám až do večera nic:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 ja sem moc linej ale obcas siu hraju s kamosem fotbal ve skole vsude hrajem ve tride i kdyz sem vcera rozbil malem 3 skla a utrhl sem nastenku tak vpoho venku je totiz moc mista tam anto tolik nebavi ale jinak sedim furt u pc a psp moc ne to ma ted schovany aby ho matka nenasla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Závodně fotbal, chodím do floorbalového kroužku, každej den dělám pár kliků a oproti těm zděchlynám vychrtlím z naší třídy sem jak Rambo :D ..jinak sem líné nenažrané prase xDDD btw, kubo741, tebe bych chtěl vidět dělat parkour :lol:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Posiluju každý den... Prstíky na klávesnici a myšce :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.