kuba741 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Závodně fotbal, chodím do floorbalového kroužku, každej den dělám pár kliků a oproti těm zděchlynám vychrtlím z naší třídy sem jak Rambo :D ..jinak sem líné nenažrané prase xDDDbtw, kubo741, tebe bych chtěl vidět dělat parkour :lol:... klido stejne na konci cervna udelam prvni video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 delam parkour a florbal hlavne pri parkouru kliky a behani:D klido stejne na konci cervna udelam prvni video Fakt si tě nedkážu s takovou pidi postavou představit. Já moc neposiluju, akorát nosim jedno kilovou činku a furt ji zvedam Dokad se muzu řachat s typkama o dva ročníky dál , tak sem na tom dobře... až to nepude začnu makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Fakt si tě nedkážu s takovou pidi postavou představit.Já moc neposiluju, akorát nosim jedno kilovou činku a furt ji zvedam Dokad se muzu řachat s typkama o dva ročníky dál , tak sem na tom dobře... až to nepude začnu makat hmm mam 170cm jestli ti pripadam malej hmm ale to je jedno nebudu se hadat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 cumim do kompu i do psp ale ctyrikrat do tejdne chodim do posilovny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Dokad se muzu řachat s typkama o dva ročníky dál , tak sem na tom dobře... až to nepude začnu makat ...:lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Fakt si tě nedkážu s takovou pidi postavou představit.Já moc neposiluju, akorát nosim jedno kilovou činku a furt ji zvedam Dokad se muzu řachat s typkama o dva ročníky dál , tak sem na tom dobře... až to nepude začnu makat Myslíš že když někdo má "jenom" 170 cm tak nemůže dělat parkour? :lol: A navíc stejně jak adiZ ........---> :lol::lol: Já tak trochu cvičim, každej den na obě ruce 100x zvedám pětikilovku, sedy-lehy, kliky.... nic extra, ale vzhledem ke svý škole, potřebuju být ve formě trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 po st chodim na box a jinak kazdej den si par serek kliku a sklapovacek dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ja se přitahuju každej den aspon 20x najednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Nwm proč ale svaly mi rostou najednou jen tak včetně výšky postavy :D a přibral jsem 15 kg a nemám žádný tučky :D takže nějaký mod se do mně vsákl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 hmmm je zbytecne posilovat kdybyste nevalely ty svi liny zadky doma bo v hospode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Tak třeba každý tu není líný já jezdím na agresive bruslích,biketrial,běhám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 ja taky běhám a jezdim na bmx ale prostě se někdy přithuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny1468623682 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Já přeedtim posiloval ale ted už ne.Ted můj denní režim vypadá takto:vstanu,najim se,jdu na pc,na něm jsem do večera a večer se najim a jdu chrápat.=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 tak to je skvělej režim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 chodim do posilky kdyz je cas :D ale snazim se pravidelne a posilovat vsechny partie at nevypadam jako prase :-! co furt sedi jen doma ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Jasně....na hrazdě+kliky- už asi dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 3x týdně pravidelně posilka, ve dnech kdy nejsem v posilce chodim běhat a víkendy většinou trávím na kole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.