stevens129 Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Čus já mám v psp takové ty flash aplikace zatím mám windows xp,windows vista,windows 7 a iphone tak jen kdyby ste ješě nějaké znali nemusí napodobovat iphone nebo windows stačí nakou flash aplikaci-odkaz díky a k tomu pls vždy napište jméno nebo popis za nějaké dobré aplikace dám i thx a ještě musí být na firmware 6.20 jo a sháním to do psp :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 myslel jsem si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Čus já mám v psp takové ty flash aplikace zatím mám windows xp,windows vista,windows 7 a iphone tak jen kdyby ste ješě nějaké znali nemusí napodobovat iphone nebo windows stačí nakou flash aplikaci-odkaz díky a k tomu pls vždy napište jméno nebo popis za nějaké dobré aplikace dám i thx dnes jsem hledal další a narazil jsem na Linux :) stáhneš zde :http://dl.qj.net/psp/homebrew-applications/gnextop-v03-beta.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jo jo ! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hele nechces přejmenovat tema? ja myslím že třeba Pokec na téma flash aplikace nebo Diskuze o flash aplikacích bude lepší něž windows xp na psp ! .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Hele a jake sou OPRAVDOVE operační systémy na PSP? ne jenom takovehle flashky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 opravdove to je jen win 95 a linux viz.tutorialy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jako ze v nich treba zapnu hru zacnu parit a nebo ze si v nich budu prohlizet obrazky nebo filmy? myslim jako ty co mam na kartě ne ty demo nebo co sou u toho ty veci co delam ted abych mohle delat i tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jako ze v nich treba zapnu hru zacnu parit a nebo ze si v nich budu prohlizet obrazky nebo filmy? myslim jako ty co mam na kartě ne ty demo nebo co sou u toho ty veci co delam ted abych mohle delat i tam j dit rikam ze to je jen win 95 a linux tam se muzes hrabat na karte prohlizet filmy obrýzky a i neake hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hele a upnes my ten linux treba na uloz.to? dam ti THX a pozdeji az to pujde i credits tak 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Celkem by mě zajimalo jak na win 95 spustíš nějaký film... a hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 to se tma musi nejak potunit jako ze nekde toto ja sem mel taky ty 95 ale nejak me zblbly ty tlacitka leve dolni .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 hele a upnes my ten linux treba na uloz.to?dam ti THX a pozdeji az to pujde i credits tak 200 win 95 : http://console-forum.net/showthread.php?t=28584 linux: http://www.google.cz/search?q=linux+on+psp&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jurasek32. Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 jj thx ale v cem spociva operacní system toho linuxu ja sem si tam nemohl pustit ani video ani hru ani prohlizet obrazy jak to mam udelat abych si pres to tereba pustil god of war? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ten win95 pry vybije celou baterku za 34 minut ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 ten win95 pry vybije celou baterku za 34 minut ! jj i zaleži na používanosti baterie a kolik ma mAh :) jj thx ale v cem spociva operacní system toho linuxu ja sem si tam nemohl pustit ani video ani hru ani prohlizet obrazy jak to mam udelat abych si pres to tereba pustil god of war? no ja jsem v psp ten linux nemnel takze ti asi neporadím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Březen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 mne je to jedno ja psp na windowsy nemam a ani nezemru kdyz ho nemam takze lock ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 zde rozšířený návod se všemy flash aplikacemy pro vaše psp : http://console-forum.net/showthread.php?t=90146 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Je to v software downloads / google Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stevens129
Čus já mám v psp takové ty flash aplikace
zatím mám windows xp,windows vista,windows 7 a iphone
tak jen kdyby ste ješě nějaké znali nemusí napodobovat iphone nebo windows stačí nakou flash aplikaci-odkaz díky a k tomu pls vždy napište jméno nebo popis za nějaké dobré aplikace dám i thx
a ještě musí být na firmware 6.20
jo a sháním to do psp :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
43 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts