Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F.3.a.r


tekken90

Recommended Posts

Platformy: Playstation 3, Xbox 360, PC

Odhalen F.3.A.R

Od vydání druhého dílu střílečky F.E.A.R. se spekuluje o třetím díle. Mohl za to tak trochu i otevřený konec dvojky. Od té doby jsme tu měli i zaručené informace o třetím díle, až dnes jsme se dočkali nějakého toho hmatatelného důkazu. Na internet totiž unikl artwork z připravovaného třetího dílu, který bude mít v samotném názvu F.E.A.R. místo E módní číslici 3. Plné odhalení můžeme čekat už příští měsíc. Doufejme, že se vývojáři poučili z chyb druhého dílu a naváží kvalitou na první díl. Držíme jim palce.

http://konzolista.cz/obrazky/4l6akn.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

F.E.A.R. 3 oficiálně oznámen

Po prvních dvou titulech značky F.E.A.R, které se vyznačovaly zejména vysokým obsahem hormonů akcesteron a vitamínů Napětí+ se tentokrát dočkáme pokračování, o kterém sice již nějakou dobu víme, ale teprve nyní bylo, dá se říci spíše formálně oznámeno. Děj hry se bude opět točit kolem Almy a jejích dvou synů, Point Mana a kanibalistického sympaťáka Paxtone Fettela. Vy budete hrát za Point Mana, přičemž váš parťák se může směle chopit Paxtona. Cože? Ano, hra bude obsahovat i kooperační režim, který je v poslední době tolik oblíbený, přičemž obě z postav disponují několika nadpřirozenými schopnostmi. Na konzolových verzích dělá studio Day 1, které je pod těsným dohledem Monolithu, tedy hlavním vývojářem celé série. Aby bylo celé dění pokud možno co nejvíce strhující, k psaní scénáře byl pozván John Carpente, tvůrce filmů jako Halloween a Steven Niles, jež má pod palcem komikovou předlohu 30 Days of Night. Ačkoliv bude hra opět FPS titulem s obrovskou porcí akce, pravděpodobně se nezvrhne v čistě bezhlavou střílečku, už jen díky, dvěma velice známým jménům, které se na hře podílejí. Datum vydání je stanoveno na letošní podzim.

http://www.youtube.com/watch?v=t9EFjBf1_5I

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu