buddyfriend Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 nevypada tak ... ale vazne je sikovna ... jinak u mne se porad nic nezmenilo a dokonce to pokrocilo do stadia ze bych na holku nemel ani moc casu :D takze ta holka v narlizove avataru je jeho girlfriend? Citovat
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 ta borka co tam ma narliza je kotel pekna ale mega jak ma prsty *peace* vypada hrube :D moje kamoska to taky tad dela s prstama :D:D Citovat
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 co ze ti to dela s prstama?:D to bylo mimo.je mi 17 a ty dve sestricky byli skoro sestricky coz znamena ze meli praxi a ty asi nevis ceho vseho sou schopne studentky mediciny :) a je to fakt pravda volove Citovat
narliza Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 co ze ti to dela s prstama?:D to bylo mimo.je mi 17 a ty dve sestricky byli skoro sestricky coz znamena ze meli praxi a ty asi nevis ceho vseho sou schopne studentky mediciny :) a je to fakt pravda volove kámo ty si nic o praxi nepsal :) víš tak asi pocyhbuju že za tebou příjdou dvě 25 holky a řeknou ooo sme nažhavený chceme to :) , jinak co dovedou slečny ze zdrávky sem si vědom mám s tim živé zkušenosti :) asi tak pro ty 2: co chtěj tu fotku mám po ruce jen do občanky mám jí pravidelně v peněžence Citovat
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 ale ty si to spatne pochopil ja sem nerekl ze sou obe moje a nerekl sem ze sem je vydrbal na tom pokoji :)a taky sem nerekl ze jim je 25 ach tady je zbytecne neco psat :) asi to poslu do BRAVA nebo co :D Citovat
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 ale ty si to spatne pochopil ja sem nerekl ze sou obe moje a nerekl sem ze sem je vydrbal na tom pokoji :)a taky sem nerekl ze jim je 25 ach tady je zbytecne neco psat :) asi to poslu do BRAVA nebo co :D do brava tos to jo :D:D a tak s prstama no tak jaloze jse to tezko popsat :D:D ale je to hrube Citovat
narliza Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 ale ty si to spatne pochopil ja sem nerekl ze sou obe moje a nerekl sem ze sem je vydrbal na tom pokoji :)a taky sem nerekl ze jim je 25 ach tady je zbytecne neco psat :) asi to poslu do BRAVA nebo co :D věk a co se dělo bylo jen tak sem plácnul , jestli se ti to stalo tak N1 jinak zdrbal s jí ? Citovat
buddyfriend Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 co ze ti to dela s prstama?:D to bylo mimo.je mi 17 a ty dve sestricky byli skoro sestricky coz znamena ze meli praxi a ty asi nevis ceho vseho sou schopne studentky mediciny :) a je to fakt pravda volove ale ty si to spatne pochopil ja sem nerekl ze sou obe moje a nerekl sem ze sem je vydrbal na tom pokoji :)a taky sem nerekl ze jim je 25 ach tady je zbytecne neco psat :) asi to poslu do BRAVA nebo co :D ja ti verim ;)...a navic jsi psal ze jim bylo stejne jako tobe...tak nechapu co kecaj..je to zajimavy mno :D narliza: tak je ta holka v tvym avataru teda tvoe nebo ne? Citovat
kachnak Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 věk a co se dělo bylo jen tak sem plácnul , jestli se ti to stalo tak N1 jinak zdrbal s jí ? hej este ne ja mam cas :) pekne si rozbalim jak vanocni darecek ale este mame cas :) nechci ji vylekat neni takova ta lehci dama :) Citovat
jak.to Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2007 dnešní doba je na h.....spíš ty dnešní holky...dřív sem je balil na básničky:D ....ale dneska...dneska mi na básničky všeci ser....:).....sou prostě jiný:DDD takže prostě nemám.....ale třeba eště náký,kerý bych na tu básničku sbalil sou..kdo ví..:D Citovat
buddyfriend Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 dnešní doba je na h.....spíš ty dnešní holky...dřív sem je balil na básničky:D ....ale dneska...dneska mi na básničky všeci ser....:).....sou prostě jiný:DDDtakže prostě nemám.....ale třeba eště náký,kerý bych na tu básničku sbalil sou..kdo ví..:D ale jo sbalis, zalezi s jakou holkou chces chodit :lol::lol: Citovat
valdoDK Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 no tak ja mam tiez new babu chodime spolu asi 4tyzdne :D je uplne super a zatial to aj je uplne super viac nemozem dodat :D a narliza kua je to tvoja baba v tom avataru alebo ne je mrte :D Citovat
350Z Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 Mam chalana, bude to asi 4 mesiace co spolu chodime a som velmi stastna ze ho mam a velmi si rozumieme, spoznali sme sa vdaka netu a jednej zavodnej hre, celkom sranda :) Citovat
caesar Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 mnooo konecne zajimave tema:D (ne ze by psp nebylo:P) muj nejdelsi vztah byl asiik 3tydny:D proste sem to dyl s jednou holkou nevydrzel mno... prestala me dycky bavit...ale ted mam holku asik necely tyden a sme 30km od sebe...vidavame se jednou tydne a je to mazec!!je naprosto dokonala ve vsem a jen tak brzo me teda neomrzi :):) (snad:D) Citovat
Becks Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 Narli pošli nějáký foto tvý kočky :) Citovat
corvette Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 Jo jo vase vztahy bych chteli mit...my co mame manzelku uz 19 let my vime to byli casy kdyz mi bylo 15 a nemel jsem zadnou holku...dnes v mych krasnych 38 letech to je jine... Citovat
bobo Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 Jo jo vase vztahy bych chteli mit...my co mame manzelku uz 19 let my vime to byli casy kdyz mi bylo 15 a nemel jsem zadnou holku...dnes v mych krasnych 38 letech to je jine... hehe :D :D :D nejak podobne ted uvazuju i ja :D vsichni mi uz rikaji ze bych si mel najit holku ze pak ve 30ti se probudim a zjistim ze jsem sam a ze zkysnu sam atd :D a pri tom nevim proc , ale kdyz mi bylo 15 tak jsem se do toho hrnul a rikal si ze uz nemam cas. A cim jsem stasri tim vic sam sebe presvedcuji ze cas mam ... s takovym pristupem nakonec asi zustanu sam :D Citovat
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2007 mám celkem 4 - psp, nds lite, ps2, x360 ....pc nepočítáM :D Citovat
buddyfriend Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 Jo jo vase vztahy bych chteli mit...my co mame manzelku uz 19 let my vime to byli casy kdyz mi bylo 15 a nemel jsem zadnou holku...dnes v mych krasnych 38 letech to je jine... co to tady kecas woe?:D dyt ti je 15 a jediny co delas je objimani se se Stefanie :lol::lol::lol: edit: nebo to predpokladas jak budes pemyslet za 19 let ? :lol: Citovat
GodsPower Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2007 jj mam svoji kacenkou ale jenom tyden ale moc ji miluju :).. az budu mit jeji fotku tak to sem dam :D ... Citovat
buddyfriend Odesláno Říjen 26, 2007 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2007 jj mam svoji kacenkou ale jenom tyden ale moc ji miluju :).. az budu mit jeji fotku tak to sem dam :D ... kdy budes mit to foto? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.