Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výběr nového telefonu

javak810i

Recommended Posts

Tak doufám, že to s tou Xperií dopadne aspoň tak dobře jako s Vivazem (by Nokia X6 xD).Po stránce parametrů i vzhledu je super, takže záleží na tom, co SE posere :D. Jinak já jsem fanda SE, měl jsem modely od T610 až po W995 a Xperii X1 a vůbec to nebyly špatné telefony. Bohužel teď nemá SE v portofiliu nic, co by mě uspokojilo a proto vypadá X10 tak supr.

Co se týče Beamu vs Galaxy S, tak mě se na Beamu líbí menší display (no, 4" bych možná ještě přežil), stereorepro, 8mpix foto a větší akumulátor, bohužel pro mě nevyužitelný a zbytečně cenu zvyšující projektor (ale kdo ví, třeba bych ho někdy využil, ale muselo by to nějakou dobu vydržet promítat). Kdežto Galaxy S je jen Wawe s Androidem a větším displayem. U těhle asi počkám na recenze.

O nexusu jsem samozřejmě taky přemýšlel, Snapdragon sice nic moc (3D), ale krok kupředu to je. Asi nejvíc mi vadí opět nic moc foto (5mpix, navíc ten mobil stejně vyrábí HTC), nic moc repro, a lokalizace do angliny. A možná ještě několik věcí, které jsem zapoměl.

Jak to tak vydím, zatím asi není mobil, který by mi komplexně vyhovoval v tolika věcech jako Omnia HD, kde mi opravdu vadil jen ten software. Takže asi budu ještě čekat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naemo 6 nebude nokia se dohodla s intelem že místo toho udělaji Megoo který ale podle prohlášení pude nainstalovat i do N900 a ta xperia 10 sice vypadá hezky taky sem ji chtěl ale podle prvních ohlasů je to šmejd. Momentálně se mi nejvíc líbí Galaxy S hlavně díky procesoru i když má taky 1Gh jako snapdragon jeho grafickej výkon je ale mnohem lepší na mobilmanii sem jednou vyděl odkaz kde porovnávály vykon s ostatníma mobilama a i konzolema ale už ho bohužel nemůžu najít našel sem jen tohle.

HTC Evo - 22milion triangles per second (odhad pretoze tolko ma Snapdragon)

Samsung - 90milion triangles per second

HTC Evo vs Samsung (2:4)

A ještě ten galaxy s ma výhodu v super amoled displayi kterej je opravdu o třídu dál než ostatní displaye v mobilech

Tady sem nakonec našel ten odkaz http://www.intomobile.com/2010/03/29/samsung-galaxy-s-tops-charts-for-smartphone-gpu-performance.html

Odkaz ke komentáři

Výkon to má dobrej, ale ještě neni a ani nevim kdy bude. Já teď uvažuju o Desire, protože má docela pěknou cenu a podle mě ten výkon toho Samsungu nevyužijou, protože vývojáři budou dělat aplikace pro většinu a ten Samsung má jinej HW než ostatní, takže si myslim, že víc se budou věci stavět na výkon Snapdragonu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu