valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 nj lenze na 3.40 Oe-a to zasa mozno nepojde ved si citaj zaciatok aj o co tu ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 nj lenze na 3.40 Oe-a to zasa mozno nepojde ved si citaj zaciatok aj o co tu ide no tak si tam dej 303 a zkus to a nebo klidne 340 a dej tam jiny menu, vsadil bych se ze problem bude v tom ze to menu je treba na 303 a ty ho davas na 340... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 no tak si tam dej 303 a zkus to a nebo klidne 340 a dej tam jiny menu, vsadil bych se ze problem bude v tom ze to menu je treba na 303 a ty ho davas na 340... ;) praveze ne ved toto menu co som daval a neslo teraz som mal aj pred tym a islo potom som neco pokaslal lebo mi nesli PSX hry a hb tak som musel hodit zasa na 1.50 a potom na 3.40 oe-a a ked sopm zmenil menu uz to neslo EDIT: a to som uz 2 krat daval na 1 .50 a potom hore lebo neslo to teraz ani prvy krat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 hele, jedina prosta rada, ožel custom xmb a mas po starostech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 hele, jedina prosta rada, ožel custom xmb a mas po starostech ;) ozel? nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 ozel? nechapem ožel... jako ze si nechas original xmb, vsechno ti pujde a budes mit po starostech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 ožel... jako ze si nechas original xmb, vsechno ti pujde a budes mit po starostech nj ale takto to nechcem nechcem mat orig a chcem to vyriesit lebo pred tym to slo a teraz ne sa mi to zda divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 pana boha..tak si dam das ine funkcne !!!!!!!!!!!!! //EDIT/ napr moje :) krasne..milovane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 pana boha..tak si dam das ine funkcne !!!!!!!!!!!!!//EDIT/ napr moje :) krasne..milovane ktore? posli ale daj odkaz lebo ja som skusal 4 XMB a ani jedno neslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Červenec 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 chlapci problem vyrieseny: to som musel dat s 1.50 na 3.03 oe c a az potom na 3.40 oe a v tom bol prolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 chlapci problem vyrieseny: to som musel dat s 1.50 na 3.03 oe c a az potom na 3.40 oe a v tom bol prolem nj a moje menu,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2007 :roll: kua nechapem naco si niekdo meni temu ked to nevie:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.