Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

koupě playstation 3?


medvidek

Recommended Posts

Zdravim, začal jsem teď tak nějak uvažovat že bych si pořídil konzoli... po přemítání zda xbox 360 nebo ps3 jsem se jednoznačně rozhodl pro playstation díky tradici :psp: , ale to není kámen úrazu :D

jde mi o to že te'd už je to víceméně stará hračka.. na trhu je něco kolem 4 let.. navíc jsem se dočetl že snad i nějakej #$%^@#!$&"*# prolomil komplet celou ochranu...nevim co je na tom pravdy..

no k věci jde mi o to zda neprohloupim s koupí teď jestli už neni pozdě a nebylo by lepší střádat chechtáky na " následujcí konzoli " ... zveřejněné nic není ale as iby mě nenadchlo kdyby po roce a půl bylazveřejněna novinka že na trh přichází nová konzole od sony .. (:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nová konzole bude tak nejdřív za 2 roky a jestli neprohloupíš ? no záleží na tom co chceš jestli hraješ nejraději FPS nebo strategie ( třeba Killzone 2 podlě mě nehratelný i když je to PS3 only) tak bych raději ty peníze investoval do PC (za 10 000 už máš slušný gaming PC) no, ale jestli chceš hrát cokoliv jinho a máš HD telku tak bych určitě šel do PSka nebo XBoxu ( podle mě o něco lepší herní konzole ) a určitě bych PS3 nepovažoval za starou hračku je to super multimediální centrum + Blu ray mechanika =)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PS3 je na trhu 3 roky, PS2 se prodávala jako hlavní konzole nějakých 7-8 let, takže se PS3 vyplatí... jinak http://console-forum.net/showthread.php?t=83046

A co se týče toho prolomení ochrany na PS3.. zatím s tím raději moc nepočítej a pokud chceš hrát pálenky, tak jdi do Xka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj Medvídku :)

Můžeš být v naprostým klidu,PlayStation 3 rozhodně do sběrných surovin nepatří a nějaký ten "pátek" patřit nebude. O starý hračce nemůže být ani řeč,je to ještě mladá a štavnatá holka,která má ty nejlepší léta pořád před sebou ;) Pokud máš (nebo uvažuješ o koupi) doma LCD televizi s vysokým rozlišením (HD),pak je PlayStation 3 nejspíš tou nejlepší odpovědí na otázku "Kdo se asi bude v mým obýváku rozvalovat vedle TV" ;) I ke klasický CRT televizi jde samozřejmě PS3 připojit,ale využiješ sotva 50% jejího potenciálu. Zahraješ si,to je fakt,ale obrazová kvalita rozhodně dechberoucí nebude...

Jinak pokud jde o názor Dafliho ve věci "gamepad versus FPS hry",neber ho až tolik vážně. I střílečky jako Battlefield Bad Company 2, Call of Duty: Modern Warfare 2, Far Cry 2 nebo zmiňovaný Killzone 2 se na gamepadu ovládají výborně,jen člověk nesmí být dřevo a musí mít chut učit se novým věcem ;) Většina z nás hrála na PC,ale z řady důvodů jsme přešly na konzole a musely jsme se poprat s neobvyklým ovládáním. Někdo se do toho dostal během pár hodin zkoušení,někdo po dvou dnech,někdo po týdnu a někdo se do toho nedostane nikdy. Ale to jsou vyjímky..

At tak nebo tak,chce to jen jedno - chtít se to doopravdy "naučit". Za sebe můžu říct,že je ovládání her gamepadem mnohem záživnější než zastaralou kombinací klávesnice/myš a po letech soužití s touhle periferií se už nehodlám k šipkám na klávesnici a myši vrátit ani omylem :roll:

Gamepad z PS3 mi tak padnul do ruky,že ho dokonce využívám i při poletování po netu a psaní kratších příspevků. I ted píšu na něm,protože jsem se přiřítil z práce a jsem už línej připojit k PS3 klasickou klávesnici :cheesygrin:

No,ale at se trochu pohneme,nevím jak moc jsi se o tuhle multimediální fešandu ze Země vycházejícího slunce zajímal a kolik informací (nebo dezinformací) jsi o ní nashromáždil,ale pokud máš zájem se o PlayStation 3 něco málo dozvědět,podívej se na tenhle odkaz..

http://www.mojefoto.net/main/index.php?UK=17&UA=1136

Přesně pro tyhle účely (když někdo zvažuje koupi PlayStation 3) jsem vytvořil malýho a jednoduchýho průvodce. Jedná se o 45 fotografií s textem,který popisuje jednotlivý funkce. Bohužel je kapacita textu omezená,takže se jedná jen o stručný popis,ale svůj účel splní a případný zájemce má možnost udělat si hrubou a nezkreslenou představu,co od přístroje čekat ;)

At už se rozhodneš pro povedenou PlayStation 3 nebo pohodový X Box 360,přeju Ti maximální možnou spokojenost a hromadu jen těch nejpříjemnějších zážitků. Hezký den

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tohle forum a google jsem projel důkladně takže o funkcích atp. mam přehled .. nemůžu opomenout suprovou vidoerecenzi od technobuffalo kde docela důkladně srovnávají ps3 a xbox, prostě povedenejch 80minut kde mě kadá minuta bavila to sledovat :D

k té televizy.. mam tu 39'' crt od panasonicu ale ps3ka by byl další důvod proč koupit.. nejspíš plazmu.. takže jak se tak říká ruka ruku myje (:

co se týče prolomení té ochrany.. nezmiňoval jsem to kvůli tomu že chci pirátit... jen nechci aby ps3 dopado jako psp.. to by bylo přinejmenšim nepříjemné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, pridam take neco ze sveho rozhodovani, treba te ti to v necem pomuze.

uz me nebavilo krcit se u pc, nehlede na to, ze uz pomalu zastaravalo a nejnovejsi hry uz mi nesly uplne idealne. takze jsme resil otazku PS3 x XBOX360.

puvodne jsem byl rozhodnutej pro xbox, nezapiram, ze jeden z duvodu byla i moznost paleni. jak jsem ale postupem casu sbiral a "nasaval" informace zacal jsem se priklanet k ps3. co se ceny tyce, je mozna zpocatku vyssi, nicmene kdyz jsem to spocital, tak draz vysel xbox. xbox+wifi modul+bd prehravac+placeny hrani po siti je nakonec drazsi nez samostatna ps3. k ps3 se ale musej zase zapocitat kupovany hry.

a osobne , aniz bych se chtel nekoho dotknout nebo vyvolavat flame, vidim vetsi potencial do budoucna v ps3.

co se gamepadu tyce, toho jsem se bal ze vseho nejvic. kdyz jsem ho zkusmo pripojil k pc a zkusil nejakou gamesu, byla to jedna velka hruza, temer neovladatelne. tak jsme si rekl, ze az si poridim ps3, poridim si k tomu napriklad frag fx nebo neco podobneho.

no, a dopadlo to tak, ze jsme s gamepadem naprosto spokojeny, nemam problem s zadnou fps. mozna bych v primem souboji nebyl tak rychly jako nekdo s mysi, nicmene je to naprosto v pohode. jenom podotykam, ze hraju temer vyhradne fps.

tv mam zatim starou 75 cm crt. pravda, vizualni zazitek neni zatim na jednicku, ale i tak to ujde. nicmene letos mam v planu 50" plazmu, takze pak uz to bude teprve parada.

jak asi vyplynulo z predchoziho, jsem majitel ps3 slim, a musim rict, ze k pc hrani se nevratim ani nahodou.

na frag fx nebo ovladani mysi si uz ani nevzpomenu, a ani mi nevadi, ze musim hry kupovat. apson si je vic uziju, protoze se z nich snazim dostat maximum a uzivam si je. ani zdaleka jich nemam tolik jako bych mel moznost mit na pc ( nebo xboxe) ale vubec mi to nevadi.

jedinej "problem" je ten, ze kdyz chci uplnou novinku, musim za to dat cca 1000-1500, nicmene kdyz si pockam, koupim to za par mesicu i za polovinu. starsi ale stale dobry hry (resistance 1,2, killzone2, cod:mw,..) se sezenou v pohode kolem 200-500, coz si myslim neni zas tak moc.

takze se at uz budes mit cokoliv, myslim ze nebudes litovat...:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nastupci uz sou davno ovsem soucasnou generaci si budou minimalne do roku 2012 drzet.. nastupce maj na papirech a v prototypu...

jestli chces cekat klidne si cekej... ;)

sharku potencial do budoucna ma urcite PS3 otazka je jak si to dokur** sony s jejim marketingem... podivej se jak to vede ted.. ;)

podivej se co z xboxu vytahl MS.. vse funguje jak ma... obsahuje dulezity veci atd.. ale to je jedno pak by to bylo zase na flame :)

ms to vede jako herni konzoly ... sony to vede jako neco mezi tim.. (neco mezi mul. centrem a herni konzoly..)

a nutno podotknout ze kdyby hry na ps3 nebyly na BR tak BR mechaniku vubec neuvyuzivam xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, nastupce uz urcite zvazuje, ale to xbox taky. urcite ani jedna strana nesedi se zalozenejma rukama.

jak uz tady nekdo psal, ps3 je tu 3 roky a sony sice tvrdi, ze by chtela 10ti letej cyklus. to je ale asi nerealny, nicmene si myslim ze tu ps3 bude minimalne jetse dalsi 3 roky.

jak tak ctu ruzna vyjadreni vyvojaru atd, tak ted zacinaji vyuzivat vykon ps3 na plny pecky, a pokud delaj hru jen pro ps3 je to videt . viz uncharted 2, ted god of war atd.

zase ti muzu rict pouze osobni nazor.myslim si, ze ps3 ma jeste rezervy, ktere muze postupne vyuzivat.

xbox je tak nejak v nejlepsim a nevidim nejak prostor pro zasadni zlepsovani. jasne ted tam budou mit natal, ale ten trochu "ukousne" z vykonu xboxu, protoze bude resenej softwarove (zatim).

ale jak rikam. jsou to jen moje dojmy, ktere jsem neziskal nejakym odbornym rozebiranim faktu, ale pouze z vyjadreni na netu od ruznych vyvojaru, lidi kolem obou platforem, atd.

stejne s tim nic nenadelas. bud si koupis konzoli ted nebo budes muset cekat na dalsi. i kdyby uz se obe konzole zadnym zasadnim zpusobem nezlepsovaly, i tak je to pomerne slusny vykon a kvalita. a kdyz vyjde nova konzole , tak zase ta cena je nekde jinde nez ted.

takze bud konzoli ted za 5-6000 nebo pockat 3-4 roky a koupit novinku za 15 000 (i vic)

podivej se co z xboxu vytahl MS.. vse funguje jak ma... ... obsahuje dulezity veci atd

ok, hele nechci se hadat a flejmovat. je to mozny ze to tak je. xbox nemam, vychazim jen z toho co si prectu na netu...;-) jak jsem psal kdesi vyse, xbox byl donedavna mym favoritem na koupi. takze mi to v podstate bylo jedno jestli xb nebo ps. az casem jsem si ja osobne vyhodnotil me dostupne informace tak jak jsem uvedl.

mozna bych psal totez kdyz bych mel xboxe, mozna ne. ale to uz ted nezjistime, protoze nejsem ten, kterej musi mit vsechny konzole...;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu