Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

telekineze... ?

LuK4SO

Recommended Posts

dnes se mi stala velmi divná věc..

mněl jsem odpoledku (tělocvik 2hodky) prisel jsem domu osprchoval se a sel jsi lehnout vicerpanim.. mnel sem zizen al kofolu sem mel na stole a byl jsem linej se zvednout a dojit se napit tak sem na ni jen tak cumnel (asi 5minut) a ona spadla ze stolu(byla vní jeste víc jak půlka)...

ja sem to neak presel ale ted vecer sem se na notasu nudil tak sem po tom zapátral a našel jsem tohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Telekineze pro to co se stalo nemam jine visvetleni... a navic ja tady na ty veci neverim(před hodinou sem ani nevedel co to telekineze je)

no tak nevím no...máte stím nekdo neake zkusenosti? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já bych to zase tak neodsuzoval i když na to taky moc nevěřím, je docela dost možný že existuje nějaká skrytá síla o který zatím nevíme, vždyť přece existujou věci se kterýma ovládáš myslí třeba kurzor myši, teda jestli to neni nějakej fejk :D

Odkaz ke komentáři

no mně se zatím asi nic takovýho nestalo ale jestli ta kofola nebyla někde na kraji stolu a třeba nějak fouknul vítr tak je to divný a měl by ses o to pokusit znovu :)

j kofola byla ukraje stolu,ale žádný vítr okna i dveře sem mněl zavřené...

ty vole :D :D zajimave, ale jen jestli nas tady "nelakuješ" :D ...neprozil si na telaku nejaky šok, jak se píse v tom clanku na wiki? :D myslim si ze telekineze je realna ale abych rek pravdu taky na to neverim ;)

n nelakuju,a zadny sok jsem taky neprozil.

edit:

já bych to zase tak neodsuzoval i když na to taky moc nevěřím, je docela dost možný že existuje nějaká skrytá síla o který zatím nevíme, vždyť přece existujou věci se kterýma ovládáš myslí třeba kurzor myši, teda jestli to neni nějakej fejk :D

to stim kurzorem je pomoci pohybu oka ;)

Odkaz ke komentáři

jsem dyslektik mou češtinu nemůžeš brát vážně

furt se na to budeš vymlouvat? a kdyby něco píšeš vi- pořád i když ti někdo napíše že to je poprava češtiny :roll:

navíc není to náhodou dyslexie? :) -> http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie :) (pokud samozřejmě není chyba u wiki a nebo se to taky může psát obojím způsobem)

Odkaz ke komentáři

Ty uz to nehul.

mne nezajímá co si myslíš..

furt se na to budeš vymlouvat? a kdyby něco píšeš vi- pořád i když ti někdo napíše že to je poprava češtiny :roll:

navíc není to náhodou dyslexie? :) -> http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie :) (pokud samozřejmě není chyba u wiki a nebo se to taky může psát obojím způsobem)

já myslel že jsi taky dyslektik.. napsal jsi to zde:

mimochodem taky jsem taky dyslektik

tak by jsi to asi měl věděl taky..(jen nechápu proč se ptáš)

ajinak mám i dysgrafii:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie

http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie

Odkaz ke komentáři

Všechny tyhle "dys..." mi připadaj spíš jako výmluva pro ty, co se nechtěj učit. Podívejte se tak 5-10 let zpátky, nic takovýho dá se říct skoro neexistovalo a když jo, tak v menší míře. Dneska mi to připadá, jako by tuhle "nemoc" mělo 50% lidí do 15ti let... Každej člověk s IQ nad demencí je schopnej se to naučit, i když jazyky nemá rád ;)

K topicu... Shoda náhod. Někdy se prostě stanou věci, který jsou na první pohled nevysvětlitelný, ale po bližším prozkoumání je to nějaká úplně běžná prkotina ;)

myslim si ze telekineze je realna ale abych rek pravdu taky na to neverim

Hochu, ty si mě rozsekal :lol:

Odkaz ke komentáři

Všechny tyhle "dys..." mi připadaj spíš jako výmluva pro ty, co se nechtěj učit. Podívejte se tak 5-10 let zpátky, nic takovýho dá se říct skoro neexistovalo a když jo, tak v menší míře. Dneska mi to připadá, jako by tuhle "nemoc" mělo 50% lidí do 15ti let... Každej člověk s IQ nad demencí je schopnej se to naučit, i když jazyky nemá rád ;)

K topicu... Shoda náhod. Někdy se prostě stanou věci, který jsou na první pohled nevysvětlitelný, ale po bližším prozkoumání je to nějaká úplně běžná prkotina ;)

Hochu, ty si mě rozsekal :lol:

kdysi taky hodně nemocí nebylo ;) osobně když píšu rychle tak to ani já nepřečtu :)

Odkaz ke komentáři

1) Měl jsi tu flašku na kraji stolu.

2) Byla flaška zmačknutá?

3) Je poblíž toho stolu topení?

4) Byla flaška vychlazená?

Pokuď ano tim, že se flaška ohřála tak se srovnala do normálního tvaru a když se flaška narovná tak se většinou i pohne takže jestli se takhle pohla na kraji stolu tak se pak nediv, že ti spadla na zem..

Odkaz ke komentáři

hele kamo nevim co sis šlehnul za matroš ale nekdo ti asi dal pěkný šméčko,ja jednou koukal tak dlouho na pecko az se mne postavil to je černa magie tvle.

takovou kravinu ovladaji psychycky zdatní a vytrénovaní jedinci a ne žadní teenageři kteří se flakaj a sou lini se zvednout a napít :dozey:

Odkaz ke komentáři

1) Měl jsi tu flašku na kraji stolu.

2) Byla flaška zmačknutá?

3) Je poblíž toho stolu topení?

4) Byla flaška vychlazená?

Pokuď ano tim, že se flaška ohřála tak se srovnala do normálního tvaru a když se flaška narovná tak se většinou i pohne takže jestli se takhle pohla na kraji stolu tak se pak nediv, že ti spadla na zem..

1)ano

2)ne

3)ne

4)ne

Odkaz ke komentáři

Telekineze je pravděpodobně možná u lidí, kterým pracuje mozek na nějakých 80%. Jelikož ale autor topicu nepochopil ani základní pravidla českého pravopisu, tak typuji, že to je "normální" člověk, jehož mozek pracuje na nějakých 5% z maximálního možného výkonu :=D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu