LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 dnes se mi stala velmi divná věc.. mněl jsem odpoledku (tělocvik 2hodky) prisel jsem domu osprchoval se a sel jsi lehnout vicerpanim.. mnel sem zizen al kofolu sem mel na stole a byl jsem linej se zvednout a dojit se napit tak sem na ni jen tak cumnel (asi 5minut) a ona spadla ze stolu(byla vní jeste víc jak půlka)... ja sem to neak presel ale ted vecer sem se na notasu nudil tak sem po tom zapátral a našel jsem tohle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Telekineze pro to co se stalo nemam jine visvetleni... a navic ja tady na ty veci neverim(před hodinou sem ani nevedel co to telekineze je) no tak nevím no...máte stím nekdo neake zkusenosti? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 no mně se zatím asi nic takovýho nestalo ale jestli ta kofola nebyla někde na kraji stolu a třeba nějak fouknul vítr tak je to divný a měl by ses o to pokusit znovu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 ty vole :D :D zajimave, ale jen jestli nas tady "nelakuješ" :D ...neprozil si na telaku nejaky šok, jak se píse v tom clanku na wiki? :D myslim si ze telekineze je realna ale abych rek pravdu taky na to neverim ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 já bych to zase tak neodsuzoval i když na to taky moc nevěřím, je docela dost možný že existuje nějaká skrytá síla o který zatím nevíme, vždyť přece existujou věci se kterýma ovládáš myslí třeba kurzor myši, teda jestli to neni nějakej fejk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 no mně se zatím asi nic takovýho nestalo ale jestli ta kofola nebyla někde na kraji stolu a třeba nějak fouknul vítr tak je to divný a měl by ses o to pokusit znovu :) j kofola byla ukraje stolu,ale žádný vítr okna i dveře sem mněl zavřené... ty vole :D :D zajimave, ale jen jestli nas tady "nelakuješ" :D ...neprozil si na telaku nejaky šok, jak se píse v tom clanku na wiki? :D myslim si ze telekineze je realna ale abych rek pravdu taky na to neverim ;) n nelakuju,a zadny sok jsem taky neprozil. edit: já bych to zase tak neodsuzoval i když na to taky moc nevěřím, je docela dost možný že existuje nějaká skrytá síla o který zatím nevíme, vždyť přece existujou věci se kterýma ovládáš myslí třeba kurzor myši, teda jestli to neni nějakej fejk :D to stim kurzorem je pomoci pohybu oka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 To není telekineze, to je popravení češtiny!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 To není telekineze, to je popravení češtiny!! jsem dyslektik mou češtinu nemůžeš brát vážně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Ty uz to nehul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 jsem dyslektik mou češtinu nemůžeš brát vážně furt se na to budeš vymlouvat? a kdyby něco píšeš vi- pořád i když ti někdo napíše že to je poprava češtiny :roll: navíc není to náhodou dyslexie? :) -> http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie :) (pokud samozřejmě není chyba u wiki a nebo se to taky může psát obojím způsobem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Zavorka takovej offtopic :D jinak prijde mi ze to neni mozne kdyby clovek neco takoveho dokazal v alespon znatelnem meritku uz by se to zkoumalo jak to posilit a podobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Ty uz to nehul. mne nezajímá co si myslíš.. furt se na to budeš vymlouvat? a kdyby něco píšeš vi- pořád i když ti někdo napíše že to je poprava češtiny :roll:navíc není to náhodou dyslexie? :) -> http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie :) (pokud samozřejmě není chyba u wiki a nebo se to taky může psát obojím způsobem) já myslel že jsi taky dyslektik.. napsal jsi to zde: mimochodem taky jsem taky dyslektiktak by jsi to asi měl věděl taky..(jen nechápu proč se ptáš)ajinak mám i dysgrafii: http://cs.wikipedia.org/wiki/Dyslexie http://cs.wikipedia.org/wiki/Dysgrafie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Hoši, když je dyslektik tak mu s tou češtinou dejte pokoj. :) K tématu: Zajímavý no... těžko říct jesli to opravdu byla telekineze nebo ňáká náhoda... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Všechny tyhle "dys..." mi připadaj spíš jako výmluva pro ty, co se nechtěj učit. Podívejte se tak 5-10 let zpátky, nic takovýho dá se říct skoro neexistovalo a když jo, tak v menší míře. Dneska mi to připadá, jako by tuhle "nemoc" mělo 50% lidí do 15ti let... Každej člověk s IQ nad demencí je schopnej se to naučit, i když jazyky nemá rád ;) K topicu... Shoda náhod. Někdy se prostě stanou věci, který jsou na první pohled nevysvětlitelný, ale po bližším prozkoumání je to nějaká úplně běžná prkotina ;) myslim si ze telekineze je realna ale abych rek pravdu taky na to neverim Hochu, ty si mě rozsekal :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Všechny tyhle "dys..." mi připadaj spíš jako výmluva pro ty, co se nechtěj učit. Podívejte se tak 5-10 let zpátky, nic takovýho dá se říct skoro neexistovalo a když jo, tak v menší míře. Dneska mi to připadá, jako by tuhle "nemoc" mělo 50% lidí do 15ti let... Každej člověk s IQ nad demencí je schopnej se to naučit, i když jazyky nemá rád ;)K topicu... Shoda náhod. Někdy se prostě stanou věci, který jsou na první pohled nevysvětlitelný, ale po bližším prozkoumání je to nějaká úplně běžná prkotina ;) Hochu, ty si mě rozsekal :lol: kdysi taky hodně nemocí nebylo ;) osobně když píšu rychle tak to ani já nepřečtu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 ale nechte ho bejt, dyt je to jedno jak kdo pise... a navic porad je to lepsi nez psat TtaAkhLLeeE =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 tak je to divný a měl by ses o to pokusit znovu :) dnes sem tu lahev cumel asi 20minut a.... nic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 kámo tak tys mě pobavil.... to, že ti spadne flaška ze stolu na zem z tebe ještě nedělá kouzelníka :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 1) Měl jsi tu flašku na kraji stolu. 2) Byla flaška zmačknutá? 3) Je poblíž toho stolu topení? 4) Byla flaška vychlazená? Pokuď ano tim, že se flaška ohřála tak se srovnala do normálního tvaru a když se flaška narovná tak se většinou i pohne takže jestli se takhle pohla na kraji stolu tak se pak nediv, že ti spadla na zem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 hele kamo nevim co sis šlehnul za matroš ale nekdo ti asi dal pěkný šméčko,ja jednou koukal tak dlouho na pecko az se mne postavil to je černa magie tvle. takovou kravinu ovladaji psychycky zdatní a vytrénovaní jedinci a ne žadní teenageři kteří se flakaj a sou lini se zvednout a napít :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 2 Sphinx: LOL :D:D:D Beztak to byli UFOUNI :), to je přece jasný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 1) Měl jsi tu flašku na kraji stolu.2) Byla flaška zmačknutá? 3) Je poblíž toho stolu topení? 4) Byla flaška vychlazená? Pokuď ano tim, že se flaška ohřála tak se srovnala do normálního tvaru a když se flaška narovná tak se většinou i pohne takže jestli se takhle pohla na kraji stolu tak se pak nediv, že ti spadla na zem.. 1)ano 2)ne 3)ne 4)ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 myslim ze by se to tu melo uzavrit maj tu z tebe jenom prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Duben 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2010 Telekineze je pravděpodobně možná u lidí, kterým pracuje mozek na nějakých 80%. Jelikož ale autor topicu nepochopil ani základní pravidla českého pravopisu, tak typuji, že to je "normální" člověk, jehož mozek pracuje na nějakých 5% z maximálního možného výkonu :=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates1500 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 typuji Dobry no,sam se vychloubas pred nim s pravopisem a sam to neumis gramaticky dobre napsat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Sphinx : lol :D :D :D tak to si me dostal :D :D Jinak pro me je telekineze celkem normalni... dost casto dokazu jen tak pohybovat vecma kdyz na ne myslim ;) sem ojedinelej... aspon uz nejsem sam... :) nechces se nekdy setkat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts