hcb1 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Dobrej hoši potřebuji poradit chci si koupit Ps3 ale nevim jakou muzu mit PS3 S 60 GB A PODPOROU PS2 HER za 9000 nebo slimku za 8000 a chtel bych vedet jakej je mezi nima rozdil protoze kdybych si koupil tu starsi aby treba nestihala predem dekuji za odpoved:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Nejstarší model PS3 60GB podporuje PS2 hry, má čtečku paměťových karet, více USB slotů a v balení má starší verzi ovladače - Sixaxis. PS3 Slim je menší, užší a tišší, má menší spotřebu a podle výrobce se i méně zahřívá. V balení je novější ovladač - Dualshock 3 s vibracemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Ber to tak ze PS2 gamesky jsou na lepsi TV graficky horsi, těžko budeš mít vedle ní ještě CRT TV. Oproti tomu ma SLIM výrazně nižší spotřebu. Navíc u 60GB modelu budeš mít výrazně kratší záruku. Slim byť z bazaru bude mit minimalne 1,5 roku zaruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hcb1 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak dik kluci koupim slimku a jak ste s ni spokojeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Já jsem spokojenej hodně, je malá a vzhledově hezká, všude se vleze.. Určitě ji ber ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Je to sice o vkusu, ale mě se ta slimka ani trochu nelíbí... Kdyby se ještě 60gb verze prodávala tak bych do ní šel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 já mám slim a jsem maximálně spokojený, na PS2 byla možnost hrát hry z PS1, hrál jsem je asi 2x, a na PS3 my PS2kové hry stejně nechybí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirus Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak dik kluci koupim slimku a jak ste s ni spokojeni Cus, ,mam SLIM a max spokojenost, nevim od koho chces vzit ale na www.herni-svet.cz je Slimko 120GB fungl nová za 6.800,- to jen pro info, cus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hcb1 Odesláno Duben 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 tak vam dekuju moc ste mi pomohly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocour65 Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 slim se vice hreje jak starsi verze - je to jako u vseho - co nejvice usetrit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2010 Mám slima, a nemám s ním jediný problém. Co se týče rozdílů, určitě cena, každý si uvědomuuje možnost PS2 her, a o to je vyšší. Jinak je Slim menší, a míň žere. Pro mě osobně jasná volba Slima. Navíc má v základu větší disk (120, 250) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Duben 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 No já sem 60gb měl teď mám 80gb a vzhledově se fatko líbí víc ale stejně chci slima, na 60gb sem si zahrál hry z ps2 tak dvakrát, čtečku karet sem nepoužil nikdy, jediný čeho je škoda sou ty USB porty ale dva taky stačí. Takže jestli budeš chtít hrát aji dvojkový hry tak za to co ušetříš na slimu si kup ještě ps2 a budeš na tom líp. Já si stejně myslim že až začneš hrát trojkový hry tak si ani na dvojku nevzpomeneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zocel Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 co se tyce designu,se slim vubec nepovedl.Vypada jako hracka z trznice. Modlim se,at nemusim menit stary fat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.