Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Ps3 60 GB vs Ps3 slim


hcb1

Recommended Posts

Nejstarší model PS3 60GB podporuje PS2 hry, má čtečku paměťových karet, více USB slotů a v balení má starší verzi ovladače - Sixaxis.

PS3 Slim je menší, užší a tišší, má menší spotřebu a podle výrobce se i méně zahřívá. V balení je novější ovladač - Dualshock 3 s vibracemi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to tak ze PS2 gamesky jsou na lepsi TV graficky horsi, těžko budeš mít vedle ní ještě CRT TV. Oproti tomu ma SLIM výrazně nižší spotřebu. Navíc u 60GB modelu budeš mít výrazně kratší záruku. Slim byť z bazaru bude mit minimalne 1,5 roku zaruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já sem 60gb měl teď mám 80gb a vzhledově se fatko líbí víc ale stejně chci slima, na 60gb sem si zahrál hry z ps2 tak dvakrát, čtečku karet sem nepoužil nikdy, jediný čeho je škoda sou ty USB porty ale dva taky stačí. Takže jestli budeš chtít hrát aji dvojkový hry tak za to co ušetříš na slimu si kup ještě ps2 a budeš na tom líp. Já si stejně myslim že až začneš hrát trojkový hry tak si ani na dvojku nevzpomeneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu