Moderators Zinglbee Odesláno Duben 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2010 ISO/CSO/PSX hry na PSP 2000v3 a 3000! - Návod na 5.03GEN-C Pozn.: Je potřeba mít spustěný MHUSPEED (je stabilnější) nebo ChickHEN r2 mod2 - Stáhněte [Mirror] - Otevřete Archív - Složky PSP a SEPLUGINS, nakopírujte na kořen/root karty (X:\ - kde X je písmeno vaší jednotky PSP) - pokud Vám vyskoči nabídka o přepsání souboru, zvolte ANO - V PSP spusťte QUICK updater 5.03GEN-C - Zmáčkněte tlačítko X pro instalaci 5.03 GEN-C - Zmáčkněte tlačítko X pro resetování PSP (při příštím spuštění QUICK updater 5.03GEN-C se PSP samo přímo resetuje bez nutnosti mačkat X) - Až budete v menu PSP, zmáčkněte tlačítko SELECT a pro UMD ISO MODE nastavte Sony NP9660 nebo M33 (pomocí šipek vpravo, vlevo; CLOCK GAME nechte na DEFAULT! nebo nastavte 333 pro plynulejší chod, ale menší výdrž baterie) a pak opětovným zmáčknutím tlačítka SELECT VSH menu zavřete - Hry kopírujte do ms0:\ISO\ a spouštějte v položce GAME v menu PSP. Upozornění: Pokud budete chtít (potřebovat) z nějakého důvodu nainstalovat 5.03 GEN-C, stiskněte a držte tlačítko L při spuštění aplikace "Quick Updater 5.03GEN-C". Poznámky k návodu - užitečné funkce Novinky: - Opraveno Recovery menu - Spuštění her vyžadující FW 6.20 bez nutnosti patche Návod: Pozn.: Je potřeba mít spustěný MHUSPEED (je stabilnější) nebo ChickHEN r2 mod2 - Stáhněte [Mirror] - Otevřete archív - Složku 5.03_Prometheus zkopírujte na kartu do ms0:/PSP/GAME/ - Spusťte 5.03 Prometheus z GAME Pokud už máte nainstalován 5.03 GEN/CFWEnabler/Prometheus, podržte při zapínání 5.03 Prometheus tlačítko L - Po spuštění: X - instalace CFW 5.03 Prometheus O - uninstall CFW R - vypnutí aplikace - Vybráním a stisknutím tlačíka X nainstalujete CFW 5.03 Prometheus v7 a při dalším zapnutí se už rovnou nainstaluje. - Po instalaci stiskněte X a PSP se restartuje - Hotovo Upozornění! Nezasahujte do FLASH0! Jestli-že si ve VSH menu (stlačením SELECT) nastavíte USB DEVICE na Flash0 a budete měnit soubory, tak dojde k jistému bricku Vašeho PSP! Nedělal jsem návod na 5.03GEN-B a A, protože se mi zdá už zbytečný a nikdo ho nepoužije. Děkuji uživateli Anonymous_ za povolení předělání tutorialu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonek Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 hele.. když nastavim tohle: - Až budete v menu PSP, zmáčkněte tlačítko SELECT a pro UMD ISO MODE nastavte Sony NP9660 nebo M33 (pomocí šipek vpravo, vlevo; CLOCK GAME nechte na DEFAULT! nebo nastavte 333 pro plynulejší chod, ale menší výdrž baterie) a pak opětovným zmáčknutím tlačítka SELECT VSH menu zavřete pudou mi potom i UMD disk HRY..? :) dík za answer.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 Samozřejmě že půjdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamesonek Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 díky.. já sem u PSP nováček.. :DD .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 ahoj,rad bych vedel jak po nahozeni GEN-C zapnu nektere dulezite pluginy,po vypnuti psp se nahodi zase offic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 Stačí do TXT souboru v seplugins napsat na konec řádku 1. Viz. topic Pro začátečníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daresdevils Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Jen bych se chtěl zeptat neptří to sice do tohodle téma ale když chci více pluginů tak do game.txt když tam mám třeba ms0/seplugins/cwcheat a chtěl bych tam vcs device cheat tak to mám napsat pod to?:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2010 Jo, pod to ... na novej řádek zase klasickou cestou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reebosh Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 pouzil jsem tenhle navod a vsechno super akorat me blbne recovery menu. Kdyz najedu na nejakou polozku a chci ji zmenit tak se trbea zmeni ta pod ni a nektere zmenit vubec nejdou. Nevite co s tim? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Květen 15, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 Už sem to psal jinde ... http://console-forum.net/showthread.php?t=93230&p=876678&viewfull=1#post876678 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reebosh Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2010 jj to ale neni moc navod. Kartu formatuji pri jakemkoli problemu, tze sem to samozrejme zkusil a tak hledam pravou pricinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big.T Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Nevim jestli jsem nekde neco zkonil, ale po instalaci a uspesnem spusteni MHUSped v3 jsem zkopiroval na kartu dle navodu 5.03GEN C. Pote jsem spustil instalaci 5.03GEN C, ktera podle me probehla jak ma. Po restartu jde PSP neskutecne pomalu, displej se chveje a PSP je takrka nepouzitelne.Co jsem mohl kde zmastit? Pripadne jak ted uvedu PSP do puvosniho stavu aby jsem zkusil instalaci znova? Help prosim.. (fw mam 5.03) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Že bys měl podtaktovanej procesor? Nahod ChickHEN, zmáčkni select a u CPU Clock nastav 333. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big.T Odesláno Květen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2010 Že bys měl podtaktovanej procesor? Nahod ChickHEN' date=' zmáčkni select a u CPU Clock nastav 333.[/quote']Jj. Pravda pravdouci. Njn, novacek. Diky. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 moc, moc diki vdaka temuto mi ide vic her 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolfighter Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 Achjo neexsistuje nejaka moznost aby se psp 3000 mohlo vypinat stat se muze cokoliv... Ale i sem to nejak spatne pochopil jakej je rozdil mezi tim QUICK a normalnim jakoze kdyby se mi to nahodou vyplo v kapse nebo tak? tak ze zapnu to QUICK drzim L a ono se to rychle nejak udela nebo jak prosim sem fakt lama nejvetsi na flashe.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2010 omg, existuje takovej plugin pro tyhle PSP, kterej ti jakoby zabrani to vypnout uplne, je to samozrejme blbost, ale kdyz treba pouzijes PSP reboot z VSH menu (treba kdyz si chces zapnout plugin) tak to nemusis nahazovat znova ale jestli se ti ovsem vypne natvrdo psp v kapse, tak to te obdivuju, protoze to slysim poprvy, jestli to ale dokazes tak si kup pouzdro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.bandy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Zdravím vás...koupil jsem si PSP 3004 PB s FW 5,03...nainstaloval jsem chickhen a na kartu nakopíroval 5,03 GEN-c..... Kde ho spustím? :-) Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 GAME -> Memory Stick ... jako dema, update a všechny jiný aplikace/hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.bandy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 po stisknutí křížku mi to píše This game cannot be started.The data is corrupted. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 mas CFW ? (10 znaku) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Snaží se nahodit 5.03 GEN-C, tak asi ne :-). Podívej se do settings -> system settings a řekni mi co máš napsaný u system version. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.bandy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Version 5.03 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.bandy Odesláno Červen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2010 Tak vše vyřešeno...chickhen je přežitek..vivat MhuSpeed 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červen 21, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2010 Dnes vyšla nová verze CFW 5.03 Prometheus (v5) (5.03 GEN-C) pro PSP-2000 s TA-088v3/PSP-3000 s oficiálním firmwarem 5.03, která přidává podporu pro nejnovější hry vyžadující firmware 6.20, bez nutnosti instalace patche, nebo použití pluginu. Kromě toho přidal nové DT Recovery Menu s opravenými chybami. Protože se custom firmware 5.03 Prometheus neinstaluje nastálo do flash0 místo původního oficiálního firmwaru, tak stejně jako ChickHEN bude po restartování PSP deaktivován a vy ho budete muset spustit znovu! Více informací a možnost stažení najdete zde: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2010060015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.