AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tak vše je plně FUNKČNÍ ještě jednou chci poděkovat , už mě unavovalo vždy po vypnutí PSP znovu spouštět UPDATER :-))) Díky ještě jednou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martason Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 Čau borci, asi takhle mám PSP3004 5.03 díky Vám jsem se nakonec nebál to flashnout, někdo doporučuje permanent ,já jsem zastánce toho kdo se bojí tak - dát MHUspeed3 pak prometheus(3v4) no a nakonec to pak spouštět přes podepsanej CHICKHEN jedu na tom už několik měsíců a synátor spokojenej.(vypnu PSP vytáhnu baterku.) pak jen spustím po zapnutí podep.chichen a pecka. Díky díky,že je toto fórum mějte se a čus blus m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 No nevím, já jsem zase zastánce Permanentu, konkrétně teď 6.20 PRO B7 Permanent, protože je to naprosto bezpečné a zatím do této doby nebyl nahlášen jediný brick (ani ve světě) a myslím si, že žádný nebude. Mě příjde chickhen na dvě věci, je to dost nestabilní, není to nastálo a hlavně nejdou na tom nové hry a všechny pluginy se teď dělají už hlavně pro ty novější cfw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quicksilver Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Takze kdyz dam z 5.03 na 6.20 tak neudelam chybu ? .) Me jde jen o to,aby vse ostatni fungovalo a ,aby jsem pak nebyl nastvanej :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 určitě chybu neuděláš, uděláš jedině dobře, 5.03 je už hodně zastaralý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Akorát pokuď vím na 6.xx firmwarech není KHHB plugin nebo jak se to jmenuje :? Nebo je? Každopádně řiď se podle rad martina :D Ten je anďel strážnej na tomto foru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martason Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Čau borci po posledním příspěvku (martin2412 mě nahlodal a !!!měl pravdu!!!) mě to nedalo spát a udělal jsem teda flash z 5.03 na 6.20PRO-B7 Perma.Vše šlape jak má.Díkec jak sviňa máte to u mě. Ješte jednou dík všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenamora Odesláno Červenec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Prosim lidi nejdemi spustit VHS menu a mam 5.03 Prometheus poradtemi prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenamora Odesláno Červenec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2011 Dobrý den. Jen ujasnění za syna. Dva PSP 3004 oba v pořádku na Prometheus7. Verze se zobrazuje u obou, ale na jednom nejde v menu PSP tl. select najet VHS menu. Ani se nezobrazí. A ani na jednom nejde spustit hra MONSTER HUNTER 3. A o tu nám šlo. Je možné, že jde o nefunkční verzi. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lemonye Odesláno Červenec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2011 Zdravim prosimvas mam psp 3004 se sw 6.37 nikde sem tady nenasel navod jak flashnout tendle sw hlavne se v tom tak nevyznam muze mi nekdo poradit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Prosím o pomoc.Mám PSP 3000 FW 5.55 Prosím dá se flashnout?Nebo nějaká rada jak hrát ISO hry?Všem díky za info :-) PS:Pročítal jsem kde to šlo,ale 5.55 jsem nenašel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Září 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2012 Jo dá se flashnout, ale na 5.55 nic nenajdeš, jednoduše si aktualizuj na 6.20 a dej si tam 6.20 PRO C Permanent (návod najdeš v sekci tutoriály - 6.20, 6.35, 6. 39... PRO C...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Ahoj.Tam jsem aktualizoval na 6.60 v PSP.Potom jsem udělal Downgrade na 6.20.A ted mám dát 6.20 PRO C?Mužeš mě nasměrovat kde to přesně najdu jestli je to správně?Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 :D http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-c-aktualizace-24-8-2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Tak podle návodu mám 6.20 PRO-C Je potřeba ještě něco doplnit?Nebo už můžu zahrát nějakou gamesu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radarcz Odesláno Září 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2012 Jsem rád že jsem nic nepokazil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkramaSax Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 (upraveno) vyreseno diky Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem SkramaSax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.