Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
Odesláno

Ja sem hral demo na pc a je to fakt bomba,neni to ani moc naročný jak to vypadá,s nejnišima detailama si myslim že to rozjede i slabší počitač.Ja to mel zhruba na střední detaily na počitači z grafikou gf 7600gt a jednojadrovim procesorem a šlo to dobře.Jinak si ymslim že i kdž to neni 2. světová tak je atmosfera uplně jiná než jak sme zvyklí,prostě chaos,všude se střílí,a při nošení nočních brejlí to vypadá jako na záběrech z cnn :).

• 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 5 weeks later...
Odesláno

hra se ovladacem ovlada vyborne, !multiplayer je jednim z nejlepsich co jsem v zivote hral! to uz mluvi za vse.

singl je v pohode, libil se mi treba ten konec, jak ti hodi bouchacku a ty zastrelis toho vudce a je to zpomaleny a slysis tlukot srdce. v nekterych castech hry je to velice realne, treba 1. kapitola ( na ty lodi nebo jak vas popravi (husty! ty emoce :)))

EDIT: daxter: neboj, ja taky :)

• 2 weeks later...
Odesláno
jo to je fakt jak v tý poslední misi zastřelili toho Gase tak sem se skoro rozbrečel

jj,tak to mi nieco pripomina :) a este za titulkami ta pesnicka,hned som to vyhulil (na Z-5500D) cely blok vedel,ze som dohral CoD4 :bash:

Inak,hravate tu niekto este on-line?Mal som problemy s netom,ale daval som celkom slusne:6prestige Lv55,Golden AK-47,nejaky 6k v killoch na svete :blink: Davate niekto,poradte kam... :)

Odesláno

Mno cod4 mulťák fakt uber, teda až na pár velmi retardovaných perků alá martydom nebo laststand, claymore, c4, rpg... když mě ucpe jedna z těhle vyjmenovaných věcí, tak bejvám neskutečně naštvanej...

Opravdu nevím kterej vůl vymyslel takovou blbost jako nafasování snipou do palice, poté z něj zčistajasna vypadne koláč, nebo ještě hůř leží na zemi jak kripl a kropí me flusačkou, ale co je největší kravina, jsou raketomety či granátomety - borce, co nasaděj na respu jednu z vyjmenovanejch rozprskávaček, fakt nesnáším...

Btw hraje to tady někdo jako progaming? :)

• 5 weeks later...
  • 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu