ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 jj uz vislo demicko :) docela krutarnicka podle videi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 sakra proc ty vsechny demovky maji 1 - 2 gb ? :( kde jsou ty casy kdy demo melo max 200 mb ( outcast ) a vsichni nadavali na velikost :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 ty we uz se tesim, snad to moje masina rozjede :) ale nic nikdy nebude mit na CS 1.6, krome CS 1.5 :) dal sem stahovat demo, za hodku reknu :) AMD Athlon 64 3000+ 1,87 GHz a 1GB ram???!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 taky uz taham ale na 100% to nerozjedu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acid.noob Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 demo je v pohode, me se to moc libi.. mam slabsi komp nez jsou na to minimalni pozadavky a jede mi to uplne v pohode.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Listopad 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2007 Ja sem hral demo na pc a je to fakt bomba,neni to ani moc naročný jak to vypadá,s nejnišima detailama si myslim že to rozjede i slabší počitač.Ja to mel zhruba na střední detaily na počitači z grafikou gf 7600gt a jednojadrovim procesorem a šlo to dobře.Jinak si ymslim že i kdž to neni 2. světová tak je atmosfera uplně jiná než jak sme zvyklí,prostě chaos,všude se střílí,a při nošení nočních brejlí to vypadá jako na záběrech z cnn :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 To nebude z 2. Svetovy. To bude kravina. Ten prvni trailer ze hry tady vypada jako kazda druha hra co dneska vychazi, jeste k tomu ta disko hudba, skvely, vic to zmrvit nemohli :( jasny protoze ji vidis jen v malym okinku a disco hudba lol trance neni disco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Jako multák skvělé ,ale hra pro jednoho k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Listopad 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2007 Jako multák skvělé ,ale hra pro jednoho k ničemu. No tak snad me ta hra nesklame sem si ji ve Stredu objednal. Jo Multiplayer urcite vyuziju :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumca Odesláno Listopad 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2007 Jakou má Cod4 prodávanost vím že je mezi 3 nejprodávanějšíma!Ale prodává se víc na ps3 nebo Xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 jaky to je hrat COD4 na ps3 ? je to těžký ? já mam totiž pc, takže hraju s myší, tzn že je to v pohodě..ale zajimalo by me, jak težce se to ovladá na tom ovladači k PS3 ( nebo klidně i xbox360).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 První den si zvykáš na ovládání, ale poté to jde velice lehce...teď se mi zase špatně hraje s myší:D...takže vždy musím připojit Sixaxis:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 jaky to je hrat COD4 na ps3 ? je to těžký ? já mam totiž pc, takže hraju s myší, tzn že je to v pohodě..ale zajimalo by me, jak težce se to ovladá na tom ovladači k PS3 ( nebo klidně i xbox360).. Je to uplne skvely daleko lip se to ovlada naz na PC podle me...zamerovani je zvyk ale jinak supr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2008 Je to uplne skvely daleko lip se to ovlada naz na PC podle me...zamerovani je zvyk ale jinak supr.. tak to je skvely, ja si to na tom gamepadu (nebo jak se tomu rika)nedovedu predstavit....právě přemejšlím že si určitě pořídím nějakou konzoly.přemejšlím nad ps3 nebo xkama360..ale jeste se nemuzu rozhodnout.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konsty Odesláno Březen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 tady je link na videa z novych map, vydani v nejblizsch dnech supeeeeer :bash::bash::bash: http://media.video.ign.com/ev/ev.html?dlURL=http://xbox360movies.ign.com/xbox360/video/article/859/859870/cod4_tvstation2_031408_flvhighwide.flv&object_ID=902590 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 hra se ovladacem ovlada vyborne, !multiplayer je jednim z nejlepsich co jsem v zivote hral! to uz mluvi za vse. singl je v pohode, libil se mi treba ten konec, jak ti hodi bouchacku a ty zastrelis toho vudce a je to zpomaleny a slysis tlukot srdce. v nekterych castech hry je to velice realne, treba 1. kapitola ( na ty lodi nebo jak vas popravi (husty! ty emoce :))) EDIT: daxter: neboj, ja taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Duben 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2008 jo to je fakt jak v tý poslední misi zastřelili toho Gase tak sem se skoro rozbrečel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2008 ja uz ten MP skoro hrat nemuzu Enemy UAV is airborne !!!! Search and Destroy Defend the objective !! We ve got the bomb....uz mi z tech hlasek hrabe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 jo to je fakt jak v tý poslední misi zastřelili toho Gase tak sem se skoro rozbrečel jj,tak to mi nieco pripomina :) a este za titulkami ta pesnicka,hned som to vyhulil (na Z-5500D) cely blok vedel,ze som dohral CoD4 :bash: Inak,hravate tu niekto este on-line?Mal som problemy s netom,ale daval som celkom slusne:6prestige Lv55,Golden AK-47,nejaky 6k v killoch na svete :blink: Davate niekto,poradte kam... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 Mno cod4 mulťák fakt uber, teda až na pár velmi retardovaných perků alá martydom nebo laststand, claymore, c4, rpg... když mě ucpe jedna z těhle vyjmenovaných věcí, tak bejvám neskutečně naštvanej... Opravdu nevím kterej vůl vymyslel takovou blbost jako nafasování snipou do palice, poté z něj zčistajasna vypadne koláč, nebo ještě hůř leží na zemi jak kripl a kropí me flusačkou, ale co je největší kravina, jsou raketomety či granátomety - borce, co nasaděj na respu jednu z vyjmenovanejch rozprskávaček, fakt nesnáším... Btw hraje to tady někdo jako progaming? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 Ahoj,potřebuju poradit.Call of Duty 4: Modern Warfare podporuje 1080i a 1080p,ale me jede jen na 720p.Menu konzole mi jede na 1080 ale samotná hra na 720.Jak se to nastavuje.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 a mas fullhd telku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 známej má samsunga :) a v menu mu to jede 1080i, ale ve hrách 720p takže pokud nemáš FULLHD TV tak se nemůžeš divit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropyn Odesláno Červen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2008 No mám LCD TV která podporuje 1080i ,ale není FULL HD jen HD REDY.Tak to bude asi tím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drstyx3 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 nejlepší scéna byla stejně ten výbuch :D ale nejlepší mise pro mě v černobylu.. lehnout a nehejbat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.