Daxter Odesláno Červenec 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2008 nejlepší scéna byla stejně ten výbuch :D ale nejlepší mise pro mě v černobylu.. lehnout a nehejbat :D Jo jo, to byla Pripyat ta sniperská mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLaMH Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Celkom podarene mixaaze :D http://www.youtube.com/watch?v=Xk9klexCeQk&watch_response&fmt=18 http://uk.youtube.com/watch?v=5V7oTx6ec_s&fmt=18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2010 Tak už ji mám doma...vypadá opravdu luxusně.Zatím jsem hrál jenom hodku s malým, takže to bylo spíše nehraní, ale večer na to vlítnu.:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2010 :thumbup: Mazec,mazec,mazec..........fakt suprová hra.Bušil jsem do 24.00 A to chodím obvykle kolem 9 chrnět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 Tak jsem došel k tomu atentátu, zdárně jsem odbouchl toho maníka, a to co následovalo potom....to je síla.Sesypalo se na mě hejno vojaku....z každé strany.....už jsem to hrál snad 20+ a vždy mě sejmou po 3 min.:cry: Tak si myslím, že jsem se na pěknou dobu zasekl.:roll: Ale hra to je špičková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Captain Price Odesláno Březen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2010 No tak náhodou jsem tu misi včera si zahrál je to lehké stačí když ho sejme vrtulník tak co dva rohy ho na chvíly položit a pak jenom jít skrz bazén k extračnímu bodu a tam ho položit na místo a vzít m21 a čekat a modlit se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peciss Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 Tak a mám dohráno:roll:........je to opravdu supr hra, brzo kupuji 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Zdar, je tu ještě někdo, kdo hraje tuhle gamesu on-line? Rád bych s někým zahrál Search & Destroy. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Geobba: Já ji online hraju pořád :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.