LegionCZE Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Zdravím, zrovna jsem hrál, chtěl se mrknout po pár demech, ale PSS mi napsal "This service is not available in your country/region. Mám CZ účet, zkoušel jsem to na US a to dělá to samé. Máte s tím taky problémy? Zhruba před hodinkou, půl hodinkou jsem tam byl, a šlapalo to. Jinak PS Home mi jde normálně, PSN taky, i přátelé, ale tohle blbne. Mám FW 3.21, a stahoval jsem ho před několika dny, tím to nebude :). Prohlížeč šlape. Kdo má stejný problém, a píše sem, prosím napište svůj FW, ať víme čim to je :). Samo, nejspíš to tím neni, ale pro jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Taky se nemůžu dostat na store ale prohlížeč a přátelé to šlape v pohodě.FW mam 3.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Taky přesně jako vy. Fw 3.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Taky mi nejde store ale pratele a sign in OK, mam 3.15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Stejnej problém Fw 3.21 ale asi jen výpadek nebo nějáká udržba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ja dal dnes firmware 3.21 a mám teď taky tento problém. Nejde ani spustit Account managment. Na netu je někde něěco o tom, že se měla udělat záloha PS3 před instalací firmware 3.21. Jinak se ztratí data. asi se mě to slalo. Víte o tom něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Píše to chybu 80023017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Píše to chybu 80023017 Tak tak při puštění account management to píše error 80023017. při pokusu jít do store CZ nebo USA to hodí hlášku This service is not available in your country/region.. kuva co to je?????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ja dal dnes firmware 3.21 a mám teď taky tento problém. Nejde ani spustit Account managment. Na netu je někde něěco o tom, že se měla udělat záloha PS3 před instalací firmware 3.21. Jinak se ztratí data. asi se mě to slalo. Víte o tom něco?Včera a před několika hodina mi všechno šlo normálně ješte jsem stahoval demíčka!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Včera a před několika hodina mi všechno šlo normálně ješte jsem stahoval demíčka!! jakej máš firmware ?? a PS3 ?? starý FAT nebo nový slim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ještě bych počkal možná to nahodí.Na googlu píšou že je to údržba serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Ještě bych počkal možná to nahodí.Na googlu píšou že je to údržba serveru. Kéž by to byla pravda, ale chová se to divně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roflmao Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 You will be surprised to know that this problem has nothing to do with yourps3 at all! Nor does it have anything to do with your firmware upgrades or current settings. What's even more surprising is that the explanation for the occurence of ps3 80023017 problem boils down to a single statement: the store is down.Every few months, the online store undergoes maintenance, which means the store has to be temporarily closed down. During this period, any access is denied, and the ps3 80023017 error code is displayed on the screen of the player's console. Takže to je nějaká údržba serveru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miketuk Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Tenhle error jsem měl už minulý týden, byla to otázka pár desítek minut než to zase šlapalo. Je to jen údržba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
001david Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 Už to jede. Huráááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Duben 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2010 slim FW 3.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Kolem té desáté už to šlo, takže jen rutinní údržba :). Díky všem zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Playstation store nebo účet nefunguje, tak 2x3 do měsíce a souvisí to s údržbou serverů a pokaždé tady nějaký chytrák založí topic proč zrovna mu to nejede:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiDave Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 No jo výpadek, to se dalo čekat ale pěkně tady Legion vyvolal paniku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Jakou paniku, jen jsem se zeptal, jestli to dělá ostatním taky, o paniku se postaral 001david ! :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.