Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Výpadek PS Store


LegionCZE

Recommended Posts

Zdravím, zrovna jsem hrál, chtěl se mrknout po pár demech, ale PSS mi napsal "This service is not available in your country/region. Mám CZ účet, zkoušel jsem to na US a to dělá to samé.

Máte s tím taky problémy? Zhruba před hodinkou, půl hodinkou jsem tam byl, a šlapalo to. Jinak PS Home mi jde normálně, PSN taky, i přátelé, ale tohle blbne. Mám FW 3.21, a stahoval jsem ho před několika dny, tím to nebude :). Prohlížeč šlape.

Kdo má stejný problém, a píše sem, prosím napište svůj FW, ať víme čim to je :). Samo, nejspíš to tím neni, ale pro jistotu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja dal dnes firmware 3.21 a mám teď taky tento problém. Nejde ani spustit Account managment. Na netu je někde něěco o tom, že se měla udělat záloha PS3 před instalací firmware 3.21. Jinak se ztratí data. asi se mě to slalo. Víte o tom něco?
Včera a před několika hodina mi všechno šlo normálně ješte jsem stahoval demíčka!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

You will be surprised to know that this problem has nothing to do with yourps3 at all! Nor does it have anything to do with your firmware upgrades or current settings. What's even more surprising is that the explanation for the occurence of ps3 80023017 problem boils down to a single statement: the store is down.

Every few months, the online store undergoes maintenance, which means the store has to be temporarily closed down. During this period, any access is denied, and the ps3 80023017 error code is displayed on the screen of the player's console.

Takže to je nějaká údržba serveru.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu