stevens129 Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Čus nevíte kde bych koupil beyblade do 150 kč ? pls odkaz nebo jestli vy neprodáte jestli nemáte není to pro mně ale pro mojeho bráchu chci mu to dát na narozeniny ale nikde nemůžu bayblady sehnat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SyKySoft Odesláno Duben 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2010 Jedine za 199 :( http://www.kocarkynec.com/3128-bey-blade-spinner.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 dobře díky :) hned tam jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Nechci ti do toho kecat ale neni to original :) takze jestli nic nepozna tvuj bracha tak ok no :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 vím originál je od hasbra ne ?! moc se v tom nevyznám pls ještě nějaké odkaze jestli znáte každý odkaz dobrý díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 Tady máš originály , docela levný http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/beyblade/1/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 jo ale na tom hyperzbobzi dyt tam ten kotouc stoji 500 sice je i s drakem ale jinak tam žádný kotouč není pls dalsi odkazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 z vlastnich zkusenosti, kdyz jsem jako malej mel Bayblade, tak ty napodobeniny at od vietnamcu nebo z obchodu staly vzdycky zaprd a behem chvile odesli... jeste bych doma nejspis nejakej vyhrabal, ale novej by nebyl, takze jako darek by to asi nebylo moc echt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 kolik za nho a je od tech vietnamcu nebo origo od hasbro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Duben 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 ja mel jen origa, rikam ty kopie byly vzdy naprd... hele nevim, jestli nejakej najdu tak ti pisnu, ale byl by bez krabicky a jako novej by urcite nevypadal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2010 neva jen napiš sem když najdeš za kolik bys ho dal a fotku pls když najdeš dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2010 Dobrý den, já prodávám beyblade za 150,- i s roztáčedlem a páskem. Napište adresu kam ho mám poslat. Hezký zbytek dne Zikmund:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2010 ještě nevím no jestli ho koupím protože brácha už narozky měl takže asi ne ale díky za nabídku bohuižel pozdě možná jo ale dejte sem obrázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Květen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 fakt díky moc ale teď už to nechci brácha už narozky měl a dostal speciální edici pokemonů :D lock prosím a díky všem za snahu najít shop kde by to bylo fakt moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Cus, hele já bych nějakej koupil i novej nebo i starej tady od někoho...Pouze origa! Thx. Píšu sem protože nechci dělat novej topic. Btw: Ty starý odkazy tam už nic není jenom arény tu bych vzal taky ale asi ne tak drahou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 No tak to už asi bude problém protože už se ani nevyráběj a lidi co je maj těch je fakt málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 já mám ten zelený tak 2 roky starý možná víc dostal sem ho od strýce z německa.. myslím ten zelený který měl Max nebo jak se menoval :D nepamatuju si to pokud ho najdu tak bych ti mohl hodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Únor 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2011 Čus, mám cca tak 3 origo beyblady i s dlouhym roztáčítkem + nějaký díly k tomu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Motik a JanisXP hele hodte fotky a cenu kterou byste si asi tak predstavovaly. Díky . Stevens jo nevyrábí se v čechách ale v zahraničí jo ;) Jenom je ta cena docela vysoká a taky poštovný je veliký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.