JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 UMD tam nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 ty vol* neřikej že to nejde...ten DG mám ozkoušenej :D napiš icq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 snad to nějak vyřešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 to mi rekni jak si nemoh zjistit jakou mas desku..na tom nic neni..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 tam nebylo vidět co je tam napsané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 tam nebylo vidět co je tam napsané napiš mi tvoje ICQ :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2007 303891489... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červenec 4, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Tak co chlapy, uz ste to vyresily? , kdys to nemohl precist ty cisla na desce ,tak mel 100% tu starou klasik desku , protoze tam je to tak z pulky schovany pod pliskem ... Kdesto u ta-082 je to videt pekne cele zrcadlove napsane ic1003 a je to napravo , kdesto u te stare desky spise vlevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 a neda sa to este inak zistit aku mam dosku?je to tam do polovice zakryte tak sa to neda precitat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Si pis, i ja sem vlastnikem TA-82 a zacinal sem s 2.71. Dneska si to valim na 3.40 OE-A a parada. TA-82 uz neni problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 ano vyřešili jsme to, měl jsem starou desku a četl jsem ten nápis jak je na druhé straně ic 6001 myslím ;-) no jo člověk je vyhukaný a pak si dělá problémy tam kde nejsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyD Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 v levo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Ja sem mel TA-082 s FW 2.71 a mel sem jasne vretelne videt na Pravy strane na Hore (zrcadlove) 3001CI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.