red75 Odesláno Duben 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2010 Tak jsem mému fatovi pořídil novou baterii, pořád jsem řešil velkou kapacitu a skončil jsem u tohodle typu. Oproti standartně nabízeným fake 3600mAh kouskům je jednou tak široká. Dneska mi přišla, jsem moc zvědav jak se předvede. Koupil jsem ji zde http://www.alwar.cz/31107-whitenergy-baterie-pro-sony-psp-1000-fat.html?keyword=psp+baterie Máte někdo zkušenosti s těmito bateriemi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 a to je original baterie?nebo jak se to pozná,někdo pořád mluví a original baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
red75 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Originál baterie to není (za tu se dá asi považovat pouze sony). Je vyrobena v polsku firmou která se výrobou baterií zabývá, což je určitá naděje že by udávaná kapacita mohla být skutečná. Naprostá většina napodobenin která ma na sobě napsáno 3600mAh ve skutečnosti tuto kapacitu nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 dobrá tedy,já viděl nějakou externí no name s kapacitou 26 000 mAh....otázkou je kolik má doopravdy pokud má alespoň úctyhodných 5000mAh tak už to je na pováženou,pokud chceš link klidně pošlu :--) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 nejdrive jsem si ymslell ze je to nejaka ptakovina, ale tady to prodavaji, externi baterie s kapacitou 26000 mAh pochybuji ze to bude mit takouvou kapacitu, je to pomerne male http://www.tygriceny.cz/slevy/26000mAh-External-Nabijeci-Baterie-Balicek-pro-PSP-1000-2000-3000-NDS-DS-Lite-GBA toto mi prijde realnejsi, 6800 mAh http://www.amilo.cz/externi-baterie-sony-psp/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 no mě by zajímalo kolik hodin vydrží ta s 26 000 mAh... :--) ,i když jak říkám je to noname takže nikde o ní nic moc nebude info.Nejlepší by bylo se zeptat nějákého uživatele,ale všem evidentně stačí 1200mAh což se rovná cca. 3 hodinám hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 no mě by zajímalo kolik hodin vydrží ta s 26 000 mAh... :--) ,i když jak říkám je to noname takže nikde o ní nic moc nebude info.Nejlepší by bylo se zeptat nějákého uživatele,ale všem evidentně stačí 1200mAh což se rovná cca. 3 hodinám hraní Mě PSP s displejem na nejnižší svítivost s vypnutým zvukem vydrží cca 6 hodin čistýho paření. (baterie 1200mAh a 3.6V) Pozor napětí je důležité aby bylo stejné!!! Jak je u těch baterek napsáno Output 5.2V tak to by PSP pomalu, ale jistě oddělalo Ledaže byste si do PSP strčili mini reostat :D . Edit: Omlouvám se to je do nabíjecího konektoru (těch 5 V), ale jen pro představu narvat do PSP místo baterky 230 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ta externí baterie může mít 5V je to spíš taková přenosná nabíječka a pokud dobře čtu tak originál nabíječka má taky 5V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jen pro upřesnění elektrický proud někde v elektrárnách vyrobí pomocí generátoru,ten pak teče do vaší nejbližší trafo stanice kde se přetransformuje na 230v a pak teče do vaší sítě.Tak vy dáte do zásuvky nabíječku do té jde 230 ale uvnitř toho adaptéru se přetransformuje na 5voltíků (a pozor!také usměrní) :d ,které jdou vašeho akumulátoru potom z akumulátoru dáváte psp papat 3.2v ...hh pokud se mýlím opravte mne edit:takže to,že budete mít baterku která má napětí 5v ničemu nevadí.ono si stačí uvědomit že lze hrát právě na onech pěti voltech jenom na nabíječce,bez akumulátoru :--) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 jen pro upřesnění elektrický proud někde v elektrárnách vyrobí pomocí generátoru,ten pak teče do vaší nejbližší trafo stanice kde se přetransformuje na 230v a pak teče do vaší sítě.Tak vy dáte do zásuvky nabíječku do té jde 230 ale uvnitř toho adaptéru se přetransformuje na 5voltíků (a pozor!také usměrní) :d ,které jdou vašeho akumulátoru potom z akumulátoru dáváte psp papat 3.2v ...hh pokud se mýlím opravte mneedit:takže to,že budete mít baterku která má napětí 5v ničemu nevadí.ono si stačí uvědomit že lze hrát právě na onech pěti voltech jenom na nabíječce,bez akumulátoru :--) ... No to vím že to takhlenc je (cca 8. třída - učitel nám to vysvětloval dopodrobna). Taky jsem se opravil, že jde těch 5 V do nabíjecího konektoru a ne do baterkovýho. A těch 230 jsem tam napsal ze srandy (Prostě si zkus představit nějakého domácího kutila co vezme tři dráty, strčí je do zásuvky a pak do baterkovýho konektoru :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryder3.0 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 říkáš 3 dráty....k čemu ten 3?:D ty to psp chceš zemnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ještě abych se vrátil k ty whitenergy baterce... Jak se ti to vejde do ruky? To máš FATko a i z toho to takhle trčí... To už bych radsi zvážil nejakou externí baterku nebo něco na ten způsob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kure221 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Ta baterka na tom psp vypadá jako nádor:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.