Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem mému fatovi pořídil novou baterii, pořád jsem řešil velkou kapacitu a skončil jsem u tohodle typu.

Oproti standartně nabízeným fake 3600mAh kouskům je jednou tak široká.

uo4uo9vj1wvkrd40o4jz.jpg

Dneska mi přišla, jsem moc zvědav jak se předvede.

Koupil jsem ji zde

http://www.alwar.cz/31107-whitenergy-baterie-pro-sony-psp-1000-fat.html?keyword=psp+baterie

Máte někdo zkušenosti s těmito bateriemi?

Odesláno

nejdrive jsem si ymslell ze je to nejaka ptakovina, ale tady to prodavaji, externi baterie s kapacitou 26000 mAh

pochybuji ze to bude mit takouvou kapacitu, je to pomerne male

http://www.tygriceny.cz/slevy/26000mAh-External-Nabijeci-Baterie-Balicek-pro-PSP-1000-2000-3000-NDS-DS-Lite-GBA

toto mi prijde realnejsi, 6800 mAh

http://www.amilo.cz/externi-baterie-sony-psp/

Odesláno
no mě by zajímalo kolik hodin vydrží ta s 26 000 mAh... :--) ,i když jak říkám je to noname takže nikde o ní nic moc nebude info.Nejlepší by bylo se zeptat nějákého uživatele,ale všem evidentně stačí 1200mAh což se rovná cca. 3 hodinám hraní

Mě PSP s displejem na nejnižší svítivost s vypnutým zvukem vydrží cca 6 hodin čistýho paření.

(baterie 1200mAh a 3.6V)

Pozor napětí je důležité aby bylo stejné!!! Jak je u těch baterek napsáno Output 5.2V tak to by PSP pomalu, ale jistě oddělalo

Ledaže byste si do PSP strčili mini reostat :D .

Edit: Omlouvám se to je do nabíjecího konektoru (těch 5 V), ale jen pro představu narvat do PSP místo baterky 230 :D

Odesláno

jen pro upřesnění elektrický proud někde v elektrárnách vyrobí pomocí generátoru,ten pak teče do vaší nejbližší trafo stanice kde se přetransformuje na 230v a pak teče do vaší sítě.Tak vy dáte do zásuvky nabíječku do té jde 230 ale uvnitř toho adaptéru se přetransformuje na 5voltíků (a pozor!také usměrní) :d ,které jdou vašeho akumulátoru potom z akumulátoru dáváte psp papat 3.2v ...hh pokud se mýlím opravte mne

edit:takže to,že budete mít baterku která má napětí 5v ničemu nevadí.ono si stačí uvědomit že lze hrát právě na onech pěti voltech jenom na nabíječce,bez akumulátoru :--) ...

Odesláno
jen pro upřesnění elektrický proud někde v elektrárnách vyrobí pomocí generátoru,ten pak teče do vaší nejbližší trafo stanice kde se přetransformuje na 230v a pak teče do vaší sítě.Tak vy dáte do zásuvky nabíječku do té jde 230 ale uvnitř toho adaptéru se přetransformuje na 5voltíků (a pozor!také usměrní) :d ,které jdou vašeho akumulátoru potom z akumulátoru dáváte psp papat 3.2v ...hh pokud se mýlím opravte mne

edit:takže to,že budete mít baterku která má napětí 5v ničemu nevadí.ono si stačí uvědomit že lze hrát právě na onech pěti voltech jenom na nabíječce,bez akumulátoru :--) ...

No to vím že to takhlenc je (cca 8. třída - učitel nám to vysvětloval dopodrobna).

Taky jsem se opravil, že jde těch 5 V do nabíjecího konektoru a ne do baterkovýho.

A těch 230 jsem tam napsal ze srandy (Prostě si zkus představit nějakého domácího kutila co vezme tři dráty, strčí je do zásuvky a pak do baterkovýho konektoru :D )

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu