zip545 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím,určitě starší znás znají staré televizní hry,vetší krabička do které se strčila kazetka,pichlo se do televize a pařilo se.Zajímá mě jestli jsou takové hry i na psp. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 ano je na ně emulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 A můžeš mi víc přiblížit,jaký emulátor a kde ty hry sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Jde o to, jakou konzoli máš na mysli. Commodore 64, nintendo, SEGA, Amiga - na to všechno jsou emulátory na PSP. Stačí si je jen vygooglit nebo do youtube napsat např SEGA emulator on psp a k tomu videu většinou dávají i link, kde si to můžeš stáhnout. A když na to budeš hledat hry tak stačí napsat do googlu např SEGA roms, a ty roms jsou ty hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím,určitě starší znás znají staré televizní hry,vetší krabička do které se strčila kazetka,pichlo se do televize a pařilo se.Zajímá mě jestli jsou takové hry i na psp. :psp: jo takzvaně historic playstation to byl :D nějaké kazety možná ještě mám doma :D ale grafika co je teď v 21. století mi vyhovuje víc :D :D jo a ten emulátor seženeš buď na seznamu nebo na googlu jak psal uživatel usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Já bych řekl, že v tomhle případě jde nejspíš o NES a SNES :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubacz Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Zdravím,určitě starší znás znají staré televizní hry,vetší krabička do které se strčila kazetka,pichlo se do televize a pařilo se.Zajímá mě jestli jsou takové hry i na psp. :psp: http://console-forum.net/showthread.php?t=17919 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Duben 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 Možná (asi sem měl) říct,že se jednalo o hry od Větnamců.Takže atari atd. to nebylo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 To byly kopie her NES a SNES, jak píšu... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.