DangerousDave Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 zdravim, je nejaky zpusob jak softwarove prehodit jakoby CD kdyz emuluju metal gear solid z psx, takhle sem v pulce hry a nemuzu vlozit druhe cd :( Mam 3.40 OE-A, diky za kazdou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 :.Dragunov.: Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 Tak prece musis mit stazene CD2...Stci prekopirovat CD1 a valis CD2...Nebo ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 pokud nejde na konci CD uložit hra tak máš smůlu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xDante1986 Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 čus dangerousu jsi tu ještě možná bch měl řešení Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atry Posted July 2, 2007 Report Share Posted July 2, 2007 ..viz tutorialy..psal sem na tohle navod... TADY Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 3, 2007 Author Report Share Posted July 3, 2007 mohl bys mi upnout ten swcheat...nasel sem jen nakej divnej a s tim i kdyz vse nastavim tak mackam select jak divej a nic se nedeje Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 čus dangerousu jsi tu ještě možná bch měl řešení jaké řešení? sem rád za každou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tekken90 Posted July 5, 2007 Report Share Posted July 5, 2007 nevim jestli je to swcheat ale našel sem cwcheat :D http://www.psp-hacks.com/2007/06/30/cwcheat-018-released/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 5, 2007 Author Report Share Posted July 5, 2007 nevim jestli je to swcheat ale našel sem cwcheat :Dhttp://www.psp-hacks.com/2007/06/30/cwcheat-018-released/ ten sem nasel taky, v pohode zapnul ale kdyz mackam select tak se nic nedeje :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 sakra porad mi to nejde :( prosim poradte komu se povedlo na psp dohrat MGS1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xDante1986 Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 a zkoušel jsi ten postup s předěláním cd na pc emulátoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 10, 2007 Author Report Share Posted July 10, 2007 a zkoušel jsi ten postup s předěláním cd na pc emulátoru? ano povedlo se mi to...nahral sem save z psp...dostal se na druhe cd, ulozil, skopiroval savy zpatky do psp a ono nic :( neobjevi se vubec nic....asi je to tim ze je to cd2 = jine cd nez z neho puvodne savy byly = jakoby jina hra Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atry Posted July 10, 2007 Report Share Posted July 10, 2007 ano povedlo se mi to...nahral sem save z psp...dostal se na druhe cd, ulozil, skopiroval savy zpatky do psp a ono nic :( neobjevi se vubec nic....asi je to tim ze je to cd2 = jine cd nez z neho puvodne savy byly = jakoby jina hra ..uz si ti moc nepamatuju..ale zkontroluj sparvne pojmenovani saveu... ..ja to delal u HEART OF DARKNESS (taky to je na 2CD) a fungovalo mi to... ..je to pouze o tom pojmeovani (save musi it stejnej nazev jako ID cdcka hry tusim..viz tutorial)... ..pak pustis v psp druhy CDcko, v swcheatu naloadujes save a ve hre to ulozis, aby se tim prepsal ten save co je v psp.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 DangerousDave Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 ..uz si ti moc nepamatuju..ale zkontroluj sparvne pojmenovani saveu.....ja to delal u HEART OF DARKNESS (taky to je na 2CD) a fungovalo mi to... ..je to pouze o tom pojmeovani (save musi it stejnej nazev jako ID cdcka hry tusim..viz tutorial)... ..pak pustis v psp druhy CDcko, v swcheatu naloadujes save a ve hre to ulozis, aby se tim prepsal ten save co je v psp.. co se ma stat?? naloaduju to cwcheatem, napise to dole OK! a par cisel za tim...dam returt to game a sem ale porad v menu nic se nedeje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
DangerousDave
zdravim, je nejaky zpusob jak softwarove prehodit jakoby CD kdyz emuluju metal gear solid z psx, takhle sem v pulce hry a nemuzu vlozit druhe cd :( Mam 3.40 OE-A, diky za kazdou radu
13 answers to this question
Recommended Posts