DangerousDave Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2007 zdravim, je nejaky zpusob jak softwarove prehodit jakoby CD kdyz emuluju metal gear solid z psx, takhle sem v pulce hry a nemuzu vlozit druhe cd :( Mam 3.40 OE-A, diky za kazdou radu
0 :.Dragunov.: Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2007 Tak prece musis mit stazene CD2...Stci prekopirovat CD1 a valis CD2...Nebo ne?
0 tekken90 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2007 pokud nejde na konci CD uložit hra tak máš smůlu :(
0 xDante1986 Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2007 čus dangerousu jsi tu ještě možná bch měl řešení
0 atry Odesláno Červenec 2, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 2, 2007 ..viz tutorialy..psal sem na tohle navod... TADY
0 DangerousDave Odesláno Červenec 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2007 mohl bys mi upnout ten swcheat...nasel sem jen nakej divnej a s tim i kdyz vse nastavim tak mackam select jak divej a nic se nedeje
0 DangerousDave Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2007 čus dangerousu jsi tu ještě možná bch měl řešení jaké řešení? sem rád za každou radu
0 tekken90 Odesláno Červenec 5, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2007 nevim jestli je to swcheat ale našel sem cwcheat :D http://www.psp-hacks.com/2007/06/30/cwcheat-018-released/
0 DangerousDave Odesláno Červenec 5, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 5, 2007 nevim jestli je to swcheat ale našel sem cwcheat :Dhttp://www.psp-hacks.com/2007/06/30/cwcheat-018-released/ ten sem nasel taky, v pohode zapnul ale kdyz mackam select tak se nic nedeje :(
0 DangerousDave Odesláno Červenec 9, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 sakra porad mi to nejde :( prosim poradte komu se povedlo na psp dohrat MGS1
0 xDante1986 Odesláno Červenec 9, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 9, 2007 a zkoušel jsi ten postup s předěláním cd na pc emulátoru?
0 DangerousDave Odesláno Červenec 10, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 a zkoušel jsi ten postup s předěláním cd na pc emulátoru? ano povedlo se mi to...nahral sem save z psp...dostal se na druhe cd, ulozil, skopiroval savy zpatky do psp a ono nic :( neobjevi se vubec nic....asi je to tim ze je to cd2 = jine cd nez z neho puvodne savy byly = jakoby jina hra
0 atry Odesláno Červenec 10, 2007 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2007 ano povedlo se mi to...nahral sem save z psp...dostal se na druhe cd, ulozil, skopiroval savy zpatky do psp a ono nic :( neobjevi se vubec nic....asi je to tim ze je to cd2 = jine cd nez z neho puvodne savy byly = jakoby jina hra ..uz si ti moc nepamatuju..ale zkontroluj sparvne pojmenovani saveu... ..ja to delal u HEART OF DARKNESS (taky to je na 2CD) a fungovalo mi to... ..je to pouze o tom pojmeovani (save musi it stejnej nazev jako ID cdcka hry tusim..viz tutorial)... ..pak pustis v psp druhy CDcko, v swcheatu naloadujes save a ve hre to ulozis, aby se tim prepsal ten save co je v psp..
0 DangerousDave Odesláno Červenec 11, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2007 ..uz si ti moc nepamatuju..ale zkontroluj sparvne pojmenovani saveu.....ja to delal u HEART OF DARKNESS (taky to je na 2CD) a fungovalo mi to... ..je to pouze o tom pojmeovani (save musi it stejnej nazev jako ID cdcka hry tusim..viz tutorial)... ..pak pustis v psp druhy CDcko, v swcheatu naloadujes save a ve hre to ulozis, aby se tim prepsal ten save co je v psp.. co se ma stat?? naloaduju to cwcheatem, napise to dole OK! a par cisel za tim...dam returt to game a sem ale porad v menu nic se nedeje
Otázka
DangerousDave
zdravim, je nejaky zpusob jak softwarove prehodit jakoby CD kdyz emuluju metal gear solid z psx, takhle sem v pulce hry a nemuzu vlozit druhe cd :( Mam 3.40 OE-A, diky za kazdou radu
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts