Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Je Wii zábava?


Cofik

Otázka

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tak třeba mě matka dovolila mít Wii připojený na telce jenom díky tomu, že sem jí na tom dovolil hrát tetris :D

já jakožto člověk, co hrál na PS3 kde se vlastně ukládaly trofeje - postup ve hře, co jsem dohrál mohl vidět celej svět, tak tohle pro mě byl a stále ještě je hodně velkej skok, hry jsou jenom "jednorázový", prostě si zahraješ/zahrajete a nic víc, for fun, ale 80% her je zábava jenom ve dvou a víc lidech

já si Wii koupil jenom na posouzení a kvůli monster hunter 3 :) ale rozhodně po nějaký době jdu zpátky do PS3 (po zjištění, že MH Frontier na xbox vyjde jenom pro japonsko :dozey:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Docela jste mě ovlivnili. Možná si koupím Playstation 3. Co mi na něm doporučujete?

ja osobne za sebe doporucuju xbox 360 ... (tekk nebo GS asi navrhnou ze sem xbox fun .. ale tak ci tak..)

mel sem oboje.. a pokud chces konzoly na hry a mp.. a ne na net (od toho mam pc..)

tak doporucuju xbox 360... vymakanejsi xbox live (sice placeny ale stoji to za to..) pro me lepsi hry... lepsi ovladatelnost... proste a jednoduse xbox mi nabidne vic jak ps3 ktera mi ted lezi doma a nerad na ni hraju... (blbe vyresene trofeje,psn atp. proste vopruz..) jediny co by tim padem slo u ps3 jako + navrhnout je BD,Wifi,ex. pro ps3 ...

BD sem nikdy nepouzil a zatim ani nemam nutkani pouzivat.. (krome her ktery sou na BD pro PS )

wifi to je mi jedno... stejne mam natazenej kabel k psku.. (i kdyz chapu ze pro nekoho to muze bejt + )

a exkluzivity pro ps3 jdou mimo me uz davno nejsou to co bejvali a uz je pomalu ani jednou nedohraju... (kazdopadne je to vec nazoru...) navic u xkovejch ex. se aspon uraci dat cesky titulky vetsinou .. u pska na to pecou uplne ...

je to o tom co od toho ocekavas.. jestli hrani ... nejakej avi film nebo net a miliardu dalsich veci.. ja osobne znova schanim xko .. ale tim nechci nikoho ovlivnovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zavorko..:) vzhledem k tomu, ze jsem napsal xbox..tak na PS3 nedoporucuju nic :D:D (ikdyz, mozna jsem se unahlil, jedine, co bych tam asi tak doporucil je online multiplayer zadarmo-pokud vim, pokud se pletu, omlouvam se, opravte me)..to je jedine plus ktere vidim oproti xboxu..

k xboxu oproti PS3 jsem se priklonil ja diky:

- porizovaci cene (tedka uz je to mozna trosku mensi rozdil, ale v dobe, kdy jsem porizoval Xbox byl rozdil stale tak 4-5tisic, ktery neni neprehlednutelny)..

- kazdy basni o BlueRay,ptam se, k cemu??kdyz ani na DVD+R DL (ktere pro sve hry vyuziva xbox) neni kapacita naplnena naprosto na 100%??a ikdyz by byla..neni problem hru hodit na 2disky..BlueRay je navic stale (klidne me ukamenujte ale vazne jsem toho nazoru a myslim si ze ten nazor je spravny) jeste celkem neobvykli format..ne kazdy ma blueray v PC..ikdyz by mu bylo uplne na nic, protoze (viz dalsi duvod)

- PS3 si clovek neflashne..proste je odkazany jen na origo hry..takze je to bud mit HOOOOODNE penez a mit ve 20ti hrach nejakych 20tisic (coz me osobne na ceske platy atd) prijde docela DOST velky luxus..nebo je tu moznost mit 2-4hry..a menit podle toho, co clovek prave dohraje.. --> dost nevhodne v pripade, ze se ti nejaka hra HODNE zalibi, ale zahrajes si ji jen obcas, treba s pritelkyni pres noc, s kamosem, kdyz se zastavi na cigo..atp..v tom pripade by si pak hru bud mohl vymenit..a byt ochuzen o zabavu s kamosem, pritelkyni, brachou, segrou, otcem, atp..a nebo mas moznost byt ochuzen o vymenu teto hry..

Na xbox si jednoduse tu hru vypalis (ikdzy uznavam, cena 50kc/DVD) taky neni idealni a mohlo by to byt levnejsi:) ale porad je to lepsi nez vyhodit prachy za original blueray..

- grafika u Xboxu mi prijde lepsi..ano, pravda, cim se hry budou vyvijet, xbox diky DVD+R DL bude ochuzen o tu grafiku, a to tim, ze nema az tak velky ulozny prostor jako BlueRay..tim padem JEDNOU na PS3 budou mnohem lepsi grafiky..ale podle propoctu, co jsem videl, by xbox mel stacit jeste tak na 4-5let POHODOVEHO hrani..

- PS3 nejede snad ani na 70% svyho vykonu (opet me omluvte, jestli placam volovinu, ale kdysi davno jsem cetl jeste min procent, tak jsem to tedka trosku pribarvil nahoru, tak doufam ze tak nejak spravne)..oproti Xboxu, ktery jede da se rict vzdy na svych 100%..uznavam, mozna je to i trosku minus :D jelikoz je pak vetsi sance zahrati, atp..ale u novejsich verzi xboxu uz tohle vazne neni potreba resit si myslim..

tak jako tak ti rikam, jednou te at uz xbox, wii, ps3, ps50, gamecube, atari, PSP, proste cokoliv prestane bavit..tim nerikam, ze konzole jsou spatne..to vubec!!holt, tak to bohuzel je..a ackoliv i ja jsem si rikal, ne, xbox me neprestane bavit, budu na nem PORAD hrat..casu je min, nalady je min, dobrych her je RAPIDNE min a min..a pak xbox lezi, nezapina se, atd..ale i tak uznam, jsem rad ze ho mam..a uznam, ze jsem za nej milionkrat stastnejsi, nez bych byl za PS3..ikdyz na druhou stranu uznavam, cim me microsoft naprosto s*re je napriklad zpoplatnovani online her..BANy..clovek by si treba i rad zkusil nejakou hru zahrat online..ale kdyz mu okamzite napali ban..clovek nevi, jestli to ma zkusit ci nema zkusit..atd..

abych jeste ten xbox jen nechvalil krome tech online her..pridam ejste napriklad dalsi minusy xboxu:

- co me naopak treba DOST stve..je konektor zvuku..opticky kabel preci jen neni stale nejobvyklejsi..osobne bych uvital nejaky "vyuzitelnejsi" zpusob reseni..takhle existuji jen 4moznosti..

1)smirit se s tim, a hrat jednoduse z HDMI/Cinch kabelu..

2)poridit si NESKUTECNE DRAHY a DOST MALO OBVYKLY (ikdyz musim uznat VYBORNY) repraky od myslim ze pioneer je delal??ve stylu xboxu, ale za nejakych

snad 12tisic..popripadne jeste jedny Geniusy snad umi jit pres optiku a ty zase nepatri mezi pomerove cena/vykon ty nejlepsi, nejsou ani zrovna moc hezky, atd..

3)poridit si zesilovac, ktery podporuje opticky kabel IN, napriklad cinch, kabliky, cokoliv OUT..

4)DOST slozitym a blbym zpusobem si delat redukci..coz obnasi znalost pajeni, navrhovani plosaku, vymysleni elektroniky, znalost prevodniku digital on analog..atd atd..

- dalsi co me stve, HDMI kabel a ten druhy (ted nevim nazev-jak z toho vychazi Cinche) kabel dost blizko vedle sebe..udelal jsem si redukci, z tech cinchu na svoje 5.1 repraky..kdyz si vemu televizy z obyvaku - LCD s HDMI k sobe do pokoje a chci si neco zahrat..mam moznost to zapojit bud pres scart (na ty TV s HDMI je mi to dost lito)..nebo se smirit s celkem PRISERNYM zvukem z TV.. (muzete namitnout, dneska uz kazda TV ma vystup na 5.1,atp atp..)..ale holt kazdy doma nema bud domaci kino, zesilovace nebo kazdy rok neporizuje novou TV za 25tisic..coz je myslim si naprosto normalni, takze to beru taky jako dost velky minus Xboxu..

kazdopadne kdybych si ted porizoval znova a opet se rozhodoval mezi xbox/PS3..opet beru xbox..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Suchac mám stejný názor.. Xlive je tisíckrát lepší jak psn - jo je placený, ale stojí za to. Rozhodně musim říct, že takový multiplayer je na PS3 celkem nuda. Nevím jakoby si na xku lidi toho multiplayeru víc vážili, když si ho zaplatili. Jako třeba zahrát si na PS3 jeden celý zápas v NBA je celkem obtížné - každý furt jenom vzdává jak začne prohrávat atd - na xku se tohle stává mnohem méně. Na PS3 jelikož je to zdarma hraje mnohem víc těchto de.bílků, kteří jenom kazí hru.. A neustálé výpadky PS3 serverů mě taky celkem vadí. Xbox servery vypadnou jednou za týden. PS3 servery každodenně. Prostě ta placená služba je znát.

Na ty exkluzivity mám stejný názor - všechny jsem si už zahrála a že bych teda z toho byla nějaká unešená, to se říct nedá..

Takže pro zakladatele topicu - je pro tebe multiplayer důležitý? Pokud ano - xko je lepší volbou, i když je multiplayer placený.

Pokud ti nezáleží na multi tak si vyber tu konzoly, která se ti líbí víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Já měl xbox a teď mám ps3 tak možní budu trochu subjektivní ale doporučil bych ps3 kvůli: jeho možnostem (web prohlížeč,podporované formáty,možnost doinstalovat aplikace,výměna hdd za svůj vlastní,psn store zadarmo a celkově lepší jak live,) a také kvůli dost kvalitním exluzivitám.

Xko má lepší joypad,je podle mě hezčí,a kadžá hra má ajchy v ps3 některé hry podporu trofejí nemaj a jinak nevýhoda je že je stále poruchovější než ostatní konzole i když jasper se zdá bejt poměrně spolehlivej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Já měl xbox a tedy do dvou měsíců jsem ho prodal. Asi to bylo tím že jsem neměl moc her.

a asi s ps3 to bude jinak že? :)

Já měl xbox a teď mám ps3 tak možní budu trochu subjektivní ale doporučil bych ps3 kvůli: jeho možnostem (web prohlížeč,podporované formáty,možnost doinstalovat aplikace,výměna hdd za svůj vlastní,psn store zadarmo a celkově lepší jak live,) a také kvůli dost kvalitním exluzivitám.

Xko má lepší joypad,je podle mě hezčí,a kadžá hra má ajchy v ps3 některé hry podporu trofejí nemaj a jinak nevýhoda je že je stále poruchovější než ostatní konzole i když jasper se zdá bejt poměrně spolehlivej.

jak už bylo řečeno díky placení xlive se prostě psn nemůže xlivu rovnat :)

pokud vím podporované formáty to jakž takž stejné akorát se mi zdálo že na ps3 mi to bralo málo avin než na xku

co se týče spolehlivosti je na tom xko trochu hůř ale zase ms dává 3roky zaruku na RROD a E74(ted si nejsem jistej)

co se týče exluzivit každýho chytně něco jine ... mě na ps3 chytlo max motorstorm, MGS4(u toho mě dost nasralo nemožnost vybrání druhu instalace, častý pokles FPS a hodně malá podpora multiplayeru - uptade který byl třeba ke hrání online jsem stahoval asi 4hodiny a pak trvalo asi 10-20min než jsme se připojil do něějaké hry) a asi už jenom lair ostatní byli buď nějak podělané a nebo jsem neměl důvod pokračovat dál

co se týče webového problížeče, tak jsem ho jednou vyzkoušel a to bylo taky naposled ... jediná výhoda toho prohlížeče je že můžete taha filmy přímo do ps3 ... což mi na xku nedělá problém si stáhnout na pc(tam si to můžu aspon minimalizovat) a pak jenom dát na flashku a hodit do xka

jinak není tohle už náhodou offtopic? :blink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu