fajnokelma Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 Na Dsko sou lego hry docela povedený a na tuhle se těšim obzvlášť... Datum vydání: June 29, 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosmiklove Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 no uvidime co to bude zac :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luklkluk Odesláno Duben 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2010 podle mne to bude podobne lego indiana jones +lego batman atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 No lega mě moc neberou ale určitě zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Duben 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 Lega nejsou špatný, horší, je že je tam minimum inovací a vlastně po dvou, třech kolech je to pořád stejný. Ale tady by to mělo sice bejt v klasickejch kolejích, ale s novejma prvkama (kouzla, lítání na koštěti...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Duben 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2010 No doufejme že tomu tak bude.vypadá to celkem zajímavě zajímavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Testnete :D DL -> http://www.naspev.com/2010/06/4970-lego-harry-potter-years-1-4-europe.html#more Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3jL Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 penthaler diky :D du si zaparit :) tak sem paril a me to prijde dobry, sice se to neovlada jako klasicky lega, ale u tyhle hry mi to prijde jako lepsi inovace, hlavne se stylusem v ruce mi to prijde jako bych fakt drzel pomyslnou hulku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 To už je to hotový??? :) tak to je paráda, už sem na dsko tak 2 tejdny ani nešáhl. thx EDIT: tak zatím snad nejhorší lego co sem hrál - to je blbý, protože sem se na to fakt těšil nejvíc :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Jak čtu vaše názory tak se ptám vyplatí se to sosat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Vypada to celkem hezky, animace jsou paradni a dost vesele, ale nejak jsem tomu neprisel na chut... Inovaci v tehle LEGO hre jsou hlavne ukoly, kterych je dost ale vetsina jsou hodne podobne (klikni na to ci toho... atd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3jL Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 @IceTower: pokud si hral HP na pc nebo tak, a bavilo te to, tak stahni. Jinak te to pravdepodobne bavit nebude. Ovladani sipky, pripadne stylus, kouzla provadis pouze stylusem, animace hezky, pribeh pokracuje diky ukolum, ktery plnis. Kazdopadne za stahnuti a vyzkouseni nic nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Tak já musim změnit svůj názor, když sem tomu dal druhou šanci začalo mě to bavit. Už to teda není vůbec to lego co to bejvalo (ale to je možná dobře). Vůbec se neskáče, není tam moc střílení a protivníků, ale o to víc úkolů, který sou ale bohužel dost podobný. Ty sekvence se mi popravdě moc nelíběj svou kvalitou (samá kostička), ale sou "lego vtipný". Rozhodně to za zkoušku stojí, ale chce to překonat první rozpaky ze hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Rozhodne to je pro ty, kteri radi sleduji HARRYHO :D A pro ty, co to nesleduji, alespon zjisti, o cem je pribeh filmu/knizky :D Jednu vec bych ale vytknul, u Lego her vseobecne clovek nemuze ukladat, dokud neprojde nejakou lokaci celou (nevim kde vsude konci lokace u tehle hry)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2010 Konec každé lokace poznáš tak, že se ti posčítaj žetony, klouboky a podobný věci, který jsou ke sběru :). A pak se ti to samo uloží, takže já jsem kromě toho autosaveu nic neukládal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3jL Odesláno Červen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2010 a ty lokace nejsou ani tak dlouhy aby se clovek bal ze si to bude moci ulozit treba za pul hodiny apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2010 Tak jsem tomu dal druhou sanci a asi se mi to taky zalibilo. Uvidim, jak dlouho mi to vydrzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Červen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2010 No tak tahám teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fajnokelma Odesláno Červen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak jsem tomu dal druhou sanci a asi se mi to taky zalibilo. Uvidim, jak dlouho mi to vydrzi :D tak co na to říkáš? Já myslím, že úplně super - teď nemám moc času, ale po zkouškovym se do toho pustim a dohraju to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2010 Tak kouzlim jako Potter :D Prvni dil mam za sebou, jsem cca v druhe puli druheho dilu a stale pokracuju dal... (casu je taky malo, ale sem tam tu misi si zahraju :D ) obcas tam jsou zajimavy chytaky :D Jinak je ale skoda, ze ta hra ma detskou obtiznost. Nesmrtelnost (muzete kdykoli legorozpadnout se, ale nikdy neumrete, a muzete kolikratsevamchce pokracovat, a to dokonce ze stejneho mista)!!! Mam ted ale mensi zakys... Jsem v ucebne, kde se mam naucit kouzlit nejaky Fermintento (kouzelny znak pro OKO - zobrazeni skrytych veci / pasti) a za boha nemuzu najit ten predmet, co mi schovali na stole... Je to jen ucebna a uz jsem tam stravil vic nez pul hodiny :D :D a bez tohohle zatim nemuzu dal. (urcite to je silene jednoduchy, mozna az primitivni - viz. zasyceni na hada pri boji s Malfoiem - ale zatim jsem na to neprisel) Nevi nekdo? EDIT: V jednoduchosti je opravdu sila (cloveku to da nekdy zabrat, nez prijde na jednoduche reseni) - problem vyresen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jag Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 Zdravim Mam problem, mam Lite s TTDS s aktualizovanym nejnovejsim FW. Ale kdyz hru zpustim tak mi jen zcerna obrazovka a nic se nedeje. prosim o radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BluDik Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Vcera jsem to hral skoro cele odpoledne a dost mne to bavilo (svet Harryho Pottera mam dost rad). Urcite muzu doporucit. A animacky jsou taky dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 TTDS je dle meho pekne naprd hral sem na tom pokemony (HG) a kazdejch 10 minut mi to pri loudovani in-game spadlo takze kup neco lepsiho :) Ace zas tak draha neni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 ZdravimMam problem, mam Lite s TTDS s aktualizovanym nejnovejsim FW. Ale kdyz hru zpustim tak mi jen zcerna obrazovka a nic se nedeje. prosim o radu pokud jsi zkusil tohle http://filetrip.net/h25123605-TTDS-EXT-INFO-SAV.html, tak je moznost, ze uz treba zase updatovali, nebo zkus starsi verze... vse k dostani na filetrip.net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikpatrik Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 TTDS je dle meho pekne naprd hral sem na tom pokemony (HG) a kazdejch 10 minut mi to pri loudovani in-game spadlo takze kup neco lepsiho :) Ace zas tak draha neni :) Naprd není karta,ale majitel,když si NEUMÍ najít aktualizace a patche! Mě jede vše jak má. K potterovi,přemýšlím už dlouho že si tuto hru vyzkouším . HP svět mám rád hodně, ale zase se bojim že mě to přestane bavit jako ostatní lego hry. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.