Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LEGO: Harry Potter: Years 1-4


fajnokelma

Recommended Posts

  • 2 months later...

@IceTower: pokud si hral HP na pc nebo tak, a bavilo te to, tak stahni. Jinak te to pravdepodobne bavit nebude. Ovladani sipky, pripadne stylus, kouzla provadis pouze stylusem, animace hezky, pribeh pokracuje diky ukolum, ktery plnis. Kazdopadne za stahnuti a vyzkouseni nic nedas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já musim změnit svůj názor, když sem tomu dal druhou šanci začalo mě to bavit. Už to teda není vůbec to lego co to bejvalo (ale to je možná dobře). Vůbec se neskáče, není tam moc střílení a protivníků, ale o to víc úkolů, který sou ale bohužel dost podobný. Ty sekvence se mi popravdě moc nelíběj svou kvalitou (samá kostička), ale sou "lego vtipný". Rozhodně to za zkoušku stojí, ale chce to překonat první rozpaky ze hry.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhodne to je pro ty, kteri radi sleduji HARRYHO :D A pro ty, co to nesleduji, alespon zjisti, o cem je pribeh filmu/knizky :D

Jednu vec bych ale vytknul, u Lego her vseobecne clovek nemuze ukladat, dokud neprojde nejakou lokaci celou (nevim kde vsude konci lokace u tehle hry)...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kouzlim jako Potter :D

Prvni dil mam za sebou, jsem cca v druhe puli druheho dilu a stale pokracuju dal... (casu je taky malo, ale sem tam tu misi si zahraju :D )

obcas tam jsou zajimavy chytaky :D

Jinak je ale skoda, ze ta hra ma detskou obtiznost. Nesmrtelnost (muzete kdykoli legorozpadnout se, ale nikdy neumrete, a muzete kolikratsevamchce pokracovat, a to dokonce ze stejneho mista)!!!

Mam ted ale mensi zakys... Jsem v ucebne, kde se mam naucit kouzlit nejaky Fermintento (kouzelny znak pro OKO - zobrazeni skrytych veci / pasti) a za boha nemuzu najit ten predmet, co mi schovali na stole... Je to jen ucebna a uz jsem tam stravil vic nez pul hodiny :D :D a bez tohohle zatim nemuzu dal.

(urcite to je silene jednoduchy, mozna az primitivni - viz. zasyceni na hada pri boji s Malfoiem - ale zatim jsem na to neprisel)

Nevi nekdo?

EDIT: V jednoduchosti je opravdu sila (cloveku to da nekdy zabrat, nez prijde na jednoduche reseni) - problem vyresen...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...
Zdravim

Mam problem, mam Lite s TTDS s aktualizovanym nejnovejsim FW. Ale kdyz hru zpustim tak mi jen zcerna obrazovka a nic se nedeje.

prosim o radu

pokud jsi zkusil tohle http://filetrip.net/h25123605-TTDS-EXT-INFO-SAV.html, tak je moznost, ze uz treba zase updatovali, nebo zkus starsi verze... vse k dostani na filetrip.net

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

TTDS je dle meho pekne naprd hral sem na tom pokemony (HG) a kazdejch 10 minut mi to pri loudovani in-game spadlo takze kup neco lepsiho :) Ace zas tak draha neni :)

Naprd není karta,ale majitel,když si NEUMÍ najít aktualizace a patche! Mě jede vše jak má.

K potterovi,přemýšlím už dlouho že si tuto hru vyzkouším . HP svět mám rád hodně, ale zase se bojim že mě to přestane bavit jako ostatní lego hry. Tak uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu