Blooman Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 2011... Jaro.. Obědnal sem si v jpn od kamoše který tam je... Dostal stipendium v japonsku a nějak se tam živí... :D Citovat
IceTower Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Safra jede mi JAP verze nějak podivně zhackovaná.....ale žádná jiná ne :D Ani eng patch mi nejde. Na to by se jeden vy*ral Citovat
lukas1912 Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Neda si niekto wifi zapas? moje FC je 0604 2093 4937 Citovat
Blooman Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Ještě že sem si koupil orginnálku... flash smrdí.. :D Citovat
IceTower Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Ještě že sem si koupil orginnálku... flash smrdí.. :D Ale ty smrdíš :D Flash powa Citovat
nodobre Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2010 Blooman - flash smrdi lebo ho nemas.Ja mam flash a vsetko mi fachci ako ma. Citovat
Blooman Odesláno Říjen 6, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2010 Jáj.. Mám flash na psp, kartu M3 + action replay, a jailbreak na Iphone.... A ta M3 mi příjde k ničemu... jen můj názor.. Citovat
kosmiklove Odesláno Říjen 17, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2010 Bulma diky za pekny navod ale na je to tu na dve veci pretoze nehrame cez emulator Citovat
nodobre Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2010 Neviete nahodou ako sa dostanem v Hiun City na tu lod v pristave.Co som pozeral video walkthrought tak tam po porazeni sampiona v gyme bol v pokecentru nejaky chlapik(bol nalavo pri vchode) a ten mu nieco dal ale ja tam nemam nikoho.Poradte mi niekdo prosim.Alebo ci mozem pokracovat aj bez toho?Dakujem :D Citovat
kosmiklove Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2010 nodobre na tu lod mozes ist len ak mas ten liberty ticket coz bol wifi event :) Citovat
nodobre Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2010 Aha a ziskam ho prosim ta ako.To my musi cez wifi niekdo poslat? A kam sa tou lodou dostanem? :D Citovat
kosmiklove Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2010 nodobre > http://serebii.net/blackwhite/wifievents.shtml neviem presne ktoru lod si myslel pretoze ich tam je v tom meste viac. ja som myslel tu poslednu. ta ta zavede na liberty island kde sa nachadza vzacny pokemon victiny (legenda, tj jediny kus v hre)... bohuzial uz ho teraz neziskas pretoze ten event skoncil 18.10.2010. na hore uvedenej stranke mas od kedy do kedy trva: "Japan: September 18th 2010 to October 18th 2010" a do buducnosti: pustis hru a este predtym ako das pokracovat v hre mas nizsie moznost mistery gift...cez to si stahujes tie eventy ale musis byt napojeny na nete cez wifi. po stiahnuti pustis hru a v pokecentre sa objavi taky zeleny pajac ktory ti da danu vec ktoru si stiahol ;) takto vlastne ziskavas pokemonov ktory sa nedaju chytit ako napr manaphy, celeby, mew atd...v europskej heart gold/soul silver vezrii prave bezi mew ;) Citovat
nodobre Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2010 Ano myslel som tu poslednu uplne na lavo.A dakujem :D Citovat
IceTower Odesláno Prosinec 13, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2010 Je nějaký fix pro DSTT? Citovat
Blooman Odesláno Leden 10, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2011 Ok.. mám to.. Originál A je to pařba... :) I eventy sem chytil Citovat
kosmiklove Odesláno Leden 11, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2011 4.3.2011 vide europska verzia :) Citovat
GeorgeLee Odesláno Únor 2, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 2, 2011 zdravim mám dotaz jestli nevíte jestli je nějakej překlad pro japonskou verzi pkmn white,hraju na emulátoru DeSUmE dík Citovat
kosmiklove Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2011 GeorgeLee ano je anglicky patch ale za mesiac bude uz original anglicka verzia...byt tebou tak pockam..ten anglicky patch neni bohvie co Citovat
penthaler Odesláno Únor 4, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 4, 2011 Tak neni buhvico, ale pro informaci -> kdysi jsem testoval hrani patchovane hry (jazykova uprava) a SAV z te hry mi fungoval na originalni eng verzi... Takze ted muzem hrat a pak jen prohodit romky (btw. uz jsem zase propadl Pokemonum - Prasatko do toho...) Citovat
Blooman Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Jak to mužete hrát na Emulátoru? D: Origo se mi hraje mnohem líp.. Citovat
GeorgeLee Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 origo samozřejmě hraju taky ale black a white ještě nevyšlo tak proto,no hold si ještě měsíc počkám dík za radu :-D Citovat
Trany Odesláno Únor 5, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2011 Konkrétně 6. března, avšak očekávám problémy typu freeze, stejně jak to bylo u Soulsilveru/Heartgoldu. Takže to pak bude měsíc čekání na update firmwaru :D Citovat
kosmiklove Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 Trany v lback and white boli okrem freeze aj problemy s tym ze si nedostaval exp..ale mne to moze byt jedno...kupujem si origos :) Citovat
GeorgeLee Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2011 no tak to vidim tak že taky kupuju origoš Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.