Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nejde mi zapnout PS3 60GB

Golf

Otázka

Ahoj potřebuju poradit nebo jestli uz někdo nemá podobnou zkušenost.Jednoho rána sem se vzbudil s tím zě si zapařim na mojí 60GB Ps3 ale chybka se vloudila.zapnul sem ho ps3 naběhnul jako normalne ale v sekundě se zase vypnul a kontrolka se rozblikala červeně.v brožuře píšou že to dělá když je system přehřátej ale já to pouštěl po několika hodinách kdy byl vyplej tudíš za studena a tak je to dokola.napadlo mě jestli tam neni třeba nějaký teplotní čidlo v háji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

hele blikne to v sekunde ze zeleny pres zlutou a do cervena a cervena blika:) no nejsem moc potesen z toho co sem se docet o tom "panu" YLODU:) mam po zaruce takze je to jasny.vytahnul sem Ps2 abych zatim neumrel a dal se uvidi co kazdopadne VSEM dekuji za pomoc pri zjistovani zavady.ted uz jen da se verit novejsim konzolim?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak vseobecne konzole co vysli a kdyz sem mel svojeho funkcniho tak sem ani nejak nestudoval co ty novi umej vsechno.zatim funguje jak dlouho ho mas?jestli ho mas novej nebo zanovni tak je jeste brzo delat predcasny zavery a jak dlouho bude fungovat bez problemu?.ja sem s mojim do ted taky nemel problem a mam ho uz od 11.5.2007,me se taky neprehrejval:)jednoho dne sem vypnul a druhej den papam lala!:) a to sem za nej tenkrat daval 17000:) kdyz se kouknu na PS2 uz je to 10 let nebo kolik a porad to funguje bez problemu tak co potom evoluce od SONY v podani PS3? 3roky a konec?sem si rikal ze to uz musi bejt neco vymakanyho kdyz sem ho kupoval a ani ve snu by me nenapadlo ze za 3roky bude po nem sem si rikal ze tu semnou muj smudla bude aspon 20let:)) jen mi jde oto jestli znovu koupit ps3 znovu a abx to nebyla zas chvilkova zalezitost a nebo kouknout po necem jinym.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak to mas smulu kamarade to ma za sebou! bohuzel to samy sem mel ja taky.ikdyz mozna mas malou nadeji

je to 50 na 50 jestli si trochu manualne vzrucnej tak bys to mohl pokusit opravit.ja uz bych moch 60GB verzi rozebirat a skladat se zavrenyma ocima.to je takzvana chyba YLOD to je kdyz se ti ta teplovodiva pasta co mas mezi procesorama a chladicem vypari.to znamena ze jak to zapnes procesory se ti zahrejou a hned to vypne a cervene blikajici kontrolka ti signalizuje prehratej system podle prirucky bys to mel nechat vychladnout a pak to normalne zapnout to v pripade je li vse v poradku ale kdyz neni pasta co by to predavala chladici bude to hlasit furt prehrati.ja sem si nasel navod jak to opravit a povedlo se mi to,ale bohuzel to fungovalo tejden a pak to hodilo tu samou chybu davam ale vinu sobe jelikoz sem po oprave nazajistil dostatecny chlazeni to jest hlavni ventilator s vetsim poctem lopatek a pridavny ventilatory coz dneska bezne koupis a sou si toho vedomi ze to chlazeni cinani moc dobre neporesily uz od vyrobi kdyz na to prodavaj tuningovi vetraky.moje 60GB bezela asi 3 roky a to nedostavala moc zabrat daval sem za ni tenkrat jeste cca 16700kc a necelej rok po zaruce konec.jinak mam novej nick puvodne sem tu jako Golf.v profilu mam email tak se ozvi muzu poslat odkaz kde je oprava.

Odkaz ke komentáři

• 0

hele tyhle problemy co sem sledoval ma kazdej PS3 dokonce sem to videl uz i na SLIMU.posledni dobou dokonce uvazuju o Xboxu protoze na ps 3 posledni dobou zadna poradna hra.PS3 sem mel da se rict jen kvuli GT5 ale ted sem u kamose rozjel forzu 4 a GT5 se muze jit vysr....! ve vsech smerech a i koop a strilecky sou na X daleko vepredejc.nemluve otom ze box se da bez problemu flashnout na netu je her habadej a po netu stejne nehraju takze to je fuk. PS3 se da sice taky ale jak rikam nic moc her.to co je na ps3 je vetsinou na box a jeste vic je jen par licencovanejch her co ma PS3 a to uz je stejne pase protoze x box vysel s konkurencne lepsima.

Odkaz ke komentáři

• 0

Gears of war 2,3,modern warfare 2,3 to je sice i na PS3 ale na boxu a je lepsi grafika,kdybych nemel PS3 a Xbox vedle sebe tak to ani nepisu.spis hraju zavodni hry a forza4 je proste kláda graficky,model poskozeni,ovladatelnost,model poskozeni a kazdy auto ma svoje specificky vlastnosti,moznosti uprav je to proste parada kazda hra ma samozrejme svoje mouchy ale tady vtomto pripade to je jen ze si ve svojem profilu nemuzes menit helmy a kombinezy to je asi vse:) a ps3 sem kupoval vlastne jen kvuli GT5 a kdyz uz to cinani vydaly po 5letech co se to porad odkladalo tak bylo GT5 lepsi nez forza 3 ale netrvalo ani moc dlouho +- dva roky jim trvalo aby vydali 4 a GT pohorelo uplne sem to prestal hrat a nejsem sam ale to bysme se jen dokola dohadovaly co je lepsi muj nazor je to co sem napsal ty si delej co chces a hraj na cem chces.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu