Dupenka Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Když jsem si stáhnul save (EU i USA verzi) a hodil do psp a chtěl ho rozjet, psalo mi to unsupported file, co dělám špatně? Zkoušešl jsem to různě přejmenovávat podle mého starého savu ale pořád nic. Poraďte:psp::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 Je možný, že ten save byl uložený v psp s např. 5.03 Gen-A a ty máš 5.03 Gen-C... Nevim proč, ale hry který jsem si uložil s 5.03 Gen-A mi na Céčku nejdou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Duben 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2010 A nebo je to hra, ktera nepodporuje jiny savy nez z tvyho PSP. Jako napr Tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 16, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2010 Mám 5.50 Gen-D3 a stahoval jsem save na Lego star wars II The original trilogy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurosaki Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 Mám stejný problém s hrou Silent Hill origins. gen d3 není kompaktibilní s některými savy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Duben 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2010 jo stejnej problem treba najednou wormsy nenacitaly sejv, nebo FF II hazelo ze je sejv spatnej a diky tomu ze to bylo v japonske hatmatilce tak sem si omylem smazal sejv asi 80Hodin Dissidie :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Duben 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2010 gran turismo taky podporuje pouze savy z tvého PSP (ne stažené) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sestis Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 Pozor grand turismo nepodporuje ani tvuj vlastní save když formátneš kartu a hodíš ho tam ze zálohy.To mě tak naštvalo že sem to přestal hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan1591468624895 Odesláno Květen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2010 ja sem mel to samy s gta vcs dotec sem to bohuzel nejiak nevyresil jedine tak ze zacnes hrat znovu...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 nechapu na co si stahujete cizi savy... to si tu hru neumite dohrat sami??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Květen 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 nechapu na co si stahujete cizi savy... to si tu hru neumite dohrat sami??? save na hru, kterou hraji chci proto, protože se mi nechce asi cca každý level hrát 5x abych měl vše na 100% aby se mi otevřeli bonusy. Chápeš už? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.