zip123 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaký monitor je nejlepší pořídit na hry. Nejde mi teď o to napsat přesně ten a ten, ale, poměr stran (chci širokej nejlépe kvuli filmum): 16:9 nebpo 16:10 ? A jake rozliseni ? Velikostne jsem premyslel kolem 19'' (1366x700 nebo tak nejak) nebo 20'' 1600:1000 (priblizne). Hry bych chtel hrat novejsi ale i ktreba z roku 2003 (PoP:SoT, Fable:tLCH atp), jen nevim, jake rozliseni vetswinou ty hry podporuji. Kvuli serialum a filmum se mi zamlouva spis ta 16:9... Taky zde muzete napsat, kterých značek monitprů se třeba vyvarovat, že mají hnusný barvy nebo pomalou odezvu. Teď mám zrovna notebook a ten monitor na něm je hnus (vyblitý studený barvy...) Díky všem za příspěvky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 nějaký kritérium yb to chtělo,např.cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 nejlepsi pomer stran maji 20 a 24 (na hry) a hry se ti kazda rozhane akorad jinak odezvu vubec neres, oko to stejne nijak nepostrehne, kdyz budes mit 5ms nebo 1.5 ms tak poznas velky kulovy http://www.alza.cz/benq-g2020hd-d140549.htm?kampan=zbozi.cz tenhle se mi zda slunny, navic je jeste stylovy:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip123 Odesláno Duben 17, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 No kriterium ceny neřeš, mě spíš zajímá globálně. Jestli se ty hry umí roztáhnout na cokoliv, tak asi pořídím 19-20'' 16:9, a teď mi jde o rozlišení, na 19- 20 palců, není 133x700 málo a naopak třeba 1900xněco moc? Nechci zase, abych viděl kostičky, ale na druhou stranu lupu na ikony taky nemusím :) sasa: Na práci už mi přijde 24palců dost, to abych se rozhlížel do stran po celé ploše :D už i 20ka mi přijde velká proti 15ce booku... Já myslel spíš rozdíl 5ms a třeba 7-10ms, ne rychlejší, koukám spíš po levnějších monitorech... A co se značky týká, je nějaká prohra třeba Benq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 pokud si nehodlas posilat z internetu a radsi si zajdes do kramu, kde zaplatis o 2stovky vic, ale budes mit bezproblemovou reklamaci, tak bych znacku neresil jinak to s 24 jsem uvedl jen jako "mimochodem" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trewis Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 no ja si myslim ze 22'' monitor na hrani a pozorovani filmu je uplne idelni rozliseni urcite FullHD na ine rozliseni sa urcite ani nedivaj doba odezby na tem nezalezi jak tu pisali teho si nevsimnes znacku keby sem ja kupoval monitor by sem volil: samsung alebo LG. BenQ urcite neni spatna ale istota je samsung ohledne monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 já jednoznačně preferuji monitor 22 palců a značka PANASONIC hlavně stylový aby se na něj dalo koukat v černé barvě a výstupem USB a určitě nikdo neopovrhne DVB-T tunerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 já jednoznačně preferuji monitor 22 palců a značka PANASONIC hlavně stylový aby se na něj dalo koukat v černé barvě a výstupem USB a určitě nikdo neopovrhne DVB-T tunerem On ale nehce televizi, ale LCD monitor k PC.....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 On ale nehce televizi, ale LCD monitor k PC.....:roll: vim ale i monitory maji DVB-T tuner jako televize ja bych si teda 22palcovou televizi nekupoval (nekomu staci) a ja navic mam monitor s dvb-t tunnerem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.