peeeca Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Čau Chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej emulátor aby šli hrát PSP hry na PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 http://www.emulator-zone.com/doc.php/psp/ příště :google: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Když už to tu je,tak se chci zeptat to dokáže emulovat pouze jednoduchý hry ne ? Myslím tím hry jako GTA,God of war a hromada dalších na tom nepůjde,nebo se pletu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Když už to tu je,tak se chci zeptat to dokáže emulovat pouze jednoduchý hry ne ? Myslím tím hry jako GTA,God of war a hromada dalších na tom nepůjde,nebo se pletu ? já si myslím že asi všechny, v tom by neměl být problém - viděl jsem hru patapon 2 hrát na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Tak sem na tom zkusil jednu minis ale napsalo mi to že formát není podporován. Zkusím klasickou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2010 Žádnej pořádnej emulátor PSP na PC není.. nejlepší je asi PSP.player Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2010 PSP.player ?? žádnej takovej program jsem nenašel. Můžeš mi pls poslat nějakej odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peeeca
Čau
Chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej emulátor aby šli hrát PSP hry na PC?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.