peeeca Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Čau Chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej emulátor aby šli hrát PSP hry na PC? Citovat
0 pigi96 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 http://www.emulator-zone.com/doc.php/psp/ příště :google: Citovat
0 Rocko Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Když už to tu je,tak se chci zeptat to dokáže emulovat pouze jednoduchý hry ne ? Myslím tím hry jako GTA,God of war a hromada dalších na tom nepůjde,nebo se pletu ? Citovat
0 Dupenka Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Když už to tu je,tak se chci zeptat to dokáže emulovat pouze jednoduchý hry ne ? Myslím tím hry jako GTA,God of war a hromada dalších na tom nepůjde,nebo se pletu ? já si myslím že asi všechny, v tom by neměl být problém - viděl jsem hru patapon 2 hrát na PC Citovat
0 Rocko Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Tak sem na tom zkusil jednu minis ale napsalo mi to že formát není podporován. Zkusím klasickou hru. Citovat
0 tekken90 Odesláno Duben 17, 2010 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2010 Žádnej pořádnej emulátor PSP na PC není.. nejlepší je asi PSP.player Citovat
0 peeeca Odesláno Duben 23, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Duben 23, 2010 PSP.player ?? žádnej takovej program jsem nenašel. Můžeš mi pls poslat nějakej odkaz? Citovat
Otázka
peeeca
Čau
Chtěl jsem se zeptat jestli existuje nějakej emulátor aby šli hrát PSP hry na PC?
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.