Dzunk Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 Takze to budu brat po krocích tekže 1. Stáhněte nejnovější fw nebo fw který si chcete do vaší ps3 nahrát 2. Na flash disku nebo paměťové kartě vytvořte složku PS v ní složku UPDATE a do ní fw nahrajte(tyhle složky musíte vytvořit a radši na prázdnej flash disk nebo kartu aby se to nák nepokadilo) 3. Běžto do settings tam najděte symstem update a tam bude Update via mass storage na to zmáčkněte a pak už vás vaše ps3jka bude navigovat sama Já samozřejmě doporučuji updatovat přes PS ale když někdo nemá na ps3 net tak to může udělat takhle. Návod by Psp...klidně to kopírujte :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 vsak je to napisane v tej hrubej knizke co je ku ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červenec 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 njn sem to sem pste da¨l si myslim ze vetsuïna lidi manualy necte ja ani u ps2 treba nevedel ze se da vypnout jinak nez tim tlacistkem vzadu domkud mi to kamos nerek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Červenec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2007 dobra prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
!G3r:@7t! Odesláno Duben 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2008 Ta složka by se neměla jmenovat PS, ale PS3, mě to jinak nečetlo moje PS3 (40gb verze).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 mne to nece nacitat ... vobec... robim to cez USB cez PSP vobec... nic sa nenaslo .... kua mam nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 mne to nece nacitat ... vobec... robim to cez USB cez PSP vobec... nic sa nenaslo .... kua mam nervy :D Kopirujes ten fw s nazvem PS3UPDAT.PUP do adresare x:/PS3/UPDATE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 PS3UPDAT ? omg ... wed UPDATE.PUP ... aspon DA to ma tak napisane na schranke.. no nevadi.. uz som si to stahol normal cez PS3 ... a ten FW pekne posrali . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luky719747 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Vecna, vecna...Flashdisk ma byt naformatovany na FAT32 nebo klidne NTFS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Prosinec 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2013 jenom fat32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.