Dzunk Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 Takze to budu brat po krocích tekže 1. Stáhněte nejnovější fw nebo fw který si chcete do vaší ps3 nahrát 2. Na flash disku nebo paměťové kartě vytvořte složku PS v ní složku UPDATE a do ní fw nahrajte(tyhle složky musíte vytvořit a radši na prázdnej flash disk nebo kartu aby se to nák nepokadilo) 3. Běžto do settings tam najděte symstem update a tam bude Update via mass storage na to zmáčkněte a pak už vás vaše ps3jka bude navigovat sama Já samozřejmě doporučuji updatovat přes PS ale když někdo nemá na ps3 net tak to může udělat takhle. Návod by Psp...klidně to kopírujte :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myschoo Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 vsak je to napisane v tej hrubej knizke co je ku ps3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzunk Posted July 4, 2007 Author Report Share Posted July 4, 2007 njn sem to sem pste da¨l si myslim ze vetsuïna lidi manualy necte ja ani u ps2 treba nevedel ze se da vypnout jinak nez tim tlacistkem vzadu domkud mi to kamos nerek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
narliza Posted July 4, 2007 Report Share Posted July 4, 2007 dobra prace Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G3r:@7t! Posted April 27, 2008 Report Share Posted April 27, 2008 Ta složka by se neměla jmenovat PS, ale PS3, mě to jinak nečetlo moje PS3 (40gb verze).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 mne to nece nacitat ... vobec... robim to cez USB cez PSP vobec... nic sa nenaslo .... kua mam nervy :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek_2080 Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 mne to nece nacitat ... vobec... robim to cez USB cez PSP vobec... nic sa nenaslo .... kua mam nervy :D Kopirujes ten fw s nazvem PS3UPDAT.PUP do adresare x:/PS3/UPDATE? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnight Posted October 15, 2008 Report Share Posted October 15, 2008 PS3UPDAT ? omg ... wed UPDATE.PUP ... aspon DA to ma tak napisane na schranke.. no nevadi.. uz som si to stahol normal cez PS3 ... a ten FW pekne posrali . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luky719747 Posted December 18, 2013 Report Share Posted December 18, 2013 Vecna, vecna...Flashdisk ma byt naformatovany na FAT32 nebo klidne NTFS? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mušák Posted December 25, 2013 Report Share Posted December 25, 2013 jenom fat32 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts