Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tak je to tady:-) : Nový iPhone 4G!


Muthor

Recommended Posts

Nový iPhone odhalen?

iPhone

Novinky od Adam Homola

Dnes 18:49

Vypadá to jako nějaký vtip - někdo prý zapomněl iPhone v baru, někdo jej našel a zanesl redaktorům Gizmoda. Ti jej řádně prozkoumali, šroubek po šroubku rozebrali a zjistili, že se velmi pravděpodobně skutečně jedná o zbrusu nový, zatím neoznámený iPhone. Ono to celé možná i nějaký vtip bude - fotky (údajně) nového iPhonu na internetu kolují již nějaký ten pátek (konkrétně od února), tudíž následující informace berte s rezervou:

Mezi novinky by se měla zařadit především kamera na přední straně nad displejem, umožňující videohovory a videokonference. Zásadně vylepšen by měl být i foťák/kamera na zadní straně, která prý bude mít mnohem větší čočky, než na modelu 3GS. Samotné focení bude lepší, protože přibyl i blesk. Namísto standardní SIM karty bude nový iPhone podporovat pouze Micro-SIM, stejně jako iPad. Změnu by měl prodělat i displej, který bude mít rozlišení až 960 na 460.

Mezi změny patří výrazná úprava designu. Zadní strana je nyní kompletně plochá a je vyrobena buď ze skla (pravděpodobnější varianta), keramiky, nebo speciálního plastu. Kolem dokola je hrana z hliníku (ten Apple vlemi rád používá u svých notebooků). Samotná velikost displeje bude o ždibec menší, ale s vyšším rozlišením. Nový iPhone je o 3 gramy těžší, než model 3GS a všechno prý také působí mnohem “hranatěji”, než starší zaoblené modely. Baterie by mohla vydržet déle, je totiž o 16% větší. Všechny interní komponenty jsou výrazně zmenšeny a nejvíce prostoru tak zabírá samozřejmě baterie.

Redaktoři Gizmoda se bohužel nedostali přes obrazovku “Připojte k iTunes”, tudíž nevíme žádné další informace. Snad jen to, že by měl být poháněn operačním systémem iPhone OS 4, který byl nedávno představen.

Poměrně zásadním důkazem, že se nejedná o podfuk, ale o skutečný prototyp, nebo možná o téměř finální model nového iPhonu svědčí nejen značení na všech vnitřnostech - ty jsou označeny jako APPLE. Především se ale potvrdilo, že zaměstnanec Applu skutečně ztratil protopyp iPhonu a Apple jej chce zpátky.

Vzhledem k tomu, že má být nový iPhone vybaven pouze Micro-SIM portem, nebude do něj možné strčit klasickou SIM kartu. Tudíž se zamezí dovážení přístrojů z USA. O2 Micro-SIM v ČR zatím uvádět neplánují. Nový iPhone by lokální operátory jistě popohnal, poněvadž by byl dostatečnou motivací pro uvedení Micro-SIM. Micro-SIM je kromě velikosti naprosto identická s klasickou SIM kartou, tudíž by pomohlo “obstřižení po domácku”. Tím byste ale porušili smluvní podmínky. Nezbývá než počkat, co na nový iPhone naši operátoři řeknou a jak rychle zareagují.

Výše uvedené informace vypadají poměrně uvěřitelně a především ony dva důkazy ukazují, že se s velkou pravděpodobností jedná o prototyp nového iPhonu. Oficiálně bychom se jej měli dočkat ještě letos na podzim. Fotky a videa nového iPhonu najdete na Gizmodu.

Podle mě to novej 4g není u něj je přislíbený dvoujádrový procesor tohle je nová revize 3G

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim jestli se to bude jmenovat primo 4G,ale myslim ze to neni fake. Jsou zde argumenty na ruznych serverech, ze je to nejaka japonska nebo cinska napodobenina iPhonu. To by podle mne odpovidalo. iPhone se prece vyrapi v Cine, tak proc by nemohlo byt mozne, ze nekdo uz v Cine davneji v ranne fazi vyroby teto generace iPhone nevidel utajeny iPhone a nevyrobil proste plagiat, kteremu v te dobe jeste nikdo neveril ? Podle me je to mozne. A ted, kdyz se opravdovy iPhone nekde nekomu zakutalel (at uz zamerne nebo ne), tak kdyz ho vytahli na svet, tak spousta lidi odkazuje na to,ze tenhle fake uz tady jednou byl. Me osobne to take prijde designove podobne s temi novymi Apple notebooky, a tudiz se opravdu priklanim k tomu, ze tohle by mohla byt pravda. Dojmy z designu mam predevsim kladne,ale osobne si to asi poridim az napresrok, pokud nebude GS-ko stacit, nebo se neco pokaka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu